SPA i Sopot: Zaffiro-behandling hos Balola

Innlegget er sponset

For en stund siden skrev vi om Balola Spa i Sopot og noen behandlinger de tilbyr f.eks. manikyr, pedikyr, massasje og mange andre. I dag kommer litt mer om en av Balolas spesielle behandlinger nemlig Zaffiro-behadling 🙂


Hva er Zaffiro?

Zaffiro er en innovativ behandling utviklet av italienske spesialister fra Estelougue. Zaffiro er ikke tilgjengelig i Norge og derfor er det verdt å sjekke under oppholdet i Sopot 🙂 Zaffiro emiterer IR-stråling (infrarød stråling, også kalt varmestråling) som har en rekke gunstige helseffekter blant annet hjelper å bremse aldringsprosessen. Behandlingen brukes til å myke opp dype linjer, folder og rynker. Zaffiro stimulerer kollagen produksjon i kroppen, og det er noe som forebygger rynkedannelsen. Behandlingen egner seg til alle som er over 25 års alder.

Zaffiro-utstyret 🙂


Uff, det var det – men la meg nå fortelle om selve behandlingen uten unodvendige tekniske opplysninger 🙂 Zaffiro kan brukes på hele kroppen. Jeg fikk ansikt behandling, men kosmetolog hos Balola, Kasia, fotalte meg at Zaffiro er meget effektiv f.ks. på magen etter graviditet. Du kan lese mer om behandlingen på Balola sin nettside.

Hvordan ser behandlingen med Zaffiro ut? Fire steg til en vakker hud

1. Kasia begynte med å forberede ansikten min til behandling, hun renset huden for å fjerne makeup.

Kasia Ch. som er en av Balolas ansatte.

2. Behandling begynner med Oxybrasion. Det er en rensebehandling som fjerner det øverste laget av døde hudceller. Oxybrasion kan sammenliknes med microdermobrasion men gir oss også oksygenbehandling som bidrar til å regenerere huden. Zaffiro-behandling gir beste resultater når den kombineres med Oxybrasion, og derfor er Oxybrasion gratis til Zaffiro-behandling hos Balola.

3. Kosmetolog legger en type krem eller gele på huden først. Det er for å sikre at varmestråling nå alle hudceller og at temperaturen blir ikke ubehagelig. IR-stråling fører til oppvarming av kroppens overflate. Zaffiro kan enkelt reguleres og tilpasses hudens evne til å ta opp varm. Ansiktet ble først varmet opp og etterpå kjølt ned.

Slik ser man ut under behandlingen 😉

4. Etter behandlingen påfører kosmetolog på ansikt krem ​​med vitamin C.

 

Til hvem anbefales behandlingen?

Til alle som er over 25 år gammel 🙂 Det er flere faktorer som påvirker huden vår, blant disse er det miljø, livsstil og UV-stråling, men også stress, røyking og alkohol. Alt dette gjør at det etter hvert danner seg fine linjer og rynker på ansiktet. Selvfølgelig naturlige forandringer i huden kan ikke unngås, men vi har flere muligheter å bremse aldringsprosessen.

Jeg fikk vite fra Kasia at allerede ved 25 års alder avtar kroppens evne til å danne kollagen. Selvfølgelig vi får ikke rynker med en gang, men Kasia fortalte meg at det er et tidspunkt man kan begynne å tenke om å hjelpe huden å jobbe mer effektiv for å forhindre rynkedannelse.

Er du mellom 25 og 30 år gammel? Investerer i framtiden din 🙂 I denne alderen anbefales det å ta Zaffiro behandling en gang i år. Jo tidligere du begynner å ta vare på huden din, jo bedre. Er det ikke bedre å få pen ansikt om 5 år enn å skaffe seg en ny veske? 🙂

Etter 30-årsalderen utføres Zaffiro-behanling i serier av 4-6 behandlinger avhengig av hudens behov.

Hvem utfører behandling?

Behandlingen med Zaffiro er helt smertefri, sikker og har ingen bivirkninger. Behandlingen utføres av Kasia som er uttdanet kosmetolog. Du kan lese mer om hele Balola teamet her. Zaffiro-behandling egner seg også til de som har en veldig sensitiv og problematisk hud som f.eks. jeg har.

 


Under behandling hos Balola kan man slappe av med en kopp varm te eller kaffe 🙂

 Zaffiro-behandling resultater

Allerede etter den første behandlingen ser du klart en rask forbedring av hudens tekstur og elastisitet, og det kan jeg sikkert bekrefte etter min først Zaffifo-behandling (jeg er 25 år gammel). Behandlingen varer ca. 40 minutter og koster 1000 PLN (ca 2000 kroner). Rett etter behandlingen ser huden bra ut, og er ikke rød eller irritert. Man kan gå oppleve byen rett etter besøket hos Balola 🙂

Du kan observere første effekter allerede under behandlingen. Hos Balola får du først den ene delen av ansikt behandlet, slik at du kan føle forskjellen selv og sammenlikne hud før og etter IR-stråling virkning. Man kan faktisk føle forskjellen! Hudens elastisitet og telstur er mye bedre.

Men langvarige effekter av behandlingen er synlige fra 3 opp til 6 måneder etter behandling. Det er på grunn av at huden din ble stimulert til produksjonen av nye kollagen celler. Etter Zaffiro behandlingen produserer kroppen omtrent 30% mer kollagen celler! Etter serien av Zaffiro-behandlingen er rynker synlig mykt opp.

Timebestilling og spørsmål

Uff… det var masse informasjon å formidle til dere 🙂 Men jeg kan sikkert si at Balola ansatte er spesialistene i sine felter og vi svare alle spørsmål ved bestilling av time. Kasia som utdannet kosmetolog er meget profesjonell.  Hun svarte gjerne alle mine spørsmål om hudens behov 🙂 Du finner alle kontaktopplysninger på Balolas hjemmesiden. Det er best å bestille time på forhånd.

 

Mer om Balola SPA kan du lese i vårt siste innlegg på bloggen -> klikk

Resepsjonen i Balola Sopot

Marta

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

One thought on “SPA i Sopot: Zaffiro-behandling hos Balola

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top