Munk massasje hos Jacqes Andre i Gdansk

I dag skriver vi litt om en unik opplevelse for både kropp og sjel som du kan få i Gdansk. Munk massasje er et spesialitet som Jacques Andre tilbyr som den eneste SPA-salongen i Gdansk.

Jeg og Agnieszka møtte Olek og Kuba som er ansatte på SPA-avdelingen i Jacques i Gdansk. Salongen som vi harr allerede skrev om flere ganger ligger på Elzbietanska 9/10 gata i Gdansk sentrum. Olek som har 10 års erfaring i sitt yrke fortalte oss alt om deres spesialitet – munk massasje.

Agnieszka, jeg og Olek foran salongen på Elzbietanska gate i Gdansk.

Hva er munk massasje?

Jacques Andre forberedt et unik massasje-pakke til Besøk Polen lesere 🙂 I pakken som koster 350 zloty (ca 700 kroner) får du 2 timers massasje som består av:

– Aromatisk kroppsskrubb som forbereder kroppen din til massasjen. Jacques Andre bruker en skrubb av det polske firmaet Bielenda. Den fjerner døde hudceller og gjør kroppen din myk. Kroppsskrubb er gratis til munk massasjen.

– Massasje av hele kroppen ved bruk av varmt aromatisk olje. Massasjen begynner med fotmassasje med elementer av akupresur og refleksologi som varer i 40 minutter. Etterpå får du kroppsmassasje samt nakke- og ryggmassasje. Behandlingen avsluttes med deilig ansiktsmassasje. Oljen som brukes til behandlingen er aromatisk mandelolje.

– Etter behandlingen får du gratis hårvask og styling. Du kan også benytte 5 % rabatt på hårfarging og hårpleie (hårmaske osv.).Til hvem kan munk massasje anbefales?

Munk massasje kan anbefales særlig til alle som vil oppleve noe helt deilig og avslappende. 2-timers massasje reduserer stress og tretthet, løser opp muskelspenninger og la deg føle deg avslappet og rolig. Munk massasje er en flott behandling å ta sammen med kjæreste, venn eller familiemedlem. Etter massasjen er man helt stressfri og får en ny livsenergi! 🙂

Når skal man ikke ta massasje?

Vi spurte også Olek og Kuba om kontraindikasjoner for massasje. Olek fortalte oss at massasje ikke anbefales til personer som har akutte tilstander, åpne skader og sår men også til kvinner som er i første trimester av graviditet. Likevel, er det verdt å nevne at spesialister hos Jacques Andre tilbyr massasje som er spesielt tilpasset for gravide og kan anbefales fra andre trimester.

Kort sagt – så lenge er man frisk kan munk massasje anbefales. Hvis du lurer på noe, så er det bare å spørre! Massørene på Jacques Andre vil gjerne besvare alle spørsmål ved henvendelser.


Hvor mye koster massasjen?

Husk å nevne om Besøk Polen rabatt ved bestilling! Hele pakken forberedt til våre lesere består av 2-timers massasje, kroppsskrubb, hårvask og styling etter behandling og koster 350 zloty (ca 700 kroner).

Bestilling

Hele behandlingen tar ca 2 timer. Hos Jacques Andre er det mulig å bestille massasje for maks 3 stykker samtidig. Derfor må massasjen bestilles på forhånd. Man kan bestille time på e-post [email protected] eller på tlf: +48 533 263 310 eller 58 682 06 63.

Følg gjerne Jacques Andre på Facebook fanpage for å få aktuelle rabatter. Nevn gjerne rabattkode Besøk Polen ved bestilling for å få rabatter til våre lesere.


Innlegget er sponset og er skrevet i samarbeidet med Jacques Andre SPA salong i Gdansk.

 

Marta og Anieszka

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

7 thoughts on “Munk massasje hos Jacqes Andre i Gdansk

 1. Du har en super fin blogg! Ble veldig inspirert da jeg tok turen innom og tror det ikke er siste gangen! Stå på, du er super!

 2. Hei. skal til Gdansk i juli og skal bo på villa pica paca i gamlebyen. er dette langt fra jaques andre salongen? vet du forresten og om de selger birkenstock sandaer på kjøpesenteret madison eller galeria baltycka?
  hvilke butikker anbefaler dere til og handle billige barneklær:)?

 3. Caroline: Hei! Hotellet ligger ca. 20 minutter til fots unna Jacques Andre SPA:

  https://www.google.pl/maps/dir/El%C5%BCbieta%C5%84ska,+Gda%C5%84sk/Villa+Pica+Paca,+Spichrzowa+20,+80-750+Gda%C5%84sk,+Polska/@54.3504327,18.6478487,16z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x46fd73767320013d:0x35ea8a789e96979a!2m2!1d18.6464903!2d54.3538481!1m5!1m1!1s0x46fd73a123387433:0x8a238038fbecb29d!2m2!1d18.658434!2d54.347054!3e2

  Jeg tror Sizeer butikk i Galeria Baltycka har Birkenstock sko. Billige barneklær finner du i f.eks. Reserved, 5-10-15, Smyk eller Cocodrillo

 4. hei! Vi skal straks på feire til Gdansk, vil skal bo på Dom and house apartsment, har forstått at det ligger i gamlebyen? Hva vil være det nærmeste Jaques Andre spa for oss da? ( hvilken gate?)Og er det langt å gå? Vet dere forresten om de selger clip on hair extensions? ( ikke kreatinfester men sånn som du kan sette på og av når du vil) har dere noen restaurantguide forresten? Og er det shoppingsentre i gåavstand fra gamlebyen? ☺️ takk for en fin blogg forresten 😊mvh Mie

 5. Hei : )
  Veit du kor langt det er fra Radisson Blu Hotel til denne salongen? Såg veldig bra ut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top