Hårfjerning med laser hos Balola i Sopot

Innlegget er sponset

Vi har allerede skrevet om Balola salong i Sopot HER og HER. I dagens innlegg skriver vi litt mer om det moderne MeDioStar Next diodelaser som brukes til hårfjerning hos Balola.

Vi fikk vite at hårfjerning med MeDioStar Next er en effektiv, trygg og permanent metode for å ta bort uønsket hår. Metoden kan brukes til hårfjerning på hele kroppen: legger og lår, hake og overleppe, bikini, armhuler og andre.

Den tyskproduserte diodelaser brukes ikke bare for fjerning av uønsket hår – laseren har flere funksjoner. Den egner seg også til fjerning av sprengte blodkar, akne behandling, anti rynkebehandling og oppstramming av huden.


Marta som er kosmetolog hos Balola forteller oss om fordeler av MeDioStar Next diodelaser.

 

Hvordan virker diodelaser hårfjerning?

Laserlys ødelegger hårsekkene og demper hårets vekst, og derfor er metoden en permanent løsning. Hår må være barbert bort før behandlingen siden den virker på hårsekker, ikke selve hår på hudens overflate.

Man kan observere første effekter allerede etter den første behandlingen, men å grunn av hårets forskjellige vekstfaser er det derfor nødvendig med flere behandlinger. Det er individuelt hvor mange behandlinger man trenger. Optimalt trenger man ca. 6 behandlinger før alle hår er vekk. Man må vente minst 4 uker mellom hver behandling, men det kan være lengre.

 

Hårfjerning i fem steg

Etter vår besøk hos Balola beskriver vi hårlaserfjerning med diodelaser steg etter steg:

  1. Konsultasjon med kosmetolog som forteller deg hvordan ser behandlingen ut. Jeg fikk snakket med Marta som fortalte meg alt om metoden som brukes hos Balola.
  2. Ved behov barberer kosmetolog bort hårene dine, men du kan gjøre det selv før behandlingen.
  3. Marta legger på hud et tynt lag med kontaktgele.
  4. Hun plasserer laserhode direkte på hudoverflaten som blir behandlet. En puls aktiveres hver 1-2 sekund.
  5. Det tar ca. 20 minutter å fjerne hår på legger og ca 40 minutter for behandle to hele bein (legg + lår)

Du kan se hvordan det ser ut på videoen nedenfor:

video:hårfjerning med laser hos balola sopot polen

 

Fordeler ved MeDioStar Next

MeDioStar Next er utstyrt med et kjølesystem som virker på området som skal behandles umiddelbart før hver puls. Kjøling under behandlingen sikrer komfort og sikkerhet for hud under behandlingen. Derfor er behandlingen smertefri i de fleste tilfeller. Marta sa også at denne type behandling egner seg perfekt også for menn som vil fjerne f.eks. fra ryggen.

Det er også viktig å nevne at hårfjerning med MeDioStar Next kan utføres på solbrun hud. Vanligvis må man unngå sollys og solarium før og etter laserepilasjon. Ved denne metoden er det trygg å sole seg etter behandlingen uten å risikere solskader (men husk alltid sunn fornuft og solkrem!).


 

Hva koster det?

Nevn rabattkode BESØK POLEN ved timebestilling for å få 20 % rabatt på din første hårfjerning med MeDioStar Next Pro på valgte området (eks. lår eller legg) hos Balola 🙂 Rabattkoden gjelder til og med juni 2016.

Prislisten finner du her. Husk at det er en permanent løsning. Alle andre metoder som voksing, barbering osv. må gjentas ofte.

Hvordan bestille time?

Husk å bestille time på forhånd, særlig hvis du vil ha time på fredag eller søndag. Det er best å bestille allerede når du har kjøpt flybilletter og vet når du vil være i Sopot 🙂 Du kan bestille time hos Balola via deres Facebook, på epost [email protected] eller på telefon: +48 58 341 30 71, +48 666 466 717

Reiser du sammen med en gruppe venner på 5-6 stykker? Det er også mulig å ha salongen stengt for andre gjester. Dere skal få Prosecco, frukt og snacks i pris 🙂 Spør gjerne om denne muligheten ved timebestilling hos Balola.

 


Balola i Sopot ligger bare noen få meter fra togstasjonen i Sopot og velkjente Monte Cassino gaten 🙂

 

 

 

 

Marta

Tannlege i Gdansk – Nawrocki Clinic

 Innlegget er sponset

Nawrocki Clinic er en av de mest moderne tannklinikkene i Polen, Klinikken befinner seg i Gdansk. Vi fikk snakke med klinikkens eier og tannlege Michal Nawrocki. Det er han som passer på at klinikken har det meste moderne utstyret og bruker mest ledende behandlingsmetoder. På klinikken ansetter han to flinke tannleger – Jan Młodzianowski og Łukasz Dzieliński, tannteknikere og assistenter som utvider sine kunnskaper ved å delta i ulike fagkurs.


Tannlege Michal Nawrocki, eieren til Nawrocki Clinic i Gdansk.
 


Vår besøk på klinikken 🙂

Kvalitet og kundens fornyelse på toppen
Vi begynner alltid med å bearbeide bahendlingsplan for pasient, sier Michal Nawrocki. Vi presenterer beste løsninger og informerer pasienten om behandlingens forløp or resultater.

Først tar vi bilder at pasientens smil. Takket være såkalt prosjektering av et smil ved hjelp av visualisering kan vi presentere det endelige effektet for pasienten på skjermen før vi setter behandling i gang. Det er meget viktig f.eks. ved implantasjon eller protetiske arbeider.
Les mer om prosjektering av et smil. 
Hver behandling utføutfører vi ved hjelp av dental mikroskop. Takket være mikroskopene er tannbehandling presis og effektiv.

Behandlinger
Nawrocki Clinic utfører alle typer tannbehandling fra forebyggende og estetisk tannbehandling (tannbleking, skaling, ozonoterapii) til kompliserte prosedyrer som implanter, tannrekonstruksjoner, tannkroner, bruer og dental kirurgi. Prislisten for alle behandlinger finner du her.

Vi elsket fine detaljene på venteværelsen 🙂

Teknologier og utstyret
Michal Nawrocki fortalte oss litt om utstyret som brukes på klinikken. Alle behandlinger utføres ved hjelp av det meste moderne utstyret på markedet. Vi var ganske ovverassket over mengden av moderne utstyret som brukes på klinikken.

Stomatologisk laser
Hos Nawrocki Clinic brukers laser fra firmaet Fotona til en rekke prosedyrer blant annet til forebyggende tannbehandling i stedet for vanlig borrmaskin. Laserbehandlingen er smertefri. Systemet egner seg også til ulike behandlinger innen estetisk dermatologi (rynkebehandling, hårfjerning mfl.) og estetisk tannbehandling (tannbleking).

Tannlege Michal Nawrocki forteller oss om muligheter Fotona laser gir i tannbehandling.

Cerec
Cerec er et kompleks system CAD/CAM som gir tannlegen mulighet til å utføre selvstendig protetisk arbeid (f.eks. tannkroner, implantater). Legen skanner munnen din, prosjekterer ditt nye smil og utskjærer den ferdige formen. Det er også veldig viktig for pasientene at takket være dette systemet er tannlege i stand til å utføre protetiske arbeider mye fortere ? en krone, tannprotese for fortennene eller en bro kan utføres i løpet av 2 timer i stedet for 7 – 10 dager. Du kan lese mer om Cerec-systemet her.

Carl-Zeiss dental mikroskop
Mikroskop gir tannlege mulighet å utføre alle prosedyrer på en presis og nøyaktig måte. Den brukes i ulike behandlinger blant annet forebyggende tannbehandling, dental kirurgi, implantologi og endodonti.

Radiograf
Klinikken har også en moderne radiograf som tar topp kvalitet bilder av tennene dine ved minimum strålingdose. Utstyret gir mulighet til å analysere dem på skjermen.

 

Det er ikke alle moderne utstyret som brukes på Nawrocki klinikken. Det finnes også en rekke andre metoder som brukes til tannbleking, endodontisk behandling mfl. Du kan lese om alle teknologiene her.

Klinikkens beliggenhet
Klinikken befinner seg i Gdansk og ligger kun få minutter fra Ronald Reagan parken i gåavstand fra stranden. Adresse er Czarny Dwór 10/34 gate, Gdańsk.

Hvordan bestille time?

Kontakt til resepsjon er: +48 58 52 66 004 | +48 501 143 042. Du kan også bestille time via nettsiden (klikk her) e-post [email protected].

Er du i Gdansk i løpet av helgen? Det er også mulig å bestille time hos tannlege på lørdag.

Husk å bruke rabattkode BESØK POLEN ved timebestilling for å få 10% rabatt på alle behandlinger 🙂


Resepsjonen på klinikken.

Flotte graffikkene laget av Andreas Lie – visuelle kunster fra Bergen 🙂


Klininnekns adresse er Czarny Dwór 10, Gdańsk.
 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top