Radisson Blu hotell i Gdansk

Vi skrev før om Hilton Hotel i Gdansk, som mange av dere liker og enda flere planlegger å overnatte der. I dag kommer det et innlegg om Radisson Blu som ligger midt i hjertet av Gdansk, nemlig på gamlebyen, ved siden av alle vakre og historiske severdighetene.

Har dere lyst til å bo midt i historisk sentrum av byen? Da er 5-stjernes Radisson Blu hotell et perfekt sted for dere! I nærheten av hotellet ligger mange deilige kafeer og restauranter som serverer tradisjonell polsk mat.

Selve nærmeste område av hotellet er utrolig koselig – gamle, vakre hus, Dluga gata og Motlawa elva. Flyplassen ligger bare 15 kilometer unna hotellet. Dere kan sjekke inn fra klokka 15.00 og sjekke ut klokka 12.00, personalet på hotellet snakker engelsk og tysk. Hotellet ligger på to gater Dlugi Targ 19 og Powroznicza (andre inngang).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BJQD7Idhgt7

I Radisson Blu kan dere velge fra 134 rom med klimaanlegg, alle med tilgang til raskt Wi-Fi og et lite pengeskap. Gulvet i bad har oppvarmingssystem, dere skal fa 24-timers service og egen mini bar. Damer kan bestille såkalt Women-friendly room service, som inkluderer hår-styling utstyr, tilbud på frisør og fitness, tilgang til vaskemaskin og turndown service. Hotellet er tilpasset til personer med funksjonshemninger. Mer om rommene kan dere lese HER (samt kan dere bestille rom med en gang via Booking.com).

Alle gjester kan få sin privat parkeringsplass, treningssenter, badestue og sauna er tilgjengelige fra klokka 6.00 til 22.00. Hotellet er barnevennlig, 1 barn under tolv år kan sove gratis på en av de sengene som står i rommet, det samme gjelder 1 barn under to år som sover i barneseng. Dere kan ta med kjæledyr, men spør først om detaljer.

BQVcuMyhxVE

Radisson Blu har også forberedt spesielle tilbud, f.eks. dere får 20% tilbud hvis dere bestiller rom for 28 dager før overnattingen. Hvis dere overnatter i to netter om helgene for dere også 20% rabatt. Hotellet kan også organisere deres bryllup eller business møte (i hotellet har de konferanserom).

Hva er prisene? Vi har sjekket dem. For to netter i september skal dere betale fra 3700 NOK. Om dere vil bestille et rom for juli eller august må dere skynde dere! Det kommer flere turister til Gdansk og rommene blir opptatte lynraskt.

BSvFagYDbOI

Hva kan dere gjøre i nærheten av hotellet? Besøk gjerne Gdanski Bowke restaurant vi skrev om tidligere, de serverer deilig polsk mat. Les også et innlegg om severdighetene som finnes i sentrum av Gdansk og ta en spasertur for å oppleve den vakre byen Gdansk. På Mariacka gata, som ligger bare et par minutter unna hotellet, kan dere kjøpe rav og smykker, 15 til fots unna finnes det Madison kjøpesenter. Husk at mot slutten av juli starter Dominikanski marked i Gdansk – herlig hendelse, dere skal ha mulighet til å kjøpe regionale produkter, suvenirer, smykker, mat, klær, antikviteter og masse andre ting og delta i kulturelle arrangementer.

Agnieszka

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

3 thoughts on “Radisson Blu hotell i Gdansk

  1. lykkebobla: Hei! I restauranter er det vanlig med 10% tips, i taxi er det ikke nødvendig, vanligvis er det slik at man gir 3-4 zloty (f.eks. du må betale 21 PLN og gir 25).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top