Estetisk tannbehandling i Gdansk – skaff deg et nytt smil :)

Innlegget er sponset

Vi har allerede skrevet både om Dental Travel Gdansk og Dentineo Tannklinikk. Vi vet at noen av dere tok kontakt med Ewelina og bestilte timer hos tannlege i Polen gjennom Dental Travel Gdansk, og det gleder oss mye at dere følger våre anbefalinger. Det er jo vår oppgave å gi dere gode tips om tjenester i Polen 🙂

Stadig flere nordmenn velger å ta tannbehandling i Polen. Derfor er det viktig for oss at dere velger tannleger som er spesialister i sine felter og bruker høykvalitets materialer. Derfor i dag kommer et innleg om noe Dental Travel Gdansk specjaliserer seg i, nemlig estetisk og protetisk tannbehandling. Vi beskriver deres arbeid ved bruk av eksempel på en pasjent fra Trondheim som kom til Gdansk i juli 2015 for å skaffe seg et nytt smil 😉

Fra venstre side: Dr. Maciej Guz, Dr. Alicja Ramsz, Dr. Adam Bielawski, Ewelina Antoszewska, Krzysztof Antoszewski, tannpleiere: Paulina Olszewska og Joanna Koszewska.

Hvem står bak Dental Travel Gdansk?

Gründeren til Dental Travel Gdansk er Ewelina Antoszewska som har ph.d. i medisin fra Det Medisinske Universitetet i Gdansk. Hun jobber sammen med mannen sin – Krzysztof Antoszewski, gründeren til Antoszewski Dental Laboratoriet.

– Man kan velge mellom ulike tannklinikker i Gdansk, men det er min ansvar at jeg henvender mine kunder til beste tannleger – sier Ewelina –  Jeg og Krzysztof har i flere år drevet med Antoszewski Dental Laboratoriet, og takket det har vi mye erfaring med tannlegebransjen her i Gdansk. Og derfor samarbeider vi med Adam Bielawski fra Dentineo klinikken. Han spesialiserer seg i implantologi, protetikk og har flereårs erfaring. I tillegg snakker Dentineo teamet flyttende engelsk, og Adam har i flere år jobbet med utenlandske pasjenter, han snakker flyttende engelsk og tysk.

Ewelina og Krzysztof Antoszewscy 🙂


Dr. Adam Bielawski som Dental Travel Gdansk samarbeider med.

Viktig å være i gode hender

Det er Ewelina som passer på at pasjenter som bestemmer seg for å ta tannbehandling i Polen har alt ordnet: fra transport fra og til flyplass gjennom overnatting på hotellet til selve tannbehandling. Hun svarer også alle spørsmål om plannlagt tannbehandling og er en guide under hele oppholdet i Gdansk. Ewelina sier:

– Det vekker alltid mange følelser å komme til et fremmed land særlig når man skal ha et kirurgisk inngrep hos tannlege som f.eks. protetisk tannbehandling utført. Flere pasjenter er litt skremt i begynnelsen. I tillegg kommer kultursjokk og språkvansker. Alt dette forsvinner etter første kontakt med kunden. Vi snakker sammen, utveksler tanker, spøker og smil. Det er viktig for meg at pasjenter er i gode hender nemlig hos spesialister som vet hva de gjør. Det gleder oss mye at utenlandske pasjenter har tillit til polske tannleger, og bestemmer seg stadig oftere for å ta komplekse tannbehandlinger utført i Gdansk, sier Ewelina.

 


Hva er estetisk tannbehandling?

Estetisk tannbehandling handler om å forbedre utseende av tennenes farge og form ved f.eks. bruk av skallfasetter eller helkeramiske tannkroner slik at pasjenten kan føle seg komfortabel med å smile. Et fasett er et tynt skall av porselen som limes fast på tennenes forside.

Alle materialer som brukes til jobber innen estetisk tannbehandling hos Dental Travel Gdansk fremstilles i Antoszewski Dental Laboratoriet av e.max material. E.max materiell fra Østrikke som brukes til høyestetiske arbeider f.eks. helkeramiske konstruksjoner på Antoszewski sitt laboratotiet brukes i de beste tanklinikkene i verden.

– Jeg jobber med e.max materiell i 10 år, og jeg kan si at den gir utrolig gode muligheter og la meg oppnå fantastiske resultater i mine jobber, sier Krzysztof Antoszewski.

– I flere tilfeller kan e.max helkeramiske kroner og fasetter brukes i stedet for tannregulering.  Ved bruk av e.max konstruksjoner kan man oppnå naturlige, lyse tenner eller såkalt Hollywood smile avhengig av hvilken resultat man vil oppnå. De kan brukes hos både unge og eldre mennesker, forteller dr. Adam Bielawski.

Viktig å velge en riktig tannlege

Fremstilling av skalfasetter er meget kompleks og krever stor persisjon både fra tannteknikers og tannlegens side. Derfor er det viktig at man undersøker hvilken uttdaning og erfaring de har slik at man kan velge erfarne spesjalister.

Krzysztof Antoszewski er eieren til Antoszewski Dental Laboratoriet, han har master ceramist tittelen og flereårs erfaring innen tannimplantater og høyestetiske konstruksjoner som fasetter og kroner. Dr. Adam Bielawski er en tannlege med hjerte for sitt yrke. Han spesialiserer seg i protetikk og implantologii. Er medlem i velkjente tannforeninger: PSI-Polish Implantological Association, DGOI-German Implantological Association, ICOI-International Congress of Oral Implantologists og Digital Smile Design Academy.

Adam og Krzysztof samarbeider sammen i flere år, og har dannet et meget solid team.Jeg synes at deres jobber sier for seg selv. Resultatene de oppnår er fantastiske!  Denne pasjenten er også en av de norske pasjentene 🙂
 Du kan se flere eksempler på jobber utført av Krzysztof og Adam her.


Før…


…og etter behandlingen 🙂

Hvordan utføres behandling?

I juni kom en av de pasjentene fra Trondheim til Gdansk for å skaffe seg et nytt smil.

– Pasjenten kom til oss med misfargede, ujevne tenner som trengte lysere farge, ny form og generelt bittkorreksjon, sier dr. Adam Bielawski.

Du kan se resultater av behandlingen på bildene nedenfor:

Før…
… og etter behandlingen 🙂

Pasjent sitt nytt smil består av 8 fasetter og 4 helseramiske kroner e.max.

Det tar opp til 4 dager i Gdansk for at du kommer tilbake til Norge med et nytt smil skaffet av profesjonalister 🙂 Du kan se andre eksempler av slike jobber i Dental Travel Gdansk bildegalleri. Behandlingsplan ser vanligvis slik ut:

1. Første besøket er planlegging: Pasjenten kom til Gdanak på mandag, under første besøket fremstilte legen en kompleks behandlingsplan. Tannlegen tok også et avtrykk av tennene for Smile Design prosjekt. Alt tok ca. 1 time. Prosjektet som du kan prøve på tennene dine forberedes for neste dag.

2. Andre besøket: Dagen etter kan du prøve hvordan vil ditt nytt smil se ut takket været såkallt mock-up (prosjekt). Nå kan du sjekke om du aksepterer farge og fasong og du og tannlegen kan diskutere og lage eventuelle endringer. Tannlegen fester aldri noe på tennene dine uten din godkjenning. Etter godkjenning forbereder tannlegen tennene dine til fremstilling av fasetter og kroner. Etter andre besøket må man vente 1 – 3 dager for at fasetter/kroner fremstilles av tanteknikeren (Krzysztof :))

3. Tredje besøket: Under siste besøket festes fasetter/kroner på tennene. Det tar ca 2 timer 🙂 Fasetter og kroner skal holde i mange år. Hele behandling tok 4 dager.

Pris på estetisk tannbehandling

Pasjenten betalte til sammen 19 200 polske zloty (ca. 40 000 kroner). Det er viktig å nevne at man betaler ikke ekstra for Ewelinas hjelp og at pris for tannbehandling hos Dental Travel Gdansk er det samme for polske og utenlandske kunder (det er dessverre ikke slik i alle klinikkene i Gdansk…). Du kan lese mer om Ewelina og Krzysztof her på bloggen. Hvis noen av dere har spørsmål om tannbehandling i Gdansk, så er det bare å ringe Ewelina – telefonnummeret er: +48 501 188 421 skrive e-post [email protected] eller fylle ut et skjema her 🙂

Fra venstre side: jeg (Marta), Agnieszka og Ewelina fra Dental Travel Gdansk 🙂

 

Marta

 

Kraków er vakkert!

Sjekk en flott timelapse fra Kraków laget av Piotr Wancerz. Polen er vakkert hele året rundt! 🙂

86924792

X-Lase Plus laserbehandling hos Jacques Andre

Jacques Andre manageren inviterte oss til å bli kjent med deres nytt teknologi som brukes nå i Jacques Andre SPA salong på Elzbietanska gata i Gdansk. X-Lase Plus laser fra Biotec Italia er en sertifisert medisinsk diodelaser som tilbye masse muligheter vi kommer til å skrive litt om i denne artikkelen 🙂

Laseren en en helt ny teknologi som tilbyr flere effektive kosmetiske behandlinger og gir gode efekter i kort tid. Jeg har snakket om muligheter som X-lase Plus gir med Kasia. Hun er utdannet kosmetolog og har mastergrad i kosmetologi. Hun har en lang erfaring med laserbehandling. Hun har jobbet som kosmetolog i 8 år. Hos Jacques Andre er det også Iza og Ania som er spesialister innen laserbehandling.

Kasia fortalte oss om den nye teknologien X-Lase Plus 🙂

Behandling i flere områder

Det finnes en rekke områder laseren brukes i. Det er ikke bare hårfjerning som X-Lase Plus egner seg til. Plages du av rynker eller pigmentflekker og solskader i huden? Les videre 🙂

X-Lase Plus er ISO 9001 og ISO 13485 sertifisert medisinsk laser og har tre erstatningshoder som brukes til ulike typer behandling: diod laser brukes til hårfjerning, Nd:YAG brukes til blant annet rynkebehandling og CPL brukes blant annet til akne behandling. Vi vil ikke gå inn i tekniske detaljer med du kan lese mer på nettsiden.

Slik ser utstyret ut:)

Her er det noen av de behandlingene X-Lase Plus brukes til:

Rynke behandling

Laserbehandling reduserer fine linjer, mindre rynker, porer og og gjør dypere linjer mykere Laserbehandling kan godt brukes i stedet for Botox eller hyaluronsyre injeksjoner. Laser er mye tryggere enn Botox og andre kjente metoder mot rynker. Effekt er mer langvarige og ser naturlig ut. Ved hjelp av laserbehandling fornyes huden, og hudceller danner nytt kollagen. Denne prosessen skjer gradvis opp til 6 måneder etter behandlingen.

Fjerning av pigmentflekker

Laserbehandling er en god løsning mot uønskede pigmentflekker. Med X-Lase Plus kan man effektivt og trygt fjerne pigmentflekker og solskader fa ansiktet og andre kroppsdeler.

Hårfjerning

Diodelaseren fjerner uønsket hår rask og mer behagelig enn tradisjonelle hårfjerningsmetoder. Ikke bare mørk men også grått og blond hår kan fjernes effektivt med denne metoden.

Akne behandling

Kasia fortalte meg at laseren gir meget gode resultater også mot akne. Man kan ta intensivt behandling i løpet av en helg (to behandlinger) å si første resultater med en gang!

Laser mot rødming

Laseren fjerner sprengte blodkar og rødhet i ansiktet i kort tid.

 


Den smilende dame på bildet er Kasia som forteller om X-Lase Pro muligheter 🙂

Hvordan foregår behandlingen?

Kosmetolog vil først gjennomgå en samtale om mulige kontraindikasjoner, undersøke huden og gi deg råd om valg av behandling. Selve behandlingen er ikke spesielt smertefull og tidskrevende. Kjølesystemet som X-lase Plus eliminerer smerte. Hvis behandling gjelder ansiktet du kan bruke make-up over behandlet område.

Hårfjerning ved hjelp av X-Lase Pro

Når er første resultatene synlige?

Det er avhengig av hvilken behandling ønsker du. F.eks. ved rødming behandling eller rynke behandling får du merkbare resultater allerede etter første behandling. Ved hårfjerning får du første resultat allerede etter 2-3 behandlinger, men det anbefales opp til 6 behandlinger for å oppnå optimalt resultat.

Er det noen som ikke kan behandles med laser?
Det finnes en rekke kontraindikasjoner. Du kan lese mer her.Alle som henvender seg til Jacques Andre for laserbehandling må først gjennomgå en konsultasjon med kosmetolog, men det er viktig å nevne eventuelle kontraindikasjonene ved timebestilling.

Koselig atmosfære 😉

Vurderer du laserbehandling? Gjør det i Polen!

Laserbehandling oppfattes som dyrt i Norge. Det er faktisk billigere å sjekke seg inn i et hotell og ta spa og laserbehandling enn det er å bare ta behandling i Norge. Til og med utstyret som brukes og kompetansen er like bra i Polen som i Norge. Vi har skrevet om god kvalitet på tjenester som frisør, tannlege eller SPA i Polen mange ganger her på bloggen 🙂

 

Hva koster behandlingen hos Jacques Andre?

Prisen er avhengig av hva slags behandling velges og hvor stort område som skal behandles.

Det er også lurt å sammenlikne pris på utvalgte laserbehandlinger i Norge og prisene hos Jacques Andre. Nedenfor finner du sammenlikning av hårfjerning behandlinger hos Jacques Andre og i Norge.

 

Overleppe: Hos Jacques Andre 150 – 200 PLN, I Norge: 500 – 900 NOK

Armhuler: Hos Jacques Andre 250 – 300 PLN, I Norge: 1000 – 1500 NOK

Lår: Hos Jacques Andre 400 – 500 PLN, I Norge: 3400 – 3500 NOK

Legger: Hos Jacques Andre 300 – 400 PLN, I Norge: 2500 – 3300 NOK

Du kan se hele prislisten her.

 

Og det viktigste er at også den gangen får våre lesere 10% rabatt på laserbehandling hos Jacques Andre 🙂 Det er bare å bruke rabattkoden BESØK POLEN ved timebestilling. Husk også å bestille time på forhånd.

Om du har spørsmål om laserbehandling ta gjerne kontakt direkte med Jacques andre på e-post: [email protected]


Marta

Juleshopping i Polen

I dag kommer noe til alle som ønsker å ta en koselig og billig førjulstur. Polen er en av de beste europeiske landene for juleshopping. Polske markeder og kjøpesentrer tilbyr et svært stort shoppingutvalg til gode priser.

Confectionery stall at Winter Wonderland in London

Bildet: Fotolia

Julegaver fra Polen

Vi får mange spørsmål om ting som vi anbefaler å kjøpe i Polen som julegaver til sine nærmeste. Det er vanskelig å si hva bør man ta med seg fra Polen akkurat nå før jul, men nedenfor finner dere en kort liste over varer som vi synes kan anbefales som julegaver fra Polen 🙂

Skinnvarer (sko, vesker, belter) fra de polske merkene som Wittchen, Badura, Wojas, Ryłko, Lasocki. Kvaliteten på disse varene er på toppen, og prisene er gunstige.

BYGb3NHHzzj

Kosmetikk – Douglas og Sephora har ganske gode tilbud nå før jul. Det er også butikkene som Rossmann og Hebe som selger kosmetikk. Vi anbefaler også å sjekke Inglot som selger sminke 🙂

BbFOt4eH6bu

Ravsmykker – håndlagede sølvsmykker med guloransje steiner tilbys i de fleste polske smykkebutikkene. Man kan velge mellom ørestikker, ringer, armbånd, anheng og masse andre ravsmykker i pene design.

Julepynt og juledekorasjoner – butikkene og artistene har allerede begynt å selge juledekorasjoner 🙂

Mat og godteri – polske pølser (kiełbasa), øl fra polsk mikrobryggeri (mer om polsk øl her), polske søtsaker som Ptasie Mleczko, sjokolader fra Wedel i ulike varianter eller Krówki! Les mer om polske søtsaker her.

BbRm_eqheBg

I romjula begynner det salg i de fleste butikkene! Sjekk gjerne denne kattegorien på bloggen for mer opplysninger: Shopping i Polen

Husk at julestemning i Polen betyr ikke bare juleshopping og ta nyte av juletid i Polen, drikk gløgg og opplev unike severdigheter og koselige smågater i Gdansk, Krakow, Poznan og andre polske byer 🙂

 

Sjekk også:

Julemarkeder i Polen 2015

5 ting du bør kjøpe i Polen

 

Marta

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top