Hoteller i Gdansk

Vi har allerede skrevet litt om hoteller i Trippelbyen (Gdansk, Sopot og Gdynia), men  kanskje er det lurt å skrive litt mer om hoteller i sentrum av Gdansk. Dere har kanskje allerede lest om shoppingmuligheter og severdigheter i Gdansk, muligvis planlegger dere en reise til Gdansk og vet ikke, hvilket hotell dere skal velge. 😉 Det kommer altså et innlegg om de beste og populærste hotellene i byen.

Hotel Podewils

Hotel Podewils er et 5-stjerners hotel som ligger i sentrum  (fra vinduet har du et utsikt på Motlawa-elva og gamle byen). Det utmerker seg med sitt interiør som er full av en gammeldags sjarm. Alle rom har TV,  Wi-Fi og luksuriøs bad med hydromassasje-dusje eller jacuzzi.  Dette koselige hotellet står på første plass på Trip-Advisor sin liste av beste hoteller i Gdansk. Et dobbeltrom koster ca. 1200 kroner. Du kan bestille hotelle her.

BWdUciOAUFa

Hotel Hilton

Hvis du setter pris på komfort og høyeste kvalitet, kan du også velge Hotel Hilton – også i sentrum, ved Motlawa-elva.  Det som er spesielt ved dette hotellet er takterasse med Wellness-sone og bar – der kan du slappe av og nyte det nydelige utsiktet på de peneste severdigheter i Gdansk. For et rom for to personer betaler du ca. 1000 kroner. Hilton Hotellet er Gdansk mest populære hotell, derfor er det best å bestille overnatting på forhånd noen uker før oppholdet. Hilton kan bestilles f.eks ved hjelp av Booking.com.

1sEZb5B8x8

Radisson Blu Hotel

Et annet godt 5-stjerners hotell  midt i sentrum av Gdansk er Radisson Blu Hotell på Dlugi Targ – en av de hovedgatene i gamle byen.  En stor fordel av dette hotellet er at det er  luksuriøse rom som er handikap-tilpasset. Hotellet har 134 elegante rom av forksjellige slag (Standard, Business Class, Deluxe, Suite og luksuriøs President-Suite).  Et standart rom for to personer koster også ca. 1000 kroner.

BULzxlcBqIv

Gotyk House

 Hvis du leter etter overnatting med en spesiell atmosfære, så bør du velge Gotyk House – et historisk, koselig hotell i Mariacka gate, altså i en av de vakreste gatene i Gdansk. Det befinner seg i et gotisk hus fra 1400-tallet. Likevel har hotellom selvfølgelig alt moderne utstyr som TV og Internett.  Et dobbeltrom koster bare ca. 500 kroner. 

x9GfzyxNLN

Asia

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

 


Les også om Spa i Gdansk

// // // //

8 kommentarer
  1. Hei! jeg bare lurte på om dere vet om et hotell som ikke er såå langt i fra, kjøpesenteret “Galeria baltycka” ? 🙂

  2. Hei
   Jeg skal velge hotell men synes det er vanskelig. står mellom Radisson, Hilton el Puro. Vil bo i gangavtand til det viktigste, severdigheter, shopping, resturanter, da min mor er 77 år og ikke orker gå masse rundt for å komme til det vi skal se på.
   kan dere hjelpe meg?,

  3. Cecilie: Hotellet ligger i selve sentrum, ca. 3 minutter til fots fra Dluga gata og Neptun fontenen, 10 minutter unna Madison kjøpesenter. Om du vil reise til Galeria Baltycka må du ta trikk eller SKM tog

  4. Hei igjen:)
   Takk for gode svar på forrige henvendelse 😉
   Vi skal bo på Pokoje Goscinne Via steso og lurer på hvor det ligger i forhold til strand, severdigheter og evt et badebasseng om ikke været tillater bading ute? og matplasser?
   Ppå forhånd takk,kjæmpefint at dere har denne siden forresten 🙂

  5. Kristin Øien: Hei! Leiligheten deres ligger ca. 32 minutter til fots unna gamlebyen og severdigheter, en timers reise unna strand. Jeg har desverre ingen peiling hvor i det område ligger en basseng. De nærmeste matplasser med god mat vi kan anbefale skal dere finne i gamlebyen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg