The feeling of POLAND

Sjekk et flott video om Polen laget av Maggie Olkuska som kommer fra Polen og er bosatt i København 🙂

84444279

 

Vi ønsker dere en god helg! Hvem skal til Polen i helgen? 🙂

Marta og Agnieszka

 

Hvor kan jeg kjøpe Michael Kors i Polen?

Ikke bare det – vi får masse spørsmål angående shopping av merkevarer. I dag skal vi skrive litt om hvor kan dere kjøpe Victoria’s Secret, Abercrombie&Fitch, MAC og lignende.

Gdansk, Sopot og Gdynia
Vi valgte om å skrive om hva kan dere kjøpe i Trippelby, siden det tar maksimum en time å reise fra Gdansk til Gdynia for å shoppe. De fleste av dere skriver meldinger og kommentarer der dere spør om Michael Kors vesker – disse kan dere kjøpe i Gdynia, Klif kjøpesenter. MAC sminke er tilgjengelig i Douglas parfymerier og i Riviera. Zara som viser seg til å være ganske populær, finnes i Galeria Baltycka i Gdansk og Riviera og Klif i Gdynia.

BbT8fztF2pQ

Vi har bare dårlige nyheter for alle som liker Abercrombie, Hollister og Victoria’s Secret – disse er ikke tilgjengelige i Trippelby.

Warszawa
Her blir shoppingmulighetene større. Michael Kors kan kjøpes i Galeria Mokotow, det samme gjelder for Hollister (A&F er ikke tilgjengelig i Polen). MAC i Warszawa kan dere få tak i, i følgende steder: Arkadia kjøpesenter, Zlote Tarasy kjøpesenter, Galeria Mokotow, Blue City i Douglas, Wola Park i Douglas. Zara er tilgjengelig i alle store kjøpesentre i hovedstaden.

BXP34lbnJK6

Victoria’s Secret fans? Dra til Galeria Mokotow eller Zlote Tarasy, der kan dere få kjøpe VS undertøy, parfymer og kosmetikk. Om dere har lyst til å kjøpe Prada veske, kan dere stikke innom Redford&Grant butikk. Louis Vuitton har sin egen butikk i Warszawa, på Bracka 9 gata. På Moliera 2 gata skal dere finne en butikk som selger sko og vesker fra, bl.a. Valentino, Kenzo, Marc Jacobs, Jimmy Choo og mange andre.

Krakow
I Krakow, ut fra det vi kunne finne, får dere ikke mulighet til å kjøpe Michael Kors sine vesker og tilbehør. Dere kan kjøpe MAC – på Galeria Krakowska. På Galeria Krakowska, Galeria Kazimierz, Bonarka City Center og på det gamle markedet i Krakow kan dere lete etter Zaras klær.

Poznan
MAC sminke elskere kan kjøpe produkter de liker best i Poznan, på Poznan City Center kjøpesenter. Michael Kors er tilgjengelig på Stary Browar (de har også Hilfiger Denim dit). Zara kan kjøpes i Stary Browar, Galeria Malta og Poznan Plaza. I Poznan skal dere også få mulighet å shoppe luksuriøse vesker på Bazar Poznanski i Moliera2 butikk.

BbL-YK-F1xt

Wroclaw
Wroclaw er en fantastisk by, både for de, som vil oppleve historiske steder og for alle som vil shoppe. Hva kan man få tak i, i den vakre byen på syden? Zara finnes i fire steder: Galeria Dominikanska, Renoma, Pasaz Grunwaldzki og Magnolia Park ? alle er kjøpesentre.

MAC har sin butikk på Magnolia Park og i Douglas butikk på Galeria Domonikanska. Michael Kors vesker kan kjøpes i Honey Boutique i Centrum Handlowe Arena. På Renoma kjøpesenter kan dere få tak i Hilfiger Denim også.

BauXCK4Hk_Y

Sephora parfymeri selger Marc Jacobs sminke i hele Polen. De har også sminke fra Chanel, Dior, Benefit og mange andre. Inglot har sine butikker i alle store byer. Luksuriøs sminke kan dere også kjøpe i Douglas parfymerier.

Har dere spørsmål om andre merker? Skriv dem gjerne i kommentaren under innlegget og vi skal legge dem til i beskrivelsen 🙂

Agnieszka

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

SPA i Sopot – vårt besøk hos Balola SPA salong

Det viser seg at Sopot har i det siste blitt en meget populær by blant dere – stadig flere av dere spør oss om SPA i Sopot. Vi har funnet noe helt fantastisk til alle som vil ha en riktig SPA opplevelse i Sopot 🙂

Sopot = SPA!

Sopot er en herlig SPA-by. Flere av de hotellene har sine egne SPA-avdelinger. Men salongen vi skriver om i dag og anbefaler til dere på det sterkeste befinner seg ikke i en av de store hotellene i Sopot. Vi fikk en anledning å besøke Balola SPA selv og under det besøket hadde vi snakket med Marta som står bak ideen av Ballola SPA salongen.

Vi sammen men Balola ansatte 🙂

Balola er en SPA salong som ligger i hjertet av Sopot, bare ett minutt til fots unna velkjente Bohaterow Monte Cassino gata. Stedet er noe for alle som ønsker å slappe av i luksuriøse omgivelser. Det er noe til alle som letter etter noe intimt og uten masse hotellgjester.

Vårt inntrykk? Et flott interiør og nydelige spabehandlinger

Først og fremst må vi nevne at interiøret i Balola gjorde stort inntrykk på oss – alle rommene kunder blir mottatt i er lyse, rene og pene og utrolig sjarmerende. Atmosfære hos Balola er ganske intim. Salongen er liten, men eksklusiv, lys og koselig. Man kan se at Marta, eieren av Balola, hadde lagt merke til alle detaljer, bare se på bilder! Interiøret er ikke bare vakkert med også funksjonelt. Man har bare lyst til å bli tatt være på i slike omgivelser 🙂



…Awesome, sikkert 😀

 

Kvalitet på toppen

Interiøret er flott, men uten dyktige folk er det uten mening. Heldigvis, er alle ansatte hos Balola SPA høyutdannet profesjonalister som utfører sine tjenester på høyest nivå. Alle de ansatte: Marta, Kasia og Ola er spesialister i sine felter. Dere kan lese om alle ansatte og deres rolle i salongen her på nettsiden.

Alle jenter i salongen snakker flytende engelsk, og dere skal ikke ha noe problemer med kommunikasjon. Det som er også verdt å nevne er at eieren av SPA, Marta, hadde prøvd på seg alle de produktene hennes ansatte bruker til daglig – neglelakker, kremer og utstyr. Hun fortalte oss at hun satser først og fremst på kvalitet, og det kan man se i Balola.

Massasje, manikyr, pedikyr og masse andre

Det som vi ville vite mer om når vi har snakket med Balolas ansatte var det som dere spør oss om som oftest, nemlig massasje, manikyr og pedikyr. Her er resultater av vårt undersøkelse 😉

Det er Ola som er ansvarlig for massasje-avdeling i Balola. De har utviklet sin unik massasje som finnes ikke i andre salonger i Gdansk eller Sopot. Det som er spesielt er at før selve massasjen brukes det kroppsskrubb laget av rav støv, en regional produkt fra Pommeren 🙂 I tillegg til dette skal deres hud nyte naturelle oljer. Bortsett fra Balola massasje kan dere velge fra flere tradisjonelle behandlinger, f.eks. California massasje, varm stein massasje, anti-age massasje og terapeutiske massasjer. Fysioterapeut hos Balola skal prøve å tilpasse seg deres ønsker og behov.



Til manikyr og pedikyr bruker de Estée Lauder og Shellac neglelakk.

 

De utfører permanent make-up som ser meget naturlig og vakker ut! Vi skal ikke skrive om alle tjenester Balola tilbyr, men anbefaler å lese litt mer om det på nettsiden.

Skal dere på jentetur til Sopot?

Da er Balola et perfekt sted. Det er mulig å utleie hele salongen slik at den blir stengt for andre gjester. Dere skal få champagne, kjeks, frukt og masse gode spabehandlinger. Etter hver behandling kan man få make-up og gå rett til en av de fine partystedene i Sopot 🙂 Salongen har også wi-fi til sine gjester.


Bestilling og spørsmål

Hvis du lurer på noe eller vil vite mer om Balolas behandlinger det er bare å ta kontakt med resepsjonen. Du finner alle kontaktopplysninger på Balolas hjemmesiden.

 

Har noen av dere vært i Balola SPA før? Hva er deres erfaring? 🙂

 

Balola befinner seg på Tadeusza Kościuszki 4/1/B gate i Sopot, Polen.

Agnieszka og Marta

 

 

 

Polen og polakker :)

Har dere sett en morsom video om Polen og polakker laget av Victoria Flamel fra Danmark?


Og hva er deres erfaringer og tanker? 🙂

Marta

 

Planlegg din tur til Polen ved hjelp av en ny funksjon på bloggen vår

Vi skaffet oss en ny funksjon på bloggen! Vi får masse mail med alle mulige slags spørsmål om Polen fra dere, og derfor ville vi gjøre det enklere for dere å ta kontakt med oss. Ved hjelp av dette kontaktskjema kan dere sendte deres spørsmål knyttet til ferie i Polen 🙂 Vi håper at vi klarer å svare på alle deres hendelser innen rimelig tid, og hjelpe dere å planlegge deres tur til Polen. Vi har mer kunnskap om Trippelbyen (dvs. Gdansk, Sopot og Gdynia) siden vi bor i Sopot, enn om de andre polske byene, men vi vil prøve å besvare alle spørsmålene likevel. Dere kan finne skjemaet på høyre siden av bloggen eller ved å klikke på Planlegg din tur-knappen i menyen.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top