Clinic Hunter – trygg, profesjonell og billig medisinsk behandling i Polen

Reklame |

Medisinske behandlinger er sjeldent billige. Mange ganger blir folk fristet av en lav pris, men ofte går det utover kvaliteten av behandlingen, og ender med kundens misfornøyelse. Derfor vil vi anbefale dere å utføre medisinske behandlinger i Polen. Blant annet fordi prisen på noen behandlinger kan være opp til halv parten lavere, og kvaliteten på tjenester og kvalifikasjoner av leger er like god som i Norge.

 

Clinic Hunter som vi vil fortelle dere om idag er en internett bedrift  i Polen som samarbeider med flere klinikker over hele Polen i Gdańsk, Szczecin, Warszawa, Kraków, og mange flere byer. Deres ansatte vil veldig gjerne fortelle deg om mulige lokalisasjoner og behandlinger. Ta gjerne kontakt for å finne ut mer om mulighetene for behandling i Polen.

Bedriften legger stor vekt på at klinikkene skal kunne tilby profesjonell medisinsk behandling, men til en rimelig pris. Men også samarbeider kun med klinikker som har høyt spesialiserte ansatte som snakker godt engelsk. Derfor foregår  første kontakt på engelsk, men senere er det fullt mulig å få hjelp av en tolk.

Komfort til kunden er viktig, og det vet ansatte ved Clinic Hunter veldig godt. Bedriften er derfor i stand til å organisere oppholdet ditt i Polen fra A til Å. Det vil si: fly, hotell og transport. Alt dette for å gi deg mulighet, til å konsentrere seg på selve reisen og behandlingen, og ikke formaliteter.

Utvalget av behandlinger som tilbys i klinikkene er bredt. Noen av dem er:

  • Botox injeksjoner
  • Rhinoplastikk (Neseplastikk)
  • Reduksjon av rynker
  • Brystreduksjon og utvidelse
  • Fettsuging
  • Hårtransplantasjon

Det har også blitt åpnet et nytt segment – laservisjonskorreksjon.

Kirurgene i klinikkene har stor erfaring og utfører behandlingene alltid så godt de kan, for å oppfylle kundenes forventinger. Så om du ønsker smidig hud, slim figur eller vakkert ansikt vil de gjøre sitt beste for at du skal bli fornøyd!

For sammenligning: pris for fettsuging behandling i Norge er 42 000 NOK. I Polen er det en kostnad på kun 20 659 NOK.
Under ser dere bilder av før og etter.

Hårtransplantasjon er også 50 % billigere prisen i Norge er 71 478 NOK, i Polen er dette 35 739 NOK. Som dere ser så er det en enorm forskjell i pris, men kvaliteten forblir like god. Under ser dere bilder av kunder etter behandlingen man ser forandringen på et øyeblikk! 🙂

Ta en titt HER. Der finner du blant annet en sammenligning av priser på forskjellige behandlinger i Polen og i Norge.  Har du noen spørsmål så finner du et skjema på denne nettsiden også. Ikke nøl med å ta kontakt! 🙂

Hei og velkommen! Jeg heter Agata og bor i Gdańsk :) Jeg elsker å oppdage nye steder, så på bloggen skal jeg anbefale plasser som er verdt å besøke i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Kontakt: [email protected]
Posts created 555

3 thoughts on “Clinic Hunter – trygg, profesjonell og billig medisinsk behandling i Polen

  1. Hei,gjør dere mage og flanke,tar bort fett,når man har ,diabetes,er 4/5kg overvektig,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top