Estetisk tannbehandling i Gdansk – skaff deg et nytt smil :)

Innlegget er sponset

Vi har allerede skrevet både om Dental Travel Gdansk og Dentineo Tannklinikk. Vi vet at noen av dere tok kontakt med Ewelina og bestilte timer hos tannlege i Polen gjennom Dental Travel Gdansk, og det gleder oss mye at dere følger våre anbefalinger. Det er jo vår oppgave å gi dere gode tips om tjenester i Polen 🙂

Stadig flere nordmenn velger å ta tannbehandling i Polen. Derfor er det viktig for oss at dere velger tannleger som er spesialister i sine felter og bruker høykvalitets materialer. Derfor i dag kommer et innleg om noe Dental Travel Gdansk specjaliserer seg i, nemlig estetisk og protetisk tannbehandling. Vi beskriver deres arbeid ved bruk av eksempel på en pasjent fra Trondheim som kom til Gdansk i juli 2015 for å skaffe seg et nytt smil 😉

Fra venstre side: Dr. Maciej Guz, Dr. Alicja Ramsz, Dr. Adam Bielawski, Ewelina Antoszewska, Krzysztof Antoszewski, tannpleiere: Paulina Olszewska og Joanna Koszewska.

Hvem står bak Dental Travel Gdansk?

Gründeren til Dental Travel Gdansk er Ewelina Antoszewska som har ph.d. i medisin fra Det Medisinske Universitetet i Gdansk. Hun jobber sammen med mannen sin – Krzysztof Antoszewski, gründeren til Antoszewski Dental Laboratoriet.

– Man kan velge mellom ulike tannklinikker i Gdansk, men det er min ansvar at jeg henvender mine kunder til beste tannleger – sier Ewelina –  Jeg og Krzysztof har i flere år drevet med Antoszewski Dental Laboratoriet, og takket det har vi mye erfaring med tannlegebransjen her i Gdansk. Og derfor samarbeider vi med Adam Bielawski fra Dentineo klinikken. Han spesialiserer seg i implantologi, protetikk og har flereårs erfaring. I tillegg snakker Dentineo teamet flyttende engelsk, og Adam har i flere år jobbet med utenlandske pasjenter, han snakker flyttende engelsk og tysk.

Ewelina og Krzysztof Antoszewscy 🙂


Dr. Adam Bielawski som Dental Travel Gdansk samarbeider med.

Viktig å være i gode hender

Det er Ewelina som passer på at pasjenter som bestemmer seg for å ta tannbehandling i Polen har alt ordnet: fra transport fra og til flyplass gjennom overnatting på hotellet til selve tannbehandling. Hun svarer også alle spørsmål om plannlagt tannbehandling og er en guide under hele oppholdet i Gdansk. Ewelina sier:

– Det vekker alltid mange følelser å komme til et fremmed land særlig når man skal ha et kirurgisk inngrep hos tannlege som f.eks. protetisk tannbehandling utført. Flere pasjenter er litt skremt i begynnelsen. I tillegg kommer kultursjokk og språkvansker. Alt dette forsvinner etter første kontakt med kunden. Vi snakker sammen, utveksler tanker, spøker og smil. Det er viktig for meg at pasjenter er i gode hender nemlig hos spesialister som vet hva de gjør. Det gleder oss mye at utenlandske pasjenter har tillit til polske tannleger, og bestemmer seg stadig oftere for å ta komplekse tannbehandlinger utført i Gdansk, sier Ewelina.

 


Hva er estetisk tannbehandling?

Estetisk tannbehandling handler om å forbedre utseende av tennenes farge og form ved f.eks. bruk av skallfasetter eller helkeramiske tannkroner slik at pasjenten kan føle seg komfortabel med å smile. Et fasett er et tynt skall av porselen som limes fast på tennenes forside.

Alle materialer som brukes til jobber innen estetisk tannbehandling hos Dental Travel Gdansk fremstilles i Antoszewski Dental Laboratoriet av e.max material. E.max materiell fra Østrikke som brukes til høyestetiske arbeider f.eks. helkeramiske konstruksjoner på Antoszewski sitt laboratotiet brukes i de beste tanklinikkene i verden.

– Jeg jobber med e.max materiell i 10 år, og jeg kan si at den gir utrolig gode muligheter og la meg oppnå fantastiske resultater i mine jobber, sier Krzysztof Antoszewski.

– I flere tilfeller kan e.max helkeramiske kroner og fasetter brukes i stedet for tannregulering.  Ved bruk av e.max konstruksjoner kan man oppnå naturlige, lyse tenner eller såkalt Hollywood smile avhengig av hvilken resultat man vil oppnå. De kan brukes hos både unge og eldre mennesker, forteller dr. Adam Bielawski.

Viktig å velge en riktig tannlege

Fremstilling av skalfasetter er meget kompleks og krever stor persisjon både fra tannteknikers og tannlegens side. Derfor er det viktig at man undersøker hvilken uttdaning og erfaring de har slik at man kan velge erfarne spesjalister.

Krzysztof Antoszewski er eieren til Antoszewski Dental Laboratoriet, han har master ceramist tittelen og flereårs erfaring innen tannimplantater og høyestetiske konstruksjoner som fasetter og kroner. Dr. Adam Bielawski er en tannlege med hjerte for sitt yrke. Han spesialiserer seg i protetikk og implantologii. Er medlem i velkjente tannforeninger: PSI-Polish Implantological Association, DGOI-German Implantological Association, ICOI-International Congress of Oral Implantologists og Digital Smile Design Academy.

Adam og Krzysztof samarbeider sammen i flere år, og har dannet et meget solid team.Jeg synes at deres jobber sier for seg selv. Resultatene de oppnår er fantastiske!  Denne pasjenten er også en av de norske pasjentene 🙂
 Du kan se flere eksempler på jobber utført av Krzysztof og Adam her.


Før…


…og etter behandlingen 🙂

Hvordan utføres behandling?

I juni kom en av de pasjentene fra Trondheim til Gdansk for å skaffe seg et nytt smil.

– Pasjenten kom til oss med misfargede, ujevne tenner som trengte lysere farge, ny form og generelt bittkorreksjon, sier dr. Adam Bielawski.

Du kan se resultater av behandlingen på bildene nedenfor:

Før…
… og etter behandlingen 🙂

Pasjent sitt nytt smil består av 8 fasetter og 4 helseramiske kroner e.max.

Det tar opp til 4 dager i Gdansk for at du kommer tilbake til Norge med et nytt smil skaffet av profesjonalister 🙂 Du kan se andre eksempler av slike jobber i Dental Travel Gdansk bildegalleri. Behandlingsplan ser vanligvis slik ut:

1. Første besøket er planlegging: Pasjenten kom til Gdanak på mandag, under første besøket fremstilte legen en kompleks behandlingsplan. Tannlegen tok også et avtrykk av tennene for Smile Design prosjekt. Alt tok ca. 1 time. Prosjektet som du kan prøve på tennene dine forberedes for neste dag.

2. Andre besøket: Dagen etter kan du prøve hvordan vil ditt nytt smil se ut takket været såkallt mock-up (prosjekt). Nå kan du sjekke om du aksepterer farge og fasong og du og tannlegen kan diskutere og lage eventuelle endringer. Tannlegen fester aldri noe på tennene dine uten din godkjenning. Etter godkjenning forbereder tannlegen tennene dine til fremstilling av fasetter og kroner. Etter andre besøket må man vente 1 – 3 dager for at fasetter/kroner fremstilles av tanteknikeren (Krzysztof :))

3. Tredje besøket: Under siste besøket festes fasetter/kroner på tennene. Det tar ca 2 timer 🙂 Fasetter og kroner skal holde i mange år. Hele behandling tok 4 dager.

Pris på estetisk tannbehandling

Pasjenten betalte til sammen 19 200 polske zloty (ca. 40 000 kroner). Det er viktig å nevne at man betaler ikke ekstra for Ewelinas hjelp og at pris for tannbehandling hos Dental Travel Gdansk er det samme for polske og utenlandske kunder (det er dessverre ikke slik i alle klinikkene i Gdansk…). Du kan lese mer om Ewelina og Krzysztof her på bloggen. Hvis noen av dere har spørsmål om tannbehandling i Gdansk, så er det bare å ringe Ewelina – telefonnummeret er: +48 501 188 421 skrive e-post [email protected] eller fylle ut et skjema her 🙂

Fra venstre side: jeg (Marta), Agnieszka og Ewelina fra Dental Travel Gdansk 🙂

 

Marta

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top