Fotballkampen «To lag, felles mål» i Gdansk

Vi inviterer dere å delta i fotballkampen, erfare fotballopplevelser og spille på en profesjonell fotballsbane.

Når? 3 – 4 juni 2016

Hvor? Stadion Energa i Gdansk som var en av kamparenaer under EURO 2012.

Hvem kan påmelde seg og spille i kampen? Alle næringsdrivende

Les mer om arrangementet her.

 

Nedenfor finner dere presseinformasjon om arrangementet fra kampens arrangører – Polsk-Norsk Handelskammer.

Forretning gjennom fotballbane

To lag – felles mål fotballkamp: Norske næringsdrivende mot polske næringsdrivende er et arrangement som har som hovedformål å integrere land innenfor næringsliv. Polske næringsdrivende har bestemt seg å dra nytte av en av de mest attraktive anleggene i vår vakre Gdansk – Stadion Energa – og arrangere en vennskapskamp som kunne være et verktøy for å komme inn på det norske markedet. Det skal være den første kampen mellom næringsdrivende. Slagord som ligger bak kampen er følgende: FORRETNING BETYR RELASJONER, IDRETT BETYR HELSE, FOTBALLKAMP BETYR LAGSPILL. Kombinasjon av ovennevnte faktorer er utviltsom et effektivt springbrett for forretnings- og mellommenneskelige relasjoner. Sunn konkurranse er like viktig både i idrett og i næringsliv, mens felles følelser og uformelle samtaler er en utmerket anledning til å initiere et suksessfult samarbeid.

Det polske laget skal ledes av Tomasz Sokół Sokołowski. En fotballspiller, tidligere spiller for den polske landslaget og Legia Warszawa, som i løpet i sin hele fotballkarriere har scoret 54 mål, vil bruke sine ferdigeter for å støtte polske næringsdrivende.

Motivasjoner til å ta del i kampen er forskjellige. Grzegorz Gosk som representerer ERGO pro, en av de første spillerne som har meldt sin deltakelse sier – Jeg skal spille i denne kampen fordi jeg ønsker å oppfylle barndomsdrømmene. Lagspill er som det å drive næringsvirksomhet, og lagets felles mål er en garanti for suksess.

To lag som består av 22 spillere hvert skal konkurrere mot hverandre på idrettsbane. Spillerne skal ha på seg fotballdrakter som blir designet spesielt for dem. På hver skjorte skal det bli plassert spillerens navn og logo til bedriften han eller hun representerer. Deltakerne vil komme til stadion med en buss tilhørende Lechia Gdansk – det lokale fotballlaget som også er engasjert i arrangering av kampen. Lagene skal heies på av cheerleadere forberedt av danseskole Dance Atelier Barbara Materka.

Før kampen og i løpet av den, i VIP-område som skal bli delvis arrangert i form av et masseområde, vil det bli mulighet til å bli kjent med tilbudet til medlemmer og partnere i Polish-Norwegian Chamber of Commerce. Vi forventer en rekke attraksjoner og priser for faner: straffesparkkonkurranse der man kunne vinne en helgeopphold på Hotel Mistral i Gniewino, konsultasjoner hos makeup-artist og stylist, samt en lekeplass for barn. Etter kampen skal det avholdes en bankett der Zespół Pieśni i Tańca UG ?Jantar? skal legge til arrangmentets kustneriske preg. Bord skal være fulle med tradisjonelle retter laget av kokkesjef ved Mistral hotell eller bakevarer forberedt av Konditorimesteren ved Haffner hotell. Arrangmenetet skal ikke være bare en hendelse knyttet til næringsliv men også til kultur.

For å styrke relasjoner bygget under kampen og banketten, skal vi på neste dag, altså. 4. juni, ta næringsdrivende til en golfbane i Postołowo for å spille footgolf. Det vil være en unik og enestående mulighet til å vise Trippeby og nærliggende område for en så stor gruppe nordmenn. – Dersom du ønsker å føle deg som en ekte fotballstjerne og vise deg på banen ved Polens vakreste stadion, meld din deltakelse i vår kamp; det er siste øyeblikket, vi har fortsatt noen få ledige plasser som hver dag går som varmt hvetebrød – oppfordrer Krzysztof Szulc, Managing Director of Polish-Norwegian Chamber of Commerce.

Nærmere opplysninger hos:

Natalia Daszewska

Event Manager

tlf. +48 733-11-44-14

e-post: [email protected]

Nettside <klikk>

 

Alt du må vite om Sopot :)

Innlegget om Sopot (se Sopot – ikke bare natteliv) er en av de meste populære på bloggen vår 🙂 Siden vi bor i Sopot, og attraksjoner i byen endrer seg bestemte vi å oppdattere informasjonene på bloggen litt, og samle alt som var skrevet om byen Sopot! Innleggert er ikke sponset, og det er bare en liten guide fra vår side 🙂

BaOT26JBYqi

Hvor å spise?

1. Caly Gawel Cantine Bar Cafe

En ny restaurant i Sopot som befinner seg rett ved inngang til Sopot togstasjon. Adressen er Dworcowa 7. Alt som serveres hos Caly Gawel er fersk, lokalt og smaker meeget bra! På kjøkkenet bruker de lokale produkter fra Kasjubia regionen.

2. Śliwka w Kompot

Bra pizza, kjøttretter, drikk og atmosfære 🙂  Adressen er Monte Cassino 42. Det er verde å nevne ‘reke mandager’ – på mandager serverer de meget gode retter med reker.

3. Sempre Pizza & Vino

Den italienske restauranten som serverer utmerket pizza og pasta. Merk at det finnes to Sempre restaurasjonen i Sopot. Den ene ligger ved Monte Cassinå gågate, den andre ligger lit nede denne gågaten 🙂 adressen er Grunwaldzka 11, og vi anbefaler å ta turen dit J

4. Crudo

Meget bra mat og vin. Interiør er også noe som er verdt å nevne det denne restauranten. Adressen er Bohaterow Monte Cassino 36.

5. Brasserie D’Or

Om denne restauranten har vi skrevet her på bloggen 🙂 De befinner seg litt unna Monte Cassino gågaten, på Obrońców Westerplatte 36A som er etter min mening den vakkreste gaten i Sopot.

 

 

Hva må oppleves?

1. Ta en tur langs Monte Cassiono gågate og trepier (som heter molo på polsk).

2. Fyr i Sopot på Plac Zdrojowy 3, rett ved molo. Fra fyret kan man oppleve utsikt over hele Sopot, og ikke minst Gdansk og Gdynia 🙂 Inngang koster bare 4 zloty (ca. 8 kroner).

3. SPA i Sopot – Sopot er historisk kjent for å være en SPA by. Denne tradisjonen fortsetter også i dag. Det er flere SPA steder i byen, vi har besøkt og skrevet her om Balola SPA i Sopot som befinner seg på Tadeusza Kościuszki 4/1/B gate (inngang fra Dworcowa gate).

4. Sykkeltur ved kysten fra Sopot til Gdynia. Det tar ca 20 minutter å sykle en vei fra Sopot til Gdynia Orlowo. Det finnes flere steder der du kan leie ut sykkler i Sopot.

BWQZkpcFV3u

Partysteder i Sopot

1. Libation – en av de yngste klubbene i Sopot som befinner seg ved Bohaterów Monte Cassino 60.

2. Vanity – Bohaterów Monte Cassino 63.

3. I Krzywy Domek (som er polsk for det krokete huset) befinner seg et par partysteder f.eks. Zla Kobieta (Den Onde Kvinnen) og Dream Club, så det er noe å velge i. 

 

Marta

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top