Hoteller i Warszawa

Polens hovedstad Warszawa er sikkert en av de mest interessante steder til å besøke i vårt land. Turistisk infrastruktur er veldig utviklet her, og det finnes tallrike hoteller som tilbyr høy komfort for ganske rimelige priser.  Det mangler ikke mer originale steder med interessant design og karakter.

En av de oftest besøkte hoteller i Warszawa er Polonia Palace Hotel. En stor fordel med det er sentral beliggenhet – fra vinduer har man utsikt over kulturpallasset. Polonia Palace tilbyr en veldig høy komfort for en relativt lav pris (fra ca. 450 kroner for et  dobbeltrom). Gjestene har også grattis tilgang til Fitnessenteret og sauna.

BTBjyCKB2LD

Et flott alternativ for et hotellrom er å leie en appartement (se for eksempel disse websidene: http://www.design-city.pl/index  eller http://www.capitalapart.pl/en/warsaw_apartments. Jeg anbefaler det særlig hvis du reiser i en gruppe, sammen med dine venner eller familie. For en komfortabel appartement i gamle byen for fire personer betaler du bare ca. 800 kroner! For denne prisen kan du bo i en stor leilighet, med kjøkkenet,  internett, TV og alt nyttig utstyr som strykejern, hårføner eller oppvaskmaskin.

For de som setter mer pris på originalitet enn på luksus er hostel Oki Doki et godt valg. Oki Doki ligger i Marszalkowska Gata, som er hovedgata i Warszawa, det tar altså bare 10 minutter for å komme hit fra sentralstasjonen.  Hvert rom i Oki Doki har unik design:  det finnes for eksempel Fotografiets hus , fotballs hus , fashion hus eller japansk hus.  For et dobbeltrom med baderom og frokost betaler du kun 350 -400 kroner. 

 

Det er altså ganske enkelt å finne flott overnatting i Warszawa, uansett hvor mye penger du har. 

 

Asia

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top