hits

10 puber du bør besøke i Gdansk, Sopot og Gdynia

Er du i Gdańsk, Sopot eller Gdynia og har lyst på en pils, men har ikke lyst til å besøke populære, fancy steder som er alltid fulle av turister? Lurer du på om hvor alle lokale innbyggere drikker? Da er du på rett sted ;) Jeg har valgt 10 puber som er veldig kjent blant lokale folk.

Józef K. - Piwna 1/2 gate, Gdańsk
Min personlige favoritt. Dette stedet har en helt unik atmosfære. Det er åpent fra kl.10 og fungerer også som en kafe. Om kvelden kommer mange folk med venner for å snakke, drikke vin eller øl. Det er en eklektisk, fargerik og interessant plass. Av og til kan dere høre på jazzkonserter der.  Definitivt verdt et besøk.
 


Bruderschaft - Długa 81/83 gate, Gdańsk
Et unikt sted med karakter, anbefales særlig hvis dere liker å høre på live musikk. Minst en gang i uke har de en jazzkonsert.


Pub Lawendowa - Lawendowa 8 gate, Gdańsk
En liten pub med god øl og konserter. Populær særlig om sommeren ? mange kommer og slapper av ute.

BHDAlUcB5Pa
 


Młody Byron - Czyżewskiego 12 gate, Sopot
Veldig koselig og avslappende sted. Du kan sitte ute på fluktstoler eller inne. De tilbyr forskjellige kaffer og teer, men har også veldig gode øl og musikk! :) Og mange eventer også - fra konserter og utstillinger til yogatimer.

6aowkgCiFb
 


Browar Port - Bulwar Nadmorski im. Feliksa Nowowiejskiego, Gdynia
En plass med utsikt mot sjøen, så ingen tvil at øl smaker utrolig godt der ;) De har også en omfattende meny med forskjellige retter.
 

Flisak'76 - Chlebnicka 9/10, Gdańsk
Gode drinker - de vet hvordan man bør lage drinker! Mange kule folk og hyggelig atmosfære.

usfwXqk_RZ
 


No To Cyk - Chlebnicka 2, Gdańsk
Jeg får et inntrykk at denne plassen er alltid full av mennesker. Kanskje på grunn av utrolig billig alkohol. Stedet er stylisert på tiden av Folkerepublikken Polen. Og det er alltid høyt og morsomt der. :)


Cafe Absinthe - Targ Węglowy [Teatr Wybrzeże], Gdansk
Mange sier at det er den beste plassen å avslutte fester på. Dere kan innta drinker og høre på DJ-er som spiller der ofte.


Tam gdzie zawsze - Zygmunta Augusta 3 gate, Gdynia
Stedet er ganske ny, for det ble åpent i april 2016, men blir raskt populært. De har en interesant valg av øl og forskjellige drinker.


Underground Sopot - Bohaterów Monte Cassino 60, Sopot
Sopot er en by som først og fremst tilbyr forksjellige klubber. Underground Sopot er et sted hvor dere kan sitte med en pils, snakke og høre på musikk men også danse. Veldig ofte spiller forskjellige band der.

Kos dere masse i Gdańsk!

Her kan dere lese om puber i Kraków!

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. Booking.com

Skriv en ny kommentar

Steinar seljåsen

19.08.2016 kl.10:05

Ja det så ut som noen gilde plasser
Om oss
Besøk Polen Gdansk

Hei og velkommen!
Vi er Julia og Daria, og vi bor i Gdańsk. Vi elsker å oppdage nye steder, så på bloggen skal vi anbefale plasser som er verdt å besøke i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen!

Annonse
Facebook
Annonse
Planlegg din tur til Polen