hits

Kaffe, te eller kake? 5 kafeer du bør besøke i Kraków.

Så langt har jeg vært i Kraków bare 5 ganger, så jeg har ikke stor lokalkunnskap om denne byen. Heldigvis har jeg noen venner som bor der, og de har hjulpet meg med å lage en list av 5 flotte kafeer der! :) Det er jo alltid en god idé å ta en hvilepause, drikke kaffe og spise noe søtt.
 

Blossom - ul. Rakowicka 20
Deilig kaffe, fantastiske kaker og hyggelig interiør. Hva mer kan man ønske seg? ;) Det er også et fint sted å spise frokost på. Veldig vennlig service som kan snakke om kaffe i timevis. Spør dem gjerne, hvis du har noen spørsmål eller kan ikke bestemme hva å velge!BGT0EMio1SJ
 

Sweet Life - ul. Warszawska 7
Stedet ble åpnet i januar 2016 av tre amerikanere som bor i Polen. Det er en typisk, amerikansk kafé med deilige, nybakte muffins og aromatisk kaffe. Kafeen er ganske stor, men samtidig veldig koselig. Vennene mine anbefaler karamell ostekake ;)

BDkUJqPnR7k
 


SpotKawie - ul. Berka Joselewicza 28
Stedet er barnevennlig ? de tilbyr en masse leketøy, fargestifter og kosedyr. Likevel kan også de som trenger fred og ro ha en hvilepause der. Hyggelig atmosfære og vakker interiør.
BEa6epkpq2M

 

Wesoła Café - ul. Rakowicka 17
Wesoła betyr glad :) Alle blir glade der! Stort utvalg av veganske, glutenfrie og laktosefrie retter og desserter. På én av veggene deres kan dere se mottoet til stedet: ?Lepiej pić kawę niż nie? som betyr ?Bedre å drikke kaffe enn ikke å gjøre det? ;)

BIsvh5hB3SZ
 


Tektura - ul. Krupnicza 7
Kafeen finnes i nærheten av den gamle byen i Kraków. De har et stort utvalg av kaffe og lager den på forskjellige måter. Stedet tilbyr også forskjellige frokoster!

w8cUbnABMw
 


Kos dere masse i Kraków! :)
Les gjerne om kafeer i Gdańsk, Sopot og Gdynia her!
 


Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 



Booking.com

Skriv en ny kommentar

Om oss
Besøk Polen Gdansk

Hei og velkommen!
Vi er Julia og Daria, og vi bor i Gdańsk. Vi elsker å oppdage nye steder, så på bloggen skal vi anbefale plasser som er verdt å besøke i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen!

Annonse
Facebook
Annonse
Planlegg din tur til Polen
Personvernpolitikken