hits

Hvorfor bør du besøke Bieszczady?

Om sommeren og våren finnes det mange som liker å reise til utlandet. Mange polske byer er fulle av turister. Folk liker å slappe ved kysten i Gdansk eller Sopot, besøke hovedstaden Warszawa eller slappe av i Kraków. Noen ganger er Tatra-fjellene også besøkt, men det finnes jo mer i Polen. I dag skal jeg skrive litt om noe helt perfekt for fjellelskere som har allerede vært i Tatry. Bli kjent med Bieszczady!
 


Bieszczady er ikke et populært reisemål blant utenlandske turister, men Polakker som har allerede vært i Tatry ser etter endringer. Bieszczady er den vestlige delen av Øst-Beskidene, og det høyeste fjellet i den polske delen er Tarnica (1346 meter over havet). 
 

BLQEd58D8iN
 
95q-2onKSM
 


Der kan du se planter og dyr som ikke finnes i andre deler av Polen, som for eksempel Æskulapsnok. De vakre bøkeskogene som er der er hjemmet til mange fantastiske dyr, blant annet visenter, hjorter, gauper, ulver og villkatter. 
 

BEV1oFEnKfE
 
BQvRrnYBxR0
 


I Bieszczady finnes det nasjonalparken Bieszczadzki Park Narodowy som er en av de tre største polske nasjonalparkene. Den ble grunnlagt i 1973 og har 292 km². 
 


Hvis vi ønsker å unngå mange turister, er det best å besøke fjellene om våren eller høsten. Da kan vi vandre i fjellene, ha ro og fred, oppleve naturen og puste fjelluft. I Bieszczady finnes det mange flotte turstier og utsiktene der er storslåtte. 

nr-AoTnKRe
 


Der kan dere også besøke gamle trekirker (for eksempel i Komańcza), slottsruinene i Odrzykoń, eller innsjøen Solińskie.
 

BOhtzr4jHlf
 

Det er masse å gjøre i Bieszczady, og dere skal sikkert bli forelsket i fjellene etter å ha besøkt den delen av Polen :)

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. Booking.com

Skriv en ny kommentar

Om oss
Besøk Polen Gdansk

Hei og velkommen!
Vi er Julia og Daria, og vi bor i Gdańsk. Vi elsker å oppdage nye steder, så på bloggen skal vi anbefale plasser som er verdt å besøke i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen!

Annonse
Facebook
Annonse
Planlegg din tur til Polen
Personvernpolitikken