Avslapning, skjønnhet og en flott tid med venninner i Gdańsk – Glam Weekends

Gdansk er et vakkert sted hvor du kan besøke mye. Det er også et flott sted for kosmetiske behandlinger og estetisk medisin. Hvis du ønsker om en tur med venninnene dine, skjønnhetsbehandlinger og sightseeing, har jeg en flott løsning for deg. Glam Weekends tar seg av alt og organiserer tiden din i Polen!

 

Glam Weekends arrangerer skjønnhets turer for kvinner til Gdańsk. Men det er ikke alt de tilbyr. Glam Weekends gir deg også mange andre muligheter til å bruke tid i Gdańsk. De kan organisere sportsaktiviteter som yoga, tennis, dans og vindsurfing. Ønsker du en fotosession, tannlegetime eller hårfjerning med laser? De ordner det for deg.

 

 

Lurer du på hvordan det ser ut? Glam Weekends tilbyr overnatting, flyplasstransport, et sett med skjønnhetsbehandlinger, og verten vil ta seg av dere på stedet. Dere skal bo på det vakre Radisson Hotel. Det er også mulig å leie en annen leilighet. Verten deres vil vente der – Malwina, eieren av Glam Weekends. Dere vil diskutere all informasjon med henne og dere vil motta en liten velkomstgave. Malwina vil også være med dere i skjønnhetssalongen. Hun vil fortelle dere litt om Gdańsk og anbefale restauranter og andre attraksjoner.

 

Nå litt om kosmetiske behandliger. Dette er på Quiris skjønnhetssalong. Det er fem behandlinger i «Alt du trenger»-settet. Hårfarging og styling eller klipping, skjellakk manikyr og pedikyr + SPA, kobido ansiktsmassasje og farging av øyenvipper og øyenbryn. Glam Weekends tilbyr også andre skjønnhetsbehandlinger og estetisk medisin, som keratin-hårretting, hyaluronsyrebehandlinger, botox, permanent makeup, dermapen eller mesoterapi med nåler.

 

Glam Weekends tilbud er for kvinner. Dette er en flott idé for en tur med venner, datter eller et utdrikningslag. Dette er en helgetur, men det er også mulig dersom du ønsker å reise til Gdansk i løpet av uken.

 

Hvordan å bestille?

Det er veldig enkelt å bestille! På Glam Weekends nettside inner du et skjema og ordner alt med Malwina. Husk å bestille din reise minst en måned i forveien.

 

Kontakt:

Du kan kommunisere på engelsk.

GLAM Weekends ApS 

Malwina Ewa Grzybowska

Telefonnummer: +45 535 408 56

E-post: [email protected] 

Nettsiden 

Facebook

Instagram

Romantiske steder i Gdansk, Poznan og Krakow

Valentinsdagen kommer snart. Dette er dagen da vi ønsker å tilbringe tid med vår kjæreste. Jeg valgte noen romantiske steder du kan besøke i Gdansk, Poznan og Krakow, ikke bare på valentinsdagen. Hva er din valentinsdag?

Bildet: Pixabay

Gdansk

Olivia Star

Olivia Stars 32. etasje er det høyeste observasjonspunktet i Nord-Polen, og det tredje i landet, hvorfra kan dere se hele Trippelbyen og Gdańsk-bukten helt til Hel-halvøya. Der skal du også spise deilig mat. Det har nylig vært en hage der, så alle vil finne noe for seg selv.

Les mer her

 

Poznan

Palmehuset

Et ideelt sted for folk som liker naturen. Det er et av de eldste palmehusene i Europa med over 17 000 planter. Det er også flere akvarier inne, og du kan mate fisker i ett.

Les mer her

 

Krakow

Beernarium Øl SPA

I dag er det mange av oss som trenger å hvile. Jeg har en interessant idé i Krakow. Øl SPA! Der kan du ta et øl- eller vinbad, massasje og badstuer. Du vil også prøve ulike typer øl og  kan kjøpe kosmetikk med tillegg av øl.

Les mer her

 

❤️❤️ Husk om din kjæreste ikke bare på valentinsdagen ❤️❤️

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top