Tannlege i Krakow – tannklinikkikrakow.no

 Innlegger et sponset.

For et par uker siden ble vi kontaktet av Anna Zalewska-Partyka, som representerer Tannklinikk i Krakow – tannlegetjenester i en by mange av dere elsker. Hun spurte om vi ville skrive litt om hennes arbeid og tannlegebehandlinger i Krakow. Det ville vi gjerne og gjør nå med stor glede 🙂

 

 

Anna Zalewska-Partyka sammen med klinikkens eiere og ansatte

 


 

Dere spør oss hvem kunne vi anbefale i Krakow, når det gjelder tannlegebehandling. Vi ville ikke lete etter en lege på google, uten å få snakke personlig med noen fra Krakow og derfor var vi litt engstelige angående anbefalinger. Nå har alt forandret seg.

Tannklinikk i Krakow ordner alt – fra flyplasstransport til tannlegebehandling

Vi fikk snakke med hyggelig Anna Zalewska-Partyka som gjennom Tannklinikkikrakow.no tjeneste representerer en profesjonell klinikk fra en av Polens vakreste byer. Først og fremst må vi nevne, at Anna snakker flytende norsk, språkbarriere skal ikke lenger være noe du skal bekymre deg om. Det er henne som skal ta kontakt med kunden og avtale alt før reisen. Du skal få snakke norsk under legetime så det blir ikke nødvendig å sjekke engelske ord for å kunne kommunisere seg med tannlegen og forklare hva vil du ha gjort.
 

Hva er Annas oppgaver? Det er henne som skal hente deg fra flyplassen, kjøre til hotellet og deretter skal hun hente deg til tannlegen. Man behøver ikke å planlegge transport i det hele tatt, for Anna skal ta være på det. I tillegg til dette er hun flink til å arrangere fritidsaktiviteter i Krakow om du har lyst til det. Anna skal være med deg hos tannlege, slik at det ikke skal oppstå noe språkvansker i kommunikasjon mellom deg og helsepersonell. Hun skal gjøre sitt beste for å forklare alt du er ikke sikkert på og fortelle alt om behandlingen du skal gjennomgå.

Hvordan foregår først besøk?

din første besøk skal Anna hjelpe deg med å utfylle medisinsk skjema og skal være med under samtalen med legen. Vurderingen er helt gratis. Du skal også få gratis røntgenbilder. Etter å ha tatt bilder og snakket med legen, skal du vente i ca. 15 minutter før dokumentasjon er ferdig og du skal få prisvurdering. Da kan du spørre om alt du kan tenke på angående behandling og priser. På den måten er du 100 % sikker hva som skal gjøres og kan godkjenne det. Etter det settes behandlingen i gang. Man får garanti for alle behandlinger hos Tannklinikkikrakow. Husk at alle behandlinger er smertefrie, så det er ingen grunn til å bli redd for tannlegen 🙂

Klinikken, pris på behandling, refusjon fra HELFO

Selve klinikken, som Anna samarbeider med, er moderne og pen, atmosfære der inne er meget hyggelig. Tannleger er høyutdannede og høykvalifiserte spesialister med stor erfaring. Legene har både polsk og norsk autorisasjon. Anna er også erfaren innen tannlegebransjen, den har ikke noe hemmeligheter for henne. Hennes kunnskap hjelper henne å svære på nesten alle spørsmål umiddelbart.

Vil du vite hvem som skal ta være på din smil? Her kan du lese mer om alle de legene som samarbeider med Tannklinikkikrakow. På nettsiden kan man også sjekke prisene, du kan se omtrent hvor mye skal dere betale for tannlegebehandlinger her. Priser står i norske kroner, slik at dere kan raskt og lett sammenligne dem med de norske. I Polen er det i de fleste tilfeller ca. 75 % billigere å fikse tenner.

Klinikken samarbeider med HELFO og det betyr at man skal ha mulighet til å søke om delvis refusjon for tannlegebehandling i Polen, Anna skal hjelpe dere med å utfylle dokumenter og søke om refusjon. På Tannklinikkikrakow.no nettsiden skal dere finne 15 tilstander dere kan få refusjon for.
 

Masse fornøyde kunder

Selv om vi ikke klarte å møte Anna personlig, fikk vi tilgang til hennes fornøyde norske kunder. Les hva de sa om samarbeidet med Anna:

Ken Pedersen:
«Kan trygt anbefales, jeg fikk faktisk en bra opplevelse av tannlege. Det er ikke ofte jeg har fått. Meget dyktige, rett priset og meget profesonelle. Anne var helt fantastisk å ha med seg, prates meget bra Norsk, var med på hele gjennomgangen på klinikken og bisto på alle mårter om noen måtte forkalres etc. fikset hotell, ble hentet og kjørt på flyplassen… PERFEKT OPPLEGG. Ring meg gjerne for refferanse så skal jeg fortelle om min opplevelse (Norsk nr 95995588)

 

Solveig Orre:

«Kontakt da først Anna som alltid er der og følger deg opp og hjelper deg med alle spørsmål og andre saker. En enestående kvinne denne damen som hjelper til med alt Til og med sitter hos deg om du et litt urolig Jeg har vært her tre ganger og har fått full hjelp til alt av denne flotte damen. Så jeg sier bare Kontakt Anna om du ønsker god tannlege behandling. Og en god støtte»

Tormod Svergja

«Samarbeidet før vi ankom Krakow var utmerket, og var avgjørende for mitt valg av behandlingssted. Den service somTannklinikkikrakow bidro med før og under behandlingen, var meget betryggende og god. Den assistanse jeg fikk fra Tannklinikkikrakow under mitt opphold , oppfyldte alle min forventninger. Det var derfor meget praktisk og greit å ha representanten fraTannklinikkikrakow til stede.Jeg anbefaler gjerne klinikken for andre.»
 

 Enda flere ord fra Annas kunder kan dere lese på Tannklinikkikrakow.no nettside.

 

KONTAKT


Har dere flere spørsmål? Da er det bare å ta kontakt med Anna! Hun skal svære på alle henvendelser så snart som mulig, dere ikke skal vente lengre enn 24 timer. Telefonnummeret til Anna er +47 99 87 16 56. E-posten er [email protected].

Innlegget er sponset. Vi synes at Anna er meget bra forberedt til denne type jobben, og at hun vil passe på at alle kunder er fornøyde med sine nye smil og besøk i Krakow som er en fantastisk by å oppleve! Anna har forberedt rabatter når det gjelder overnatting i Krakow, transfer fra og til flyplass i Krakow for bloggens lesere, så brukk rabattkode BESØK POLEN ved bestilling eller gi beskjed til henne at du har lest om klinikken på bloggen 🙂 

Er det noen Karakow-elskere her? Kunne dere tenke dere å ta tannlegebehandling i Krakow? 🙂

 

 

 

 

 

Krakow er en vakker by 🙂
 

 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

5 thoughts on “Tannlege i Krakow – tannklinikkikrakow.no

  1. Hei! Tusen takk for mye god informasjon om Polen. Jeg reiser denne lørdagen til Gdansk alene og lurte på om det er noen kule bruktbutikker i området? Jeg skal også til Sopot. Bruktbutikker som Fretex for eksempel.
    Takk på forhånd.<3

  2. Hvis tannbehandling er bare i Krakow! …… Så vårt team som dette ikke vil finne noe annet sted ……. Nice hyggelig kompetent profesjonell stab på et høyt nivå …… Et team av leger omsorg for nykommere Pasienter rektor koordinator Anna og resepsjonen er et team der du har til å forelske seg fra den første kontakten …… Så ikke vent bare knuse det uten å tenke, og du vil bli overrasket og sjokkert hvor positivt overrasket over å bo her ……. . Jeg vil være der tilbake til slutten av livet …… anbefaler jeg anbefale anbefaler ……. Nordmenn og andre …..

  3. har fått så mange anbefalinger av deg at tror jeg satser på et sammarbeid med deg vi er et pensjonist par som ønsker en oppdatering av tennene.Håper vi har valgt de rette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top