Hilton hotell i Gdansk

Vi får mange spørsmål om overnatting i Gdansk i det siste. Vi gleder oss mye at dere planlegger deres reiser til Polen! 🙂

Mange av dere spør om hvilken hotell i Gdansk bør man velge. Flere spør særlig om to hoteller: Hilton i Gdansk og Radisson Blu i Gdansk. Disse to hotellene er faktisk mest populære blant de som ligger i Gdansk sentrum.

Begge to er 5-stjernershotellet tilbyr forskjellige type rom og suiter i høyeste standard med aircondition. Begge to har kostnadsfri Wi-Fi for sine gjester. Begge to ligger i Gdansk sentrum (de ligger 9 minutter til fots fra hverandre, se på et kort i dette innlegget). Nedenfor kommer litt mer om Hilton Hotell.

BXXddVYAAur
BN9GGkIBLFH

Hilton i Gdansk: beliggenhet

Hilton ligger sentralt i Gdansk, på gamlebyen og ved Motlava elven. Man kan få et rom med fantastisk utsikt over gamlebyen eller elven (spør om utsikten ved bestilling). Dere kan se masse flotte biler av hotellet på Booking.com.

I tilleg til et flott belliggenhet har hotellet en takterasse med fin utsikt over elven! Man kan spise frokost der, eller bare ta øl og oppleve Gdansk!

Hotellet tilbyr flyplass transfer, du kan også bestille taxi i resepsjonen

Adresse er Targ Rybny 1, 80-838 Gdańsk, Polen


 Hilton og Radisson beliggenget fra Google Maps.
 

Mat

          – Frokost  i form av en stor buffé. Frokosten koster 70 PLN (ca 140 kroner), men er vanligvis inkludert i pris (sjekk det ved hotellbestilling). Hvis frokost er ikke inkludert i pris betaler du 75 PLN per person. Man kan også få frokosten servert på rommet (det koster 20 PLN, ca 40 kroner).

          – En veldig bra restaurant Mercato som serverer moderne retter inspirert av tradisjonelle retter fra Pommern region.

BT1Wc-ZAFNl
 

SPA og velvære

          – Svømmebasseng med et flott utsikt over Gdansk

          – Spa- og velværeavdeling. Vi har aldri brukt Hilton sin spa-avdeling, men hørte masse gode om den!

          – Treningssenter

BPnBDEvhTSZ

Innsjekking

Innsjekking er fra klokka 14.00, utsjekking senest klokka 12.00.

 

Eksempel på priser på Hilton Hotell

Jeg sjekket også hvor mye koster oppholdet på Hilton hotelet for 3-netters opphold for 2 personer. Datoen jeg har sjekket er Torsdag 25.06.2015 ? Søndag 28.06.2015 (prisene er hentet fra Booking.com, du kan se hele tilbudet ved å klikke på bildet nedenfor):

 
 

Andre

          – Lett, billig og trygg booking f.eks. via Booking.com

          – Hotellet er barnevennlig, de tilbyr ekstra kostnadsfritt seng for 1 barn under 11 år, barneseter osv.

          – Kjæledyr er tillatt, men  koster litt ekstra (spør om dette ved bestilling)

Har noen av dere bodd på Hilton i Gdansk? Var dere fornøyde? Del gjerne erfaringer i kommentar 🙂

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

9 thoughts on “Hilton hotell i Gdansk

  1. Hei!
    Vi er en stor gjeng som skal til Gdansk neste lørdag til tirsdag. En av dagene skal vi innom Sopot og vi lurte på om det er noen koselige kafeer med stor plass (14 stykker)?

  2. David: Det kan være litt problematisk, siden de fleste kafeene i Sopot er ikke så stpre, men prøv gjerne Browar Miejski Sopot, Broaw Lubrow, Vinoteka eller Sliwka w kompot

  3. Hei! Tusen takk for en flott og informativ blogg! Min familie og jeg skal reise til Sopot i uke 31 og har booket på Grand Sopotel. du vet det store hotellet ved sjøen .En ting jeg ikke finner ut er det med frokosten.Den er ikke iberegnet i prisen ,det vet jeg men kan man bestemme selv om man vil bestille frokost eller ikke.Ganske dyrt virket det som og det var ikke forskjell på barn og voksne.Vet dere eller noen andre hvordan dette fungerer??. mvh Guro:)

  4. Guro: Hei! Vi vet desverre ikke hvordan bestiller man frokost i Grand Hotel, men dere kan spise frokost i en av de restaurantene i byen, mange kafeer tilbyr flotte måltider til frokost.

  5. Hei. Jeg skal være en uke i Gdansk i juni, er det et treningssenter jeg kan trene på der? Og i så fall, vet dere hva prisene er også? 🙂

  6. Hanne: Hvor skal du bo? I Gdansk finnes det masse treningssentre hvor du skal ha anledning til å kjøpe engangsinngang. En av de sentrene ligger i Madison kjøpesenter, jeg tror at hotellene har også sine egne anlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top