Villa Antonina – hotell og restaurant i Sopot

 

I siste uka besøkte jeg og Zosia en av de vakreste stedene i Sopot som heter Villa Antonina. Her befinner seg både et koselig hotell og en av de beste restaurantene i Sopot! I dag kommer litt om dette unike stedet 🙂

Vi med Villa Antoninas ansatte og Katarzyna som er eieren til villaen 🙂


Villaen ligger på en rolig gate i Sopot sentrum bare 5 minutter fra velkjente Monte Cassino gate, og 5 minutter fra sjøen. Adressen er Obrońców Westerplatte 36a, Sopot.


Vi kom til villaen klokka 8 om morgen, og derfor hadde vi anledning til å spise deilig frokost det serveres for hotellgjestene. Maten smakte nydelig! Vi vil ha en slik frokost hver dag 😉
Vi ble også  forelsket i den unike stemningen i Villa Antonina og snille, hjelpsomme ansatte.


Antonina er et lite hotell – det finnes 12 rom her. Alle rom har veldig elegant og unik interiør med stillige møbler og fine farger. Man kan velge mellom Classic, Deluxe og Executive rom. Alle har høystandart, og noen har balkong med fin utsikt. Vi vil si at den eneste forskjellen mellom rommene er størrelse.

Normal
0

21

false
false
false

PL
X-NONE
X-NONE

Et fint utsikt fra hotellrommet 🙂

 

Klassisk-rom er et rom på 20m2. Det er egentlig soverom for to med eget baderom. Deluxe-rom er et rom på 25 m2. Det er et godt valg for dem som reiser med barn, fordi her er det mulighet til å ha en ekstra seng. Executive-rom består av stue og soverom og har to baderom. Den er på 30 m2. Her kan du også ha en ekstra seng.


Vi har også et spesiell rabattkode til Besøk Polen lesere!🙂 Med rabattkode BESØK får dere 5% rabatt på hotellreservasjon, og 10% rabatt på alle drikk i baren!

 

 

På den første etasjen finnes det en liten bar og restauranten Brasserie d’Or som er en av de beste restaurantene i Sopot! (om selve restauranten skal vi skrive mer på bloggen:)). Baren har veldig godt utvalg av single malt whisky, og andre drikk.

Restauranten er et perfekt sted for romantiske middager og spesielle anledninger. De organiserer også bryllupsfester.

Villa Antonina anbefales også av Trip Advisor, og den er Vinner av Travellers’ Choice 2014 i små hoteller kategori 🙂

Alle som leter etter et rolig sted der man kan både sove og spise godt – ta kontakt med utrolig snill og hjelpsom eieren til villa – Katarzyna.

Husk at med rabattkode BESØK får dere 5% rabatt på hotellet, og 10% rabatt på alle drikk i baren! 🙂 Det er bare å bruke kode ved reservasjon på e-post [email protected] eller telefon +48 58 710 00 09.

Dere kan også bruke kodet BESØK via elektronisk reservasjonssystemet på Villa Antonina nettsiden (det er bare å klikke «I have promo code» og trykke BESØK kode – prisen vil endre automatisk.

 

Hotellet kan anbefales till alle som er lei av store hoteller. Det spiller ingen rolle om du reiser med kjæresten, hele famillie eller kollegaene – Villa Antonina er verdt å anbefale! 🙂

 Marta

 Les også om en av de beste og mest unike restaurantene i Sopot – Brasserie D’or.

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 728

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top