Shoppingmuligheter i Warszawa

Etter å ha sett gamlebyens severdigheter, er du klar for litt seriøs shopping i Warszawa:) Visste du at i Warszawa kan man finne alt fra kjente europeiske kjedebutikker til eksklusive designforretninger som Giorgio Armani og Louis Vuitton? I likhet med andre europeiske storbyer også i Warszawa finnes det et bredt utvalg av shoppingmuligheter.

De fire største kjøpesentre i Warszawa er: Złote Tarasy, Blue City, Galerii Mokotów, Arkadia og det luksuriøst shoppingsenteret VitkAc. Ved siden av disse og mange andre kjøpesentre har Warszawa også tre shoppinggater: Marszałkowska, Aleje Jerozolimskie og Nowy Świat. Jeg anbefaler å spare minst én dag for shopping hvis du besøker WarszawaJ

Złote Tarasy 
Shoppingsenteret Złote Tarasy (på norsk «Gylne terrasser») er Warszawas største kjøpesenter som ligger rett ved siden av Sentralbanestasjonen. Her finner du alt J Złote Tarasy har alle de kjente varemerkene som Top Shop, H&M, Zara, New Look, MAC, Marks & Spencer, Hugo Boss, Ecco, Quicksilver, Mango, Mexx, Esprit og mange, mange andre! Du vil også finne over 20 restauranter og barer fordelt på 5 etasjer. Jeg er sikkert at du vil bli sulten etter å ha gjort shopping i Złote Tarasy 😛 Jeg anbefaler å ta en liten ispause på Grycan J

Du kan sjekke de nyeste informasjonene på nettsiden (Klikk her).

BXP34lbnJK6

Galeria Mokotów
Et annet populært kjøpesenter er Galeria Mokotów med 260 butikker (Klikk!). Der finner du mange kjente merker som Calvin Klein, Lacoste, Versace, Trussardi, Peek & Cloppenburg, River Island, Zara, Converse og mange andre. I øverste etasje finnes det et underholdningssenter som huser en bowlinghall, kinosal og restauranter.

BaRyZYshEKp

Blue City
På Aleje Jerozolimskie finnes det Blue City (Klikk!). Blue City er mindre enn Zlote Tarasy, men på fire etasjer vil finnes det alt man trenger. Dette kjøpesenter er verdt å anbefale hvis du ikke har mye tid for å handle. Noen av butikkene er: Cubus, Gino Rossi, Inglot, Marks & Spencer, TK Maxx og New Yorker.

BajNxkWgbAc

OBS! Mellom 22 og 28 mars 2013 i Blue City kan du smake på tradisjonell polsk Påskemat som biała kiełbasa, żurek eller mazurek. For en fantastisk idéå kombinere lokal mat og shopping i Warszawa! J

Arkadia
Hvis du setter pris på en god organisasjon velg Arkadia (Klikk her) Her er butikker delt på tre etasjer. På den første finner du dagligvarer, på den andre: klær, sko og smykker, mens på den tredje finnes det underholdningssenter med Cinema City. Arkadia senter er i nærheten av T-bane (Gdański station).

vitkAc
Setter du pris på design? Besøk vitkAc på Bracka gaten som er Warszawas mest luksuriøs shoppingpass med butikker som Gucci, Lanvin, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani og Louis Vuitton (Sjekk nettsiden her).

Legg merke til at i Polen er alle store kjøpesentre åpne 7 dager i uka! Du kan sjekke åpningstider på nettsider 🙂 Ha en fin handletur i Warszawa! 🙂

 

 

 

Marta

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

15 thoughts on “Shoppingmuligheter i Warszawa

 1. Hei! Stemmer det at kjeden: Primark nå er kommet til Warszawa? I tilfelle: Er butikken lett å finne?

 2. Ligger disse kjøpesenterene langt fra hverandre? Ca hvor lang tid me taxi/buss? Tenker i henhold til sentrum 😀

 3. Hei, jeg lurte på om du hadde noen gode shopping senter i gdansk? Hvilke kjente butikker er der, og hvilke butikker finner man drugstore merker som maybelline, loreal, rimmel osv? Hvor mye billigere er det omtrent i forhold til Norge?
  Hilsen Amalie

 4. Amalie: Hei! Om Gdansk og Gdynia skrev vi her: http://besokpolen.blogg.no/1362136341_shopping_i_polen_legg.html og her: http://besokpolen.blogg.no/1406896865_shopping_i_gdansk_og_.html I innleggene skal du finne flere informasjoner om butikkene og ankomst fra gamlebyen i Gdansk.

  Når det gjelder drugstore merker så er de tilgjengelige i Rossmann, Natura, Hebe kjeder. Kosmetikker du spør om er billigere enn i Norge og produkter er ofte på tilbud (de koster fra 20 til 80 zloty, dvs 40-160 NOK).

 5. Fins det Victorias secret eller Abercrombie der?? plis svar<3 kan du si litt om noen av butikkene i london som også er i warszawa?

 6. Jeg bor en time unna Warsawa, Lodz. Og jeg drar hele tiden til galeria mokotow og zlote tarasy. På galeria har de både Hollister og American Eagle Outfitters. Også victorias secret..

 7. har de nyx og andre kjente sminkemerker? håper på svar så fort som mulig reiser i November 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top