Frisør i Gdansk – Balmain Hair Extensions hos Jacques Andre

 

Drømmer dere om pene, tykke og skinnende hår? Da er det på tiden å tre den drømmen i livet. I bare 30 minutter kan du få fantastiske hår – hos Jacques Andre i Gdansk er det mulig, takket være Balmain Hair Extensions og vårt rabattkode 🙂

 

Siste uke besøkte vi Jacques Andre i Gdansk (Galeria Baltycka kjøpesenter, +1 etasje). Kollegaen vår, Marysia, ønsket å få glamurøs hår og mer volum. Marysia har vakre lyse hår med ombre og det viste seg å være ganske lett å tilpasse hair extensions farge til hennes egne hårfarge.


Balmain Hair metode

Balmain Hair er naturlige som bestilles i Nederland. Man kan velge mellom tre lengder, 25, 40 og 60 centimeter. De koster 60, 100 og 160 zloty per en hårcartridge med 5 hårstrå hver (en strå veier ca. 4 gram).  De korteste er beste hvis dere vil få større volum, 40 og 60 centimeter lange fungerer som extensions.

Hårene settes på hodet ved bruk av keratin. Metoden ødelegger ikke hårene. Keratinfester er små og komfortable, dere skal ikke kjenne at det er noe på deres naturlige hår. Det er også mulig å lage frisyrer som ponytail, og ingen skal se at dere har hair extensions.


Fargeutvalg er faktisk enormt, Jacques Andre tilbyr farger fra veldig lyse, platina, varme blonder, brune, svarte og til og med røde!

Føning og styling

Dere må huske å holde hårføner ca. 30 centimeter  fra hodet og husk på å ikke utsette keratinfestene for direkte varme. Om du har veldig lenge hårene tørk og vask ikke dem med hodet vendt nedover.

Farging og bleking

Siden Balmain Hair er naturlige, du kan farge og stilisere dem lett. Bleking anbefales ikke.

Hårpleie

Hårbehandling etter Balmain Hair metode er enkelt. Det er best å velge en naturbørste. Dere kan bruke vanlige kosmetikk, men det anbefales å velge profesjonelle produkter fra Balmain som kan kjøpes hos Jacques Andre. Kosmetikkene har en vakker duft, er effektive, og gjør at hårextensions holder seg lengst mulig. Prisene er:

Sjampo – 95 zloty (ca. kr 190)

Hårmaske – 120 zloty (ca. kr 240)

Serum – 75 zloty (ca. kr 150)

Børste med villsvin bust – 100 zloty (ca. kr 200)

 

Dere får 20% rabatt på børsten om dere velger hår extensions hos Jacques Andre.


Værihet og fjerning

Hårene kan vare 3-4 måneder. Fjerning av håret, ved bruk av en spesialverktøy som melter keratin er lett, og koster kun 60 zloty (sammen med hodemassasje og hårvask).

Extensions til engangsbruk

Vil dere endre utseende deres bare for en dag? Det er også mulig! Jacques Andre tilbyr midlertidlige hair extensions (hårstrå og lugg) i forskjellige farger og lengder. De settes på hodet ved bruk av et klips. Det er bare å spørre om dem via epost eller på plass.

Effekten

Marysia fikk til sammen 6 hårcartridges. Behandlingen varte i bare en halv time, og hun betalte til sammen 360 zloty (ca. kr 720) . Har dere mer hår kan behandlingen ta opp til en time. Dere kan se bildene før og etter behandlingen nedenfor.

 


Marysia trives veldig godt i sine nye hår og er fornøyd med effekten 🙂


Timebestilling

Vi har snakket med manageren, Marta, og hun sa at det er best å bestille besøket på forhånd og sende et bilde av deres hår. På den måten de kan tilpasse best mulig farge. Noen ganger er det nødvendig å bestille hårene fra Nederland, og da er det best å bestille en time ca. 2 uker tidligere. Har dere noe spørsmål om Balmain Hair metoden, så er det bare å skrive e-post til [email protected].

Husk at Jacques Andre er den eneste salongen i Trippelbyen som tilbyr Balmain Hair Extensions!


Vi har en spesielt rabattkode til våre lesere! Dere får 5% rabatt på hår extensions hos Galeria Baltycka! Det er bare å bruke kode BALMAIN RABATTKODE ved bestilling av time.


Agnieszka har også funnet sin hårfarge 🙂

Julemarkeder i Polen 2014

Les om julemarkeder i Polen i 2017 her.

Selv om det er bare september, spør mange av dere om julemarkeder som foregår hvert år i polske byer. I dag skal jeg skrive litt om markeder i Gdansk, Warszawa, Poznan og Wroclaw.

 

Desember er en høytid for julemarkeder, men i noen byer starter de til og med i november! I Gdansk begynner julemarked den 5. desember og tar slutt den 23. Hendelsen skal foregå på Targ Weglowy torget i midten av gamleby. På torget skal de stå masse små treboder og de skal selge julekuler, julelys og stearinlys, keramikk, kristaller og lærvarer. I tillegg til dette blir det mange tilbud på kosmetikk, leketøy, smykker og reginal mat (f.eks. godteri, hjembakte kaker, honning, kjøtt og ost). På stedet skal dere få anledning til å spise vaffler, pierogi, crepes, pannekaker, røkte nøtter, gløgg og varm sjokolade. Ved siden av boder skal de skje mange interessane aktiviteter, men organisatoren ga ikke noen detaljer ennå. Juletre skal tradisjonelt stå på Dluga, ved siden av Neptun fontenen.

 

BN4tLWSjq6o

Julemarked i Warszawa, på Plac Defilad, skjer mellom 28.11.2014 og 1.01.2015. På gata skal dere finne 50 treboder, grill, lekeplass for barna, juletre. Dere skal får kjøpe polske, litauske, tyske og ungarske produkter. En annen julemarked i Warszawa skal ta plass i Zoliborz bydel, på Plac Wilsona, mellom 22.11-22.12. der skal det stå 28 treboder og juletre. Slik som i Gdansk, vi vet ingetnting om julemarkedets detaljer.

 

 

-r1Th7OWLK

I Wroclaw skal dere finne julemarked på Rynek (Torget), det skal starte den 20.11 og slutte 22.12, boder skal være åpne mellom klokka 10.00 og 21.00. Dette markedet er en av de mest berømte i Polen, dere kan være sikre på at det blir mange aktiviteter og attraksjoner.

 

BO214ByAfxA
 
I Poznan  blir det organisert Betlejem Poznanskie, fra 30.11 til 23.12. Dette er en stor julemarked, kulturelle hendelser, konserter osv. De skal også stå treboder med regionale produkter, julevarer osv. I tillegg til markedet skal det arrangøres festival av isskulpturer.
Krakow, Olsztyn, Torun og mange andre byer skal også organisere sine julemarkeder, men de ga ikke noe konkrete opplysninger ennå. Vi skal sikkert skrive om de når flere detaljer blir tilgjengelige.

 

Skal dere besøke Polen i desember? Er dere nysgjerrige hva som skjer på julemarkeder? Jeg anbefaler dem på det sterkeste, de er koselige, fulle av varm juleatmosfære og det er alltid noe interessant å se på 🙂

 

Agnieszka

 

Mer om julemarkeder finner dere her:

Julemrked i Wroclaw

Jul i Polen

Europeisk Solidaritetssenter i Gdansk (ECS i Gdansk)

Den 30. august ble det åpnet Europeisk Solidaritetssenter i Gdansk. Dette er et modern museum som omtaler Solidaritets historie og forteller Lech Walesas livshistorie. I sentrum a Gdansk, ved siden av verftet, ligger det en bygning som ligner litt på et gammelt, rustete skip. Dette er det nye Europiske Solidaritetssenteret. Inne i senteret får dere se flere utstillinger som forteller en historie om Polens vei mot frihet.

BbPqqCwBTIR
 

I museet får dere anledning till å besøke en fast utstilling, som er delt inn på 4 saler på første etasje og gjelder Solidaritet og 3 saler på andre etasje, med utstilling som omtaler kommunistiske tider i Polen.
Fastutstillingen begynner med informasjoner om streik fra august 1980. Dere får se mange interaktive filmer og gjenstander som verftarbeidere brukte på den tiden. Deretter kan dere bli kjent bedre med levekår av polske statsborgere fra 1970-årene, f.eks. det finnes butikk med tomme hyller og mennesker som venter i kø. I den trejde salen skal dere spasere gjennom enn alle som danner form av Solidaritets logo.

BWpDjlOlWUX
 

På den andre utstillingen skal dere få vite alt om unntakstilstand og milicja, som var på den tiden tilsvarende for politi. Lech Walesa fikk Nobels Fredspris og på utstillingen er det også mer om det. Til slutt venter det et fortelling om friheten. Alle gjester kan delta i laging av stor Solidaritetslogo, ved bruk av sine billetter som kan bli klistret på veggen.

Besøker dere Gdansk i september? Da blir det fantastisk! Hele september kan dere besøke utstillingen helt gratis. Fra oktober betales det 17 zloty per voksen, 13 zloty per barn, 47 zloty per familie på 5 (to foreldre og tre barn). Utstillingen er åpen fra klokka 10.00 til 18.00 mandag-fredag, 10.00-20.00 lørdag-søndag.

BWh-YEVFmko

Adresse til sentrum er Doki 1 gata. Det er best å gå der til fots fra Gdansk sentrum eller hoved jernbanestasjon.

Skal dere besøke det nye museet?

Agnieszka

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top