hits

En ny start :)

Hei alle sammen!

I dag overtar jeg bloggen etter Filipina og mitt eventyr begynner! Jeg skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe dere med å planlegge turen til Polen!

Og hvem er jeg egentlig? :) 
Jeg heter Magda og bor i Gdansk, Polen. I nesten 4 år har jeg studert norsk språk og kultur. Hvorfor Norge? Jeg synes at det er et av verdens vakreste land, og jeg elsker å reise dit! Jeg ble født i Elbląg som er en ganske stor by i nordlige Polen. Nå bor jeg i Gdańsk, som i min mening er et perfekt sted for alle - familier, studenter og særlig... turister! På fritiden liker jeg å reise og oppdage interessante steder. Det er viktig for meg å være aktiv og oppleve så mye som mulig, men noen ganger liker jeg også å bare slappe av på stranda eller gå til en god restaurant :)


 

Jeg vil gjerne anbefale dere alt som er verdt et besøk i Polen. Og det er mye å se! :)

Har du noen spørsmål eller ønsker du at jeg beskriver noe du er interessert i? Skriv gjerne i kommentar!

Og... stay tuned! ;)

Magda

 

 

 

 

 Booking.com

Skriv en ny kommentar

Helene Anderzen

10.05.2017 kl.18:35

Åå så gøy! Har utrolig lyst til å besøke Polen en gang :)

Besøk Polen

11.05.2017 kl.15:20

Torunn H Susort: Hvis du vil besøke Torun, anbefaler jeg å besøke botanisk hage med dyr, Planetarium og gamlebyen. Du må også prøve torunskie pierniki! Disse kakene smaker fantastisk :) Nærmeste flyplasser ligger i Bydgoszcz, Poznan og Warszawa, men sjekk Gdansk også!

Torunn H Susort

10.05.2017 kl.20:11

Hei! Liker meg og veldig godt i Polen! Har vært i Gdask og Krakow. Og har nå lyst på en tur til byen Torun... har du noen gode tips til serverdigheter til både barn og voksne som er verdt å få med seg? Og vet du navnet på nærmeste flyplass?

12.05.2017 kl.20:14

Det har vært så gøy å følge med denne siden. Var i Elbląg for to år siden. Koselig by!
Om oss
Magdalena
Besøk Polen 23, Gdansk

Hei og velkommen! :)
Jeg er Magda og bor i Gdansk. Jeg er absolutt forelsket i mitt eget land! På bloggen anbefaler jeg plasser, aktiviteter og gir gode reisetips til alle som vil besøke Polen.

Annonse
Facebook
Annonse
Planlegg din tur til Polen