Den økologiske katastrofen i Odra-elven– viktig informasjon for turister

I dag bare kort informasjon, spesielt for de av dere som reiser vest i Polen. I flere dager har det blitt sagt mye om den økologiske katastrofen i Odra-elven.Denne elven har blitt forurenset med et ukjent stoff og tonnevis av død fisk trekkes ut. Av denne grunn er det forbud mot å komme inn i elven i tre voivodskap – Det vestpommerske voivodskap, Lubusz voivodskap og Det nederschlesiske voivodskap. Dette betyr at du ikke kan bade, fiske eller drive med vannsport i Odra-elven. Dyr skal heller ikke komme i kontakt med vann.

Bildet: Pixabay

SKIN Kasia Jędraszko i Gdynia – skjønnhet i mange år

Permanent makeup er mer og mer populært og jeg forstår hvorfor. Det er en stor hjelp i hverdagssminken. Som et resultat sparer vi tid og ser vakre ut. Er du interessert? SKIN Kasia Jędraszko skjønnhetssalong kommer med hjelp.

La oss starte med Kasia, som er grunnleggeren av skjønnhetssalongen SKIN og brenner for permanent sminke. Dette har hun holdt på med i flere år. Hun har deltatt i mange opplæringer av både polske og utenlandske eksperter. Permanent makeup er hennes lidenskap og hun utvikler seg hele tiden. I SKIN skjønnhetssalongen bryr Kasia seg om tilfredsheten til kundene sine og henvender seg til hver enkelt individuelt for å understreke skjønnheten til hver av dem. Naturlig effekt som passer kunden er svært viktig for Kasia.

 

Men hva er permanent sminke? Dette er en permanent makeup som innebærer å påføre pigmentet inn i huden med en fin nål. En godt laget permanent sminke varer i flere år. SKIN Kasia Jędraszko skjønnhetssalong tilbyr mange typer permanent makeup. La oss bli kjent med noen av dem.

 

Tatovere øyenbryn

So Soft er Kasias originale teknikk, som gir en naturlig og subtil effekt.

Ombre er en metode som gir resultatet av en delikat fargetåke med en lysere bunn av øyenbrynene og et skånsomt spredt pigment på øyenbrynsryggen. Sluttresultatet er subtilt, naturlig og matcher din skjønnhet.

 

Permanent eyeliner

Shaded eyeliner er en dekorativ linje, myk, uskarp, og gir en mye mer subtil effekt enn klassisk eyeliner. Det ser bra ut på ethvert øyelokk. Og med dens hjelp kan du også korrigere gammel permanent sminke.

Eyelineren i vippekanten er en av de mer subtile variantene av permanent øyesminke som vil gi deg et delikat utseende og visuelt tykne øyevippene. Gjør øyet klarere – selv når du ikke er sminket! Det er en veldig allsidig sminke som ser bra ut på daglig basis så vel som under store begivenheter.

Lash Line er en øyesminkemetode som innebærer svært delikat pigmentering i vippekanten. Sminken kan være mørk i varierende grad avhengig av mengden fargestoff som brukes.

Dekorativ eyeliner er et ideelt alternativ for kvinner som ønsker å gi seg selv uttrykksfull permanent øyesminke, som ligner en eyeliner.

 

Permanent makeup lepper

Contouring er en metode hvor konturen er mer fremhevet, mer tegnet.

Non-contouring er en metode hvor konturen er uskarp, delikat og subtil. Denne metoden er perfekt for å understreke leppene.

Ensartet er en teknikk hvor leppene er malt i en ensfarget.

Ombre er en permanent makeup-teknikk som utføres både på leppene og på øyenbrynene. Dette er en god idé for kvinner med smale lepper, så vel som de med en uregelmessig form eller en uskarp linje med lepperød.

 

Din reise til Polen kommer snart, og vil du ha nytte av behandlingen? Det er ikke et problem. Skjønnhetssalongen SKIN tilbyr en VIP-tjeneste. Dette betyr at prosedyren vil bli utført innen 7 dager etter bestilling!

 

Hvis du er misfornøyd med din permanente makeup, kan Kasia også hjelpe. I SKIN skjønnhetssalongen kan du laserfjerne permanent sminke og tatoveringer.

 

Skjønnhetssalongen SKIN tilbyr også andre behandlinger, som estetisk medisin eller henna av øyenbryn og øyevipper.

 

Hvordan å bestille?

Du kan bestille behandlinger via fb eller telefon. Kasia snakker engelsk.

 

Åpningstider

mandag – fredag: 9–16

 

Adresse

SKIN Kasia Jędraszko skjønnhetssalong

Ul. Artemidy 9

81-601 Gdynia

 

Tlf: +48 509 671 501

Facebook

Instagram

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top