hits

Tannlege i Gdansk - Come for Smile :)

 

Det at mange reiser til tannlege i utlandet for å spare penger på behandling er ikke noe nytt. Jeg og Zosia bestemte oss for å sjekke hvorfor velger så mange å gå til tannlege i Polen :) I dag skriver vi hvorfor det er lurt (og ikke bare billig!) å besøke tannlege i Gdansk.
Polen har blitt en av de mest populære reisemål for tannturister fra Norge i de siste årene. De fleste velger Gdansk som sitt reisemål. Det er ikke noe rart! Gdansk ligger ikke langt fra Norge, flybillettene er utrolig billige, hoteller er luksuriøse og tannleger beste i Europa! Visste dere at flere unge nordmenn tar faktisk utdannelse ved det medisinske universitetet her i Gdansk? :)

Takket være Come for Smile hadde vi en mulighet å sjekke hvordan tannreiser virker i virkeligheten :) Vi fikk vite at det er tannimplanter som er dyrest i Norge, og det er det man sparer mest på i utlandet. Men det som ikke alle vet er at i Polen får man ikke bare billigere men også mye bedre tannbehandling enn i hjemmlandet. Det som er viktigst når man velger klinikk er at brukte materieller og utstyr er av best kvalitet og følger internasjonale krav!

Det viste seg at Come for Smile samarbeider med tre tannklinikker i Gdansk. De samarbeider også med utvalgte hoteller i Gdansk og Sopot som har et spesielt tilbud for Come for Smile pasienter. En kan velge f.eks. Mera SPA hotellet i Sopot som ligger rett ved stranda med utsikt over havet! Nydelig! Vi fikk også informasjon at Come for Smile ordner alt fra timer på klinikken, hotellet til henting fra flyplasset! Mer om deres tjenester kan dere lese på Come for Smile nettsiden på norsk.

Vi besøkte en av de klinikkene som samarbeider med Come for Smile. Det har uten tvil vært den beste tannlegeopplevelsen vi hadde :) De snille ansatte svarte på alle spørsmålene vi hadde. Pasienstene er behandlet i et fantastisk interiør, der atmosfære er avslappende og rolig. Selv om vi var redd for tannlegebesøk gikk det helt fint! :)

Legene er snille, diskuterer alt med pasientene, og bruker det mest moderne utstyret som finnes på merkedet. Det var et fint tannlegebesøk! Ved å velge Come for Smile kan du være sikkert at du vil få best behandling til rimelig pris, og at du vil være fornøyd med oppholdet i Gdansk :)

 

Vi anbefaler å velge Come for Smile fordi:

  1. man kan kombinere tannlegebesøk med ferie i nydelig Gdansk!

  2. klinikkene er moderne, og ansetter høyt kvalifisert personell

  3. de tilbyr kvalitetsbehandling til rimelig pris

 

Lurer du på noe? Det er bare å skrive e-post eller ringe Come for Smile :) De snakker godt engelsk, og svarer gjerne alle slags spørsmål! E-posten er contact@comeforsmile.com De kan faktisk sende deg en oversikt over behandling og beregnet kostnad for din behandling. Første time hos legen samt konsultasjon og røntgenblilde er gratis! :)

 

Og dere - vil dere komme for smil til Gdansk? :) Har dere erfaring med tannbehandling i Polen?

 

 

Marta


 

Du kan lese mer om Gdansk her

Les også om frisør i Gdynia

 


 

 Booking.com

Skriv en ny kommentar

Mathilde Engen Hammer

23.02.2014 kl.13:21

Dette er fantastisk! Jeg er så glad jeg fant bloggen deres! Fortsett å legg ut innlegg fra/om Polen! Jeg har lenge lett etter det. Jeg elsker Polen, jeg er svær interresert i landet, kulturen, språket og folket :)

Besøk Polen

23.02.2014 kl.16:30

Mathilde Engen Hammer: Tusen takk! Vi gleder oss at du liker bloggen! :)

Come For Smile

25.02.2014 kl.12:18

Spør oss om spesielle tilbud for Besøk Polen lesere!

contact@comeforsmile.com eller www.facebook.com/comeforsmile :)

Kat

20.03.2015 kl.00:08

Hei! Jeg tenkte å besøke denne tannklinikken i påsken. Er den å anbefale fortsatt? Eller er det noen bedre tannleger i Gdansk? Det viktigste er at de er flinke, har veldig tannlegeskrekk og vil ikke gå til hvem som helst!

Besøk Polen

20.03.2015 kl.08:30

Kat: Hei! Vi skrev om flere tannleger i Gdansk, du kan sjekke deres nettsider og velge hvilken klinikk du liker best :) Anbefaler Come for Smile, Nova Dentis og Dentineo.
Om oss
Besøk Polen Gdansk

Hei og velkommen!
Vi er Julia og Daria, og vi bor i Gdańsk. Vi elsker å oppdage nye steder, så på bloggen skal vi anbefale plasser som er verdt å besøke i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen!

Annonse
Facebook
Annonse
Planlegg din tur til Polen
Personvernpolitikken