Shopping i Gdansk, Sopot og Gdynia

Mange av dere spør om shoppingmuligheter i Gdansk, Sopot og Gdynia. I dag kommer informasjoner om alt dere trenger å vite om kjøpesentere i Trippelbyen!

Drei Frauen mit vielen Einkaufstüten als Symbol für Konsum und Kaufkraft

Bildet: Fotolia

GDANSK

Reisen gjennom kjøpesentere skal vi begynne i sentrum av Gdansk – der ligger det Madison kjøpesenter. Madison ble det første kjøpesenteret i Trippelbyen. Det er kanskje ikke det største, men det er lett å finne – mange av dere bor jo i nærheten av gamlebyen og det er enklest å spasere til Madison. I dette galleriet finnes det omtrent 100 butikker, blant dem magne polske merkevarer (Gatta, Ryłko, Wojas, Ziaja) og et par restauranter. Hvis dere liker ikke å vandre gjennom store og trange kjøpesentere, så er Madison et godt valgt.

 

Manhattan i Wrzeszcz er ikke så populær, men det betyr ikke at galleriet har et dårlig utvalg! Manhattan ligger bare ett kilometer unna Galeria Baltycka, ved trikkstasjon Jaskowa Dolina (trikkene 6, 11 og 12 fra sentrum går der). Det tilbyr mange interessante butikker, restauranter, bibliotek, treningssenter og bowling. Der er det også ikke så mange mennesker og atmosfæren er ganske rolig.

Galeria Baltycka er det mest kjente kjøpesenteret i Gdansk. Der kan man tilbringe flere timer, 200 butikker tilbyr massevis av produkter (blant dem Zara, Peek&Cloppenburg, Inglot, Gino Rossi, Apart, Kazar osv.) Til Galeria Baltycka fra sentrum kan dere reise med SKM tog (stoppet heter Gdansk Wrzeszcz) eller med trikk (6, 11 eller 12, stoppet heter Galeria Baltycka). Dere må reservere et par timer for å se alt som galleriet tilbyr.

Rett ved siden av Galeria Baltycka og Gdansk Wrzeszcz togstasjonen ligger et annet, nytt kjøpesenter – Metropolia. Der kan dere finne noen unike butikker med klær, møbler og andre interessante ting som for eksempel leketøy. Metropolia tilbyr også treningssenter, kino og noen spisesteder.
Forum har vært i drift siden 2018. Du finner butikker som: Apart, Bytom, Cropp, Douglas, Guess, Levis. Vi skrev mer om det HER
Husk også om Designer Outler som dere kan lese mer om her.
GDYNIA
Klif ligger i Gdynia, i nærheten av SKM tog stoppet, Gdynia Orlowo. I Klif kan dere kjøpe merker som Michael Kors, La Mania, Mohito, New Look, Tommy Hilfiger og Wittchen.

Det mest populære kjøpesenteret i Gdynia er Riviera, med 250 butikker. Dere må ta SKM toget og avstige på Gdynia Wzgorze Sw. Maksymiliana stoppet. Riviera er det største kjøpesenteret i Trippelbyen, der kan dere handle i blant annetZara Home, Elska, Etam, Mango, Massimo Dutti, Organique, Ochnik og mange andre.

SOPOT
I Sopot kan man ikke finne noen store kjøpesentere, men man kan fortsatt finne noen butikker der. På Bohaterow Monte Cassino gata kan man finne for eksempel H&M, Flying Tiger Copenhagen og andre butikker. Det er også verdt å besøke SOPOT CENTRUM – den nye togstasjonen i Sopot hvor man kan finne for eksempel Rossmann og mange gode restauranter! 

 

 

Husk at kjøpesentre er stengt de fleste søndager. HER finner dere en kalender når gallerier er åpne i 2021.

 

Spør oss gjerne hvis dere har flere spørsmål angående butikker og vi skal prøve å samle dem og forberede et innlegg slik at alle skal ha tilgang til nyttige opplysninger 🙂

 

 

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

150 thoughts on “Shopping i Gdansk, Sopot og Gdynia

 1. Hei:-)
  Bør vi bestille Spa time på forhånd hvis du ønsker dette etter shopping på kjøpesenteret?
  Mvh
  Annie

 2. Annie Norum: Hei! Det er nok bedre å bestille spa besøk på forhnd, da blir dere sikre på at dere faktisk får behandlingen gjort. Nå reiser det mange turister til Polen og det kan hende at frisørene ikke er ledige. Hilsen!

 3. Hei!
  Jeg lurte på om det er mulig å kjøpe vinterjakker til en billig penge der på denne tiden av året? Jeg reiser i begynnelsen av september, og har svært lyst på en god og varm jakke til vinteren. Eneste minuset er at det koster skjorten her i Norge!

 4. Hanne: Hei! Vinterklær bør være tilgjengelige i butikker snart og jeg tror at du skal finne noe. Jeg må inrømme at vinterjakker er ikke så billige, de koster fra omtrent 400 kroner til 1000 kroner i vanlige butikker, hvis du vil kjøpe The North Face eller noe lignende blir det enda dyrere 🙁

 5. Reiser til Gdansk om en måned og skal ligge på hilton hotellet 🙂
  Lurer på om det er mange barnebutikker i nærheten? Og om det er mye utvalg på new yorker butikken ?

 6. Nina: Hei! Fra Hilton er det ca. 10 miutter ti fots til Madison kjøpesenter. Det er ikke det største men de har new yorker som er ganske stor, så du bør ha mye å se på 🙂

 7. Nina: Hei, mange klesbutikker sleger barneklær (f.eks. Reserved, Zara, C&A, 5 10 15) og disse klærne kan være litt billigere enn i Polen. Jeg tror at de billigste barneklær selges det på supermarkeder som Carrefour, Tesco, Auchan eller Pepco. Alle disse butikkene finner du sikkert i Google maps 🙂

 8. Hei 🙂
  Jeg har sammen med en venninne gjeng bestilt oss tur til gdansk den 1 mai.. ser det er helligdager både 1 og 3 mai. Vi lurer derfor på om alt av restauranter, butikker osv er stengt da?

 9. Hvilket kjøpesenter vil dere anbefale? Jeg er mest interessert i barneklær. Men vil og se på dame/herreklær, sko, sminke. Har dere feks Body Shop? Og hvilke sminkemerker har dere? Tenker ikke på d fra billigbuttikene som feks H&M, men feks Dior, Babor, Helena Rubeinstein osv. Er d Starbucks i gamlebyen eller må vi på et kjøpesenter da? Har dere shampomerker som feks Joico og KMS? 🙂

 10. Katrine: Hei! Body Shop finner du i Galeria Baltycka og jeg tror at den finens i Riviera også. Sminkevarer i Sephora og Douglas er bl.a.: Dior, Chanel, Bobbi Brown, NYX, Benefit, Helene Rubenstein og mange andre (http://www.sephora.pl/catalog/brand/brands.jsp og https://www.douglas.pl/douglas/index_Brandlist.html). Har ikke hørt om de shampomerkene du nevner. Når det gjelder klær kan du sjekke Klif, Riviera og Galeria Baltycka. De har masse butikker med barne-, dame- og herreklær. Starbucks finner du i Galeria Baltycka, Manhattan, Olivia Gate og i sentrum av Gdynia. I Gdansk sentrum er den kafeen ikke, men du finner Coffe Heaven som også har en god caffe i tusenvis av varianter 🙂

 11. Hei.
  Jeg har lest det før men finner det ikke igjen. På hvilket kjøpsenter ligger Michael Kors-butikken?
  Hvor mye er det vanlig å gi i tips på restauranter, spa, taxi??

 12. Mary: Hei! Michael Kors finner du i Klif kjøpesenter, Gdynia, ca. 25 minutter med SKM tog (stasjonen heter Orlowo), ca. 10 minutter fra Sopot.

  Når det gjelder tips, er det som oftest 10% av regningen på alle disse stedene.

 13. Hei vet dere om butikker der en kan kjøpe rideklær/ rideutstyr/ridestøvler i Gdansk eller Sopot området? Skal til Sopot neste uke 🙂

 14. Hei!:)
  Kjempe bra blogg!:)
  Eg og kjæresten min reiser til Polen om ei veke – me skal bu på Hilton hotel i Gdansk og har lyst å ta Spa behandling. Er spaet på hotellet bra eller er det et annet du heller kan anbefale? Jeg vil til frisøren og farge håret mitt – har du en frisørsalong å anbefale som er gode i engelsk og flinke med farve? Hvordan er prisforskjellen på frisør i Norge (farve og klipp i Norge er cirka 2500,-)? er det feks et spa som har frisørsalong også?

 15. Er det sånn at 1 nov er en høytidsdag ?
  Betyr det at alt av kjøpesenter og butikker
  er stengt denne dagen?

 16. Hei!
  Er det mulig å få tak i diverse 2XU produkter i Gdansk?
  Og hvor mye billigere er det der enn i Norge?

 17. var innom alle disse sentrene når jeg var i polen nå nylig. RIVIERA i Gdynia var definitivt best! Vet du forresten hvor stort kjøpe sentret er i km2? fant ingen info på verken sentret eller på nett ..

 18. Heisann
  Vi tenkte å feire jul i Gdansk, og lurer på om dere har noe anfalinger hva vi kan gjøre 24.-26.12? Vi har fått med oss at det meste er stengt (shoppingsentrene ect)… Men i tilfelle dere vet om no attraksjoner/aktiviteter som er åpne? Vi har spurt litt rundt og hørt at kun nattklubbene/barene og restaurantene er åpne da…

 19. Benny: Hei! Ja, det stemer at kjøpesentrer skal være stengte 25.-26. desember, men utesteder som restauranter osv. er åpne. Jeg tror at noen få museer, zoo eller akvariet i Gdynia kan også være åpne da. Dere kan ta en tur til stranda, reise til Sopot for å vandre langs trepier eller besøke Orlowo i Gdynia.

 20. Hei! skal snart til polen og lurer på om de har sminkemerket Estée Lauder i Gdansk? hvis de har det, i hvilken butikk?:)
  Bra blogg foresten!

 21. oda: Hei! Estee Lauder kan du kjøpe i alle Sephora og Douglas butikkene. Jeg tror at Estee Lauder har også sin outlet butikk i Fashion House i Gdansk

 22. Aldri vært i Polen, men hørt masse bra om shoppingen.
  Jeg lurer på:
  – Hvilket sted bør man reise til med masse god shopping, resturanter osv..
  – Hvilket hotell anbefales for en familie? fin, luksus og ikke altfor dyrt
  – Hva som er ‘must’ da man er Polen?
  – Andre diverse tips som vi bør tenke som skal reise?
  Takker

 23. Seemab: Hei! Det kommer an på hva du vil kjøpe. Kosmetikker og klær er ganske billige, men mat, merkevarer og ‘uteliv’ koster omtrent det samme.

 24. Seemab: Hei! For å oppleve mest mulig bør du reise til en av de store byene, f.eks. Gdansk, Warszawa eller Krakow. Gode hoteller som er ofte valgt av nordmenn er Hitlon, Radisson, Qubus eller Scandic.
  Hva som er must avhenger av hva du er interessert i. Liker du å besøke severdigheter, reis til Krakow da. Er du interessert i uteliv velg Waszawa eller Sopot. Vil du ha masse å gjøre med barn – Gdansk er et godt valg.
  Polen ligger ikke lang unna Norge, flybiletter er billige og været er ganske like det i Norge. De fleste som jobber med utenlandske kunder snakker engelsk, du kan ta guided tur på engelsk i alle byene. Om du er mest interessert i å shoppe kan du ta en helgetur til Polen.

 25. får man kjøpt uggs i gdansk og vist vi får kjøpt det der, hvor mye koster det da?
  PS:kan man kjøpe daniel wellington i gdansk og hvor mye koster en sann klokke da?

 26. maria: Hei! Jeg tror ikke at Uggs er tilgjengelige i Polen, jeg så bare EMU. Jeg kan ikke finne noe om Daniel Welington heller, disse vaene er tilgjengelige på polsk Zalando (men ikke hele tiden).

 27. Mette: Ja, butikkene er åpne på søndager, untatt av helligdager. Nå kommer det til å bli en helligdag på begynnelsen av april og mai (påske og grunnlovsdagen).

 28. Hei, jeg skal til Polen i februar og lurer på en del ting.
  Vi skal på galeria baltikca eller hva det nå heter..
  -har de victoria’s secret der?
  -er Nice billigere der en i Norge?
  -har de starbucks der?
  -er appel (iphone) billigere?

 29. Anna: Hei, Victoria’s Secret har en butikk i Warszawa og den er den eneste i Polen, men i Galeria Baltycka finnes det en del andre butikker med undertøy, f.eks. Esotiq, Triumph osv., jeg vet desverre ikke om det finnes Nice butikk i Galeria Baltycka, men de har Starbucks (den andre er i Manhattan kjøpesenter, ca. 10 minutter til fots fra Galeria). Jeg tror at Apple produkter er litt billigere i Norge enn i Polen, men dere kan sjekke det på plass.

 30. Hei , reiser til Gdansk 12 mars skal bo på Qubus hotel , er de langt fra shoppingsenteret galeriabaltycka og klif ? 🙂 evt. Hvor langt er det ? Og går det buss eller må en ta taxi?

 31. Anonym: Hei! Qubus ligger litt unna sentrum, ca. 10 minutter til fots. Til Madison kjøpesenter må du ta en 15+minutter tur til fot, til Galeria Baltycka kan du ta trikk som stopper foran Qubus (nummer 9), reisen tar ca. 20 minutter. Du kan også ta en trikk (3,8 eller 9) til Dworzec Glowny stoppet og skifte til SKM toget som kjører ca. 10 minutter til Galeria Baltycka (Wrzeszcz toget). Det er mulig å ta taxi og, men det koster ca. 30-40 zloty og man kan havne i trafikk.

 32. Hei! Vi er en jente gjeng på 3 som ønsker å reise til Gdansk i sommer. Vi vet ikke helt hvilket hotell vi skal bo på og sliter litt med å finne et. Vi vil ha et hotell som er sentralt og ikke forlangt vekke fra kjøpesentret galeria baltycka. Vi ønsker å komme oss lett rundt omkring og derfor er avhengig av kollektiv transport. Vi lurer på om du har noen forslag til hoteller? Og noen tips til hvordan det er å ta kollektiv transport i Gdansk.
  Vi lurer også på om dere har tips aktiviteter som go-kart, bowling og liggende i Gdansk?
  Hilsen Siren 🙂

 33. Siren: Hei! Galeria Baltycka ligger 15 minutter med trikk unna sentrum, så dere må velge om dere vil bo i nærheten av den eller på den gamlebyen. I nærheten av Galeria Baltycka ligger:
  http://tomula.pl/index.php?lang=en
  Smart Hotel eller Szydlowski.
  I sentrum har dere kjeder som Hilton, Radisson Blu og i tillegg til dette Hotel Gdansk, Hotel Krolweski.
  Om kollektiv transport kan dere lese mer her:
  http://www.ztm.gda.pl/en/index.php/ztm/more/about
  http://www.skm.pkp.pl/en/
  Hvis dere er studenter, så skal dere betale hlav pris av vannlige biletter. Å reise fra sentrum tl Galeria Baltycka er ganske enkelt. Dere kan ta trikk (6, 11 eller 12) fra sentrum (Dworzec Glowny eller Brama Wyzynna stoppet) og reise til stoppet som heter Galeria Baltycka (ca. 15 minutter), eller ta SKM tog (hurtig tog som reiser fra Gdansk til Gdynia) og stikke av på Wrzeszcz stopper (ca. 10 minutter).

  Go-kart finner dere i Multikino i Gdansk eller i Sopot (Go-kart center). Bowling har dere i U7 kjede eller i Manhattan kjøpesenter i Gdansk (ca, 10 minutter til fots unna Galeria Baltycka). I Sopot finner dere vannparken Aquapark og i Gdynia har de trmpolinepark Jumpcity.

 34. Hei
  Skal til Gdansk i begynnelsen av Mai. Ser at kjøpesentrene er stengt 1. og 3. Mai. er det fremdeles mulig å ta SPA behandling disse dagene, eller er alt stengt?

 35. Er Sopot å anbefale ? Tre damer på tur med tre jenter på 11 år i starten av mai.
  Er badeland i Sopot bra ? hva ligger temperaturenpå i beg. av mai ? er det sånn som i Nnorge ?

 36. Anonym: Hei! Noe SPA salonger kan være åpne, det blir best å krive en epost til SPA du er interessert i å besøke og spørre om de skal ta imot kunder.

 37. Randi: Hei! Husk at den 1. og 3. mai er butikker, SPA og en del spisesteder kommer til å være stengte, pga. nasjonaldager vi har. Badeland i Sopot er nå blitt renovert, men eg tror at standarden kommer til å bli høyere enn det pleide og jeg anbefaler å besøke dem. Temperaturene bør ligge på ca. 10-18 grader, men det kan noen ganger blåse så sterk at det føles som 6-7 grader. Sopot er en nydelig by med flott strand, amnge kaffeer og restauranter, men det finnes ikke en kjøpesenter her (en bygges nå, men jeg vet ikke om det blir ferdig i mai).

 38. Hei. Vi er to venninner som skal på Mera spa hotell i Sopot neste helg. Er det nokon frisør i nærleiken de kan anbefale?

 39. Hei!
  Jeg lurte på om det var noen luksuriøse butikker som solgte klær som Givenchy, Saint laurent, Balenciaga el. i gdansk 🙂 Fin blogg forresten

 40. Petter: Hei! Jeg tror at slike butikker finner du i Warszawa, men du kan også sjekke hva Klif kjøpesenter i Gdynia tilbyr, de har en liste av butikker på nettsiden sin.

 41. Hel! Så fint at du deler så mye med oss! Lurte på om du vet om det selges louis vuitton vesker i Gdansk, og evt prisforskjellen der og her i Norge.

 42. Vet du hvilken carrefour som fører klær (barneklær)? Vet det er forskjellige typer butikker med forskjellig utvalg.

 43. Silje: Hei! Det vet jeg desverre ikke, men barne klær skal du også finne i Tesco butikker, TK Maxx og Marks&Spencer tror jeg (de to sistnevnte er situert i Riviera kjøpesenter).

 44. Hei. Jeg reiser til Gdansk 15-16 august. Er restauranter og cafeer stengt 15 august? Og er sfo butikker i gamlebyen åpne på søndagen?

 45. Heidi: Hei! Den 15. august kommer alle butikker og kjøpesentrer til å bli stengte, men restauranter og kafeer skal være åpne. Butikker er åpne på søndager, jeg vet ikke hva du mener med sfo butikk

 46. Hei 😉 mye nyttig lesning- takk for det!
  Vet du om butikkene er stengt nå i pinsen- 25/5?

 47. Hei igjen og takk for rask respons 😊
  Jøss så åpent mandag men ikke søndag- ok får finne noe annet enn shopping søndag 😊

 48. Hei! Jeg reiser til Gdansk den 27.05 og skal være der til 31.mai, er det noe spesielt som skjer disse dagene? Altså, er butikker osv åpne?:) vi skal bo på Hotell Focus Gdansk, hvordan er området rundt? Langt til shopping?:)
  Takk for masse nyttig info på bloggen

 49. Heisan 🙂 HJELP asap 🙂
  Vet dere hvor det finnes en butikk som selger kakedekorerings utstyr i Gdansk området ????
  Mvh Nina

 50. Cathrine: Hei! Her finner du liste over det som skjer: http://rozrywka.trojmiasto.pl/imprezy/?order=&what=&id_what=&where=&id_where=&data_od=2015-05-27&data_do=2015-05-31
  Butikker kommer til å bli åpne. Hotellet ligger ca. 25 minutter til fots unna sentrum og ca. 30 unna Madison kjøpesenter. Til Galeria Blatycka skal dere ha ca. 30 minutter med trikk. Omrpdet er ikke særlig spesiell, det skjer ikke så mye og det blir best å tilbringe tid i sentrum.

 51. Hei! Jeg og en vennine skal til gdansk fra 08.06-12.06 og har tenkt å bo på enten BEST WESTERN PLUS Arkon Park Hotel eller Mercure Gdańsk Posejdon, hvor ligger desse i forhold til spa og shopping-muligheter, og ligger de i ett trygt område, og kan du anbefale de hotellene?
  Setter gjerne også pris på tips om utesteder, resturanter og butikker som to 18åringer ikke burde gå glipp av 😉

 52. Guro: Hei! Jeg tror Mercure er et bedre valgt, Arkon hotell ligger litt unna sentrum og alle de interessante steder, det er mer av et business hotell. Fra Mercure til Galeria Baltycka skal dere ha ca. 15 minutter med trikk og bare et par minutter til fots unna Madison kjøpesenter. I Gdansk kan dere dra til Bunkier, Parlament, B90 eller an av de mange utestedene som finnes på nesten alle gater i sentrum. Om dere vil til Polens partyhovedstad reis til Sopot, bare 25 minutter unna sentrum av Gdansk med SKM tog 🙂 Monte Cassino gata er berømt for masse utesteder. Restauranter vi anbefaler er f.eks. Gdanski Bowke, Sempre, Billy’s, PyraBar, Oliwa do Ognia

 53. hei! Jeg skal til Gdansk i august og skal bo på Puro Hotel. Er dette langt fra det store kjøpesenteret? Galeria het det det?

 54. Sandra: Hei! Alle store kjøpesentrer heter Galeria – en av dem heter Madison, det ligger ganske nær Puro, den andre, Baltycka ligger i Wrzeszcz, ca. 20 minutters reise med trikk fra sentrum.

 55. Hei vi er 2 jenter som skal til gedansk til mandag-onsdag:) vi tenkte det hovedsakelig som shopping / velvære tur 🙂 noen steder å anbefale noe i den duren :)?

 56. Hvordan er Gdynia som by? Vi skal bo i Sopot og har vært i Gdansk tidligere, er det verdt en tur for å kikke i Gdynia også? Tenker i forhold til shopping, attraksjoner, gode restauranter?

 57. Sunita: Hei! Jeg ser at dere hadde lest om hva vi anbefaler angående shopping og nå i tillegg til dette har nesten alle butikker salg. SPA som vi liker er Jacques Andre i Gdansk, dere skal finne flere innlegg om dem på bloggen.

 58. Anne Lene: Hei! Gdynia er ikke den peneste byen noensinne, men de har en flott strand, gode shoppingmuligheter (Klif og Riviera kjøpesentrene og en god del butikker i sentrum), masse fotte restauranter (Maka i kawa, Czerwony Piec, Malika, Taco, Blizej, Serio, Srosmiescie, Sztuczki) og attraksjoner, angående hva dere liker: polske militære skip, akvariet Oceanarium, Jumpcity trampolinepark, Experyment forskingssenter.

 59. Hei! Vi er to jenter som skal på shoppingtur nå på fredag til søndag. Så ikke veldig mye tid til rådighet. Har dere noen tips til hvor vi kan få kjøpt fine/kule/ikke “kjerring” klær i litt større størrelser? Til fritid og jobb (men ikke drakter/veldig “stivt”).

 60. Eli: Hei! Jeg vet desverre ikke hvilke butikker har større klær, men dere kan sjekke f.eks. kjeder som Peek&Cloppenbourg som tilbyr mange forskjellige merkevarer. Sjakk også Orsay, C&A eller kanskje Deni Cler.

 61. Hei
  Mye nyttig stoff her inne. Vi drar rett over helga til gdansk, og skal bo i nærheten av gamlebyen. Har med barn på 4,6,12 år. Er det ett “must” å dra til stranden i Sopot, eller greier vi oss godt med den i gdansk. Ikke hørt så mye om sistnevnte, men vet det skal være en strand der. Vet du noe om det?
  Mvh Tore

 62. tor: Hei! Det er ikke must, det finnes også fine strender i Gdansk (Jelitkowo, Brzeszno, Stogi, Gorki Zachodnie, Sobieszewo), det er bare slik at fra sentrum i Sopot er det bare 5 minutter til fots unna stranden og i Gdansk må man ta trikk nummer 6 eller 12 for å ankomme i nærheten av strand.

 63. Selv om det står på kvitteringene både i Madison og Galeria Baltycka at du har fått valget å velge hvilken valuta som skal benyttes ved bruk av kort i butikkene så lar de deg ikke velge, men belaster deg i norske kroner. Dette har de faktisk ikke lov til, men alle butikkene jeg besøkte gjorde det på denne måten. Grunnen er selvsagt at dette tjener de penger på ettersom de bruker sin egen vekslingskurs.
  Eller takk for en fin blog med masse nyttig informasjon.

 64. Hei,
  Hvor anbefaler dere å spise tradisjonell polsk mat i Gdansk og spesielt; kjøtt, surkål (sauerkraut) og pølser? Er ikke dette typisk polsk mat? Har tidligere vært i Krakow og spist dette. Da fikk vi anbefalt restaurant litt utenfor turistområdene.
  Takk for svar.

 65. Kjetil: Typisk polsk mat, pierogi, kan du spise i Pierogarnia Mandu i Oliwa bydel. Bortsett fra det kan du lete etter steder som Chlopskie Jadlo (en ligger på Szeroka gata). Typisk polsk mat kan du også spise i Tawerna Mestwin og aktuelt på Jarmark Dominikanski.

 66. Heisan
  Vi skal til Sopot om noen dager å lurer på om dere vet om et ok taxifirma som vi kan avtale henting/levering med?
  Vet dere om det finnes butikker/kjeder i tippelbyene som selger plusmote/storestørrelser for dame??
  Takk for fin og nyttig blogg 🙂

 67. Hei, flott blogg, grei du er som kommer med gode råd og tips! Skal til Sopot denne uka og er på utkikk etter turtøy, treningstøy og fjellsko til dame, samt sko og klær.. Noen steder du anbefaler i Trippelbyene?
  På forhånd tusen takk for svar.

 68. Katrine: Hei! Det er kun noen få butikker i Sopot, du må reise til Gdansk eller Gdynia for å kunne gjøre en virkelig shopping. Prøv gjerne Galeria Baltycka, Manhattan eller Riviera kjøpesentrene. Du bør finne noe butikker som selger varer du spør om.

 69. Hei jeg skal til gdansk i høstferien og da skal jeg på på NOVOTEL GDANSK CENTRUM og lurte på om det er noen butikker eller shoppingcenter i nærheten med gå avstan?

 70. Planlegger tur til Gdansk og har lyst til å sykle rundt omkring er det noen hoteller eller hostell som leier ut sykler. Ser der er mange fine rimlige overnattinger, men synes at enkelte steder litt vansklig ut hvis vi har leiet sykler/parkering.

 71. Hei jeg lurer på om noen kan fortelle meg når sesongen i gatene i gdansk begynner ute kafe osv …Lurer på å reise i april

 72. Hei, vi skal til Gdansk i januar, dette er vår første tur til polen. Vi bor på Hotel Hanza. Finnes det gode handlegater i sentrum, som feks Oxford Street i London? Finnes det markeder som selger alt mulig i nærheten?

 73. Så gøy å komme over din side, vi er 3 jenter som skal reise til Gdansk For å feire bursdag. å ser du vet om mange hotte kjøpesenere, er det andre plasser du annbefale og se og oppleve ? 🙂

 74. Hei, tusen takk for at dere nevnte at det er stengt 15 august! Vi har ikke sett det noe annet sted, og hadde nokk bare ikke skjønt hvorfor Ingenting var opent.

 75. Hei.
  Tenkte oss på shopping til Riviera. Vi bor i Sopot, hvilken buss eller tog skal vi ta da? Og hvor går vi av? Wanda

 76. hei
  skal til sopot / Gdansk i beg av des Har du ett spa og anbefale i Sopot Kan man bestille på forhåd?

 77. Hei. Jeg skal feire julaften på Puro Hotel i Gdansk. Er der åpne puber/barer utover kvelden i nærheten? Takk for en ellers fin og informativ blogg 🙂

 78. Travelling Mack: Hei! Puro Hotel ligger i hjertet av byen og gamlebyen i Gdansk er fylt med puber og restauranter. Jeg er sikker på at du skal finne mange åpne puber og restauranter den dagen 🙂

 79. hei, er det åpent på shoppingsentrene om søndager? Ser at Polen skal starte med søndagstengte butikker. Skal reise ned førstkommende helg 8.-11-6-18

 80. Katrin: Hei, fant disse to i Gda?sk:
  Maszmotka: Gda?sk, al. Grunwaldzka 136/9 (inngang fra ul. Jessionowa)
  Pasmanteria Jola: Obro?ców Wybrze?a 1, Gda?sk

 81. Hei! Jeg er interessert i stoffbutikker/quiltebutikker/syutstyr. Finnes det noen slike butikker i Gdansk?

 82. Tone Bråthen: Hei! 🙂 Du finner en butikk som har garn, syutstyr og diverse i shoppingsenteret Galeria Przymorze i Gdansk.
  Butikken heter ”Pasmanteria Jola”, og adressen er: Obroncow Wybrzeza 1, Gdansk
  En stoffbutikk finner du også på: Pa?ska 9/11, Gdansk
  Mvh.

 83. Hei. Det skal være ett billig outlet senter her men jeg vet ikke hvor? Vet dere også hvor det finnes noen markeder? Trenger pgså å vire hvor man går av med SKM .. Trenger også tips til noe man kan finne på som em en familie på 5, 1 voksen og 4 barn i alder 10 til 18. Vi bor i Kamienny Potok..
  På forhånd takk:)

 84. GUNN ANITA Moldeklev:
  Hei! Les mer om outletet og ankomsten her: http://besokpolen.blogg.no/1412151127_fashion_house_outlet_.html
  Hvis dere vil finne på noe gøy så anbefaler vi PitStop Gda?sk, les om stedet her:
  http://besokpolen.blogg.no/1529906190_et_sted_for_adrenalin_elskere__pitstop_gda324sk.html
  Ta også en titt på dette innlegget med attraksjoner 🙂 http://besokpolen.blogg.no/1470214761_med_barn_til_gda324sk.html
  Kos dere masse i Polen 🙂
  Mvh.

 85. Hei
  Så fin blogg dere har 😊 Jeg lurer på om det er noen markeder i Sopot? Eller noe i nærheten?
  Mvh
  Cathrine

 86. Hei. Reiser til Gdynia med familien i begynnelsen av juni. Lurte på hvordan vi kommer oss til et kjøpesenter som heter Riviera og hvor lang tid det tar? Vi skal bo på Mercure hotel i centrum. Lurte også på om det er butikker rundt der vi skal bo og om det er noen spesiell plass du anbefaler å spise i Gdynia? Tusen takk for kjempe bra blogg med masse nyttig info.

  1. Hei, fra deres hotell til Riviera er det ca.3 km. Det aller enkleste vil være å ta taxi – det koster max 20 PLN som tilsvarer cirka 40 norske kroner. Det billigste er å ta buss nummer 109 eller 172 (de går hver 20 minutt). Busstoppet dere kan benytte seg av heter Armii Krajowej 04. Det er cirka. 500 meter fra deres hotell. Bussturen tar bare 6 minutter. 🙂
   Mercure hotellet ligger veldig sentralt. Dere har kun 9 minutter å gå til Centrum Batory som er et lite shoppingsenter. Rundt omkring finner dere også flere forskjellige små butikker.
   Gode restauranter:
   Blues Club Gdynia (Veldig gode burgere) – Adresse: Portowa 9
   Biały Królik – Adresse: Folwarczna 2
   Naleśnikarnia Fanaberia (Forskjellige typer pannekaker) – Adresse: Świętojańska 33-35
   Krew i Woda – Adresse: Antoniego Abrahama 41
   Mvh! 🙂

 87. Hei,
  Vi ( mann og kone) skal til Gdansk 21-24 november.
  -hvilken lokale “billig butikker” med tanke på klær har de (navn), ikke hm osv som man får i Norge og resten av verden. Dame, herre og barn.
  -Hvilken restauranter anbefaler du? Vi er glad i både kjøtt og fisk. Er heller ikke redde for å prøve nye ting.
  -og, direkte på Sushi, hva er det da og anbefale?
  Vi skal på i nærheten av gamlebyen, Grano Apartments Nowa Motława, men vi er villig til å gå, ta taxi andre steder også om det er verdt det.
  – Andre tips til hva som er verdt å handle i Gdansk kontra Norge?

  1. Hei, desverre er det ganske kalt i oktober, det kommer an på været men omtrent 10 grader 🙂 så det kommer an på deg, det kan være til og med 5 grader i sjøen da 🙁

   Mvh!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top