Designer Outlet i Gdansk

BV6-jlGgGjq
Hvor i Gdansk kan dere kjøpe merkevarer av en høykvalitet men for en rimelig pris? I Designer Outlet! Der får dere alltid fra 30 % opp til 70 % rabatt på hele assortimentet. Designer Oulet ligger litt borte fra sentrum av Gdansk i et rolig området kalt Szadółki. I det kjøpesenteret finner dere over 100 butikker, som selger merkevarer 30-70 % billigere enn i vanlige kjøpesentrer.

Stadig flere firmaer åpner sine outletbutikker i Deisgner Outler, dere skal finne alt fra sko, vesker, klær, uteklær, smykker, sminke til drikkevarer og mat. Produkter som selges i Designer Outlet er som oftest overskuddsproduksjon, produkter fra tidligere sesonger, ekseplarer produsert spesielt for outlets som ikke er tilgjengelige i vanlige butikker.

BXXfgwggMnU

Blant butikkene de har er 4F, Adidas, Asics, Benetton, Big Star, Ecco, Gino Rossi, Guess, Jack Wolfskin, Kazar, Lacoste, Mexx, Ochnik, Pepe Jeans, Reserved, Simple, Solar, Timberland, Triumph, Venezia, Vistula, Wittchen, M.A.C., Clinique og mange andre. Hele listen kan dere sjekke på outlets nettside.

I tillegg til rabatter som gjelder hele tiden, tilbyr mange butikker spesielle offerter som kjøp 3 betal for 2, ytterliggere rabatter og lignende. Noen ganger organiserer de billige helger, der nesten alle produkter selges med 70-90  % rabatt.

BAnT1Wwj-oL

Om dere blir sultne er det ingen problem, i Designer Outlet finner dere noen få restauranter som spesialiserer seg i kinesisk, japansk og italiensk mat. De har også kafeer der dere kan sitte, drikke kaffe og slappe av litt.

Designer Outlet er åpnet sju dager i uka, 10-21 fra mandag til lørdag og 10-20 på søndager.  Ankomsten virker ganske komplisert. Det går bare en bus fra Gdansk sentrum til kjøpesenter, 174 (hoved jernbanestasjon til Otomin Petla) og den kjører en gang i timen. Taxi er det beste valget, reisen bør ta omtrent 20 minutter og koste ca. 30-40 zloty (60-80 NOK). Bestemmer dere om å reise med egen bil? Da må dere huske at alle parkeringsplasser er gratis.

 
 

Hadde dere besøkt Designer Outlet allerede? Likte dere den?

Agnieszka

 

Mer:

Taxipriser i Gdansk

Shopping i Gdansk og Gdynia

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

29 thoughts on “Designer Outlet i Gdansk

 1. Hei! Virker gøy! Reiser snart til Gdansk, så skal absolutt sjekke det ut! Lurte på om du vet om noen butikker som selger krølltanger osv? Butikker som ligner på elkjøp, expert? Veldig bra blogg! Fått mange nyttige tips nå 🙂

 2. Hanne: Hei! Ut fra det jeg ser, har de tre butikker som selger kosmetikker og lignende: Amora.pl, Neccessity, The Cosmetics Company Store. Bortsett fra Fashion House kan du besøke Media Markt, Saturn eller Fale Loki Koki. To første er lik elkjøp, sistnevnt har bare produkter for hår.

 3. Hei. Reiser snart til Gdansk, og lurer på om de har apple- og abercrombie&fitch butikker i Gdansk?

 4. Hei! Reiser til Gdansk med ei veninne i kveld, og lurer på hvor det er best uteliv i Gdansk? Hvilke barer/nattklubber bør en besøke, og evt unngå? Er det mye liv på søndager og ukedager, og har de lenge åpent?
  Håper dere kan svare 🙂 Flott blogg!
  Hilsen jente 21

 5. Julia: hei! Nattkluber i Gdansk som er verdt å besøke er Parlament, Miasto Aniolow, Cafe Absinth og barer er Lawendowa 8, Cafe Szafa, Fahrenheit eller Brovarnia. Utelivet er best i Sopot, på hovedgata (Bohaterow Monte Cassino) finner du masse utesteder. På søndager slapper alle av, partyer foregår fra torsdag til lørdag. De fleste nattklubbene er åpne til klokka 4-5.

 6. Hei! Jeg har bestilt tur til Gdansk 1-5 mai, og innser at det er en av nasjonaldagene til Polen! Så jeg lurer på hvordan feires nasjonaldagen 3. mai i Gdansk? Hva kan jeg forvente? Leste noe om fyrverkeri et sted..?

 7. Ingvill: Hei! Den 3. mai organiseres det tog i de fleste byene, i Gdansk også. Alle vifter med flagg og synger nasjonale sanger, så stemningen ligner litt på 17. mai i Norge 🙂 Når det gjelder fyrverkeri så husker jeg ikke så godt om det organiseres akkurat på den dagen. Det blir masse moro og etterpå slapper de fleste av.

 8. Var her idag. Ikke så veldig mye å rope hurra for. Helt greit, men kan ikke sammenlignes med outlet utafor Barcelona og skikkelig byer. Klærne er veldig “polsk” (litt mye Glins og glitter) og ikke så typisk resten av Europa. Henger litt etter?
  Men selvfølgelig er det tilpasset markedet. Men vil heller anbefale galleri baltika!

 9. Hei.
  Reiser til Gdansk 1-4 mai, så pga helligdager har vi kun lørdag 2. mai til shopping. Fra en bekjent fikk jeg vite at d ikke er så mye shopping i selve sentrum, det meste er flyttet til shoppingsentrene. Så hvor anbefaler dere/lesere da å dra? Outleten eller et av sentrene dere skriver om?

 10. Hei.
  Ang det å ta taxi til Fashion house, så sier dere at det koster 60-80kr. Er det sånn at det er faste priser i taxi, eller kan en prute på prisen hvis de sier en mye høyere pris enn hva dere har sagt det burde koste?
  Så lurte jeg på om dere vet hva det koster med taxi fra sentrum til Sopot? Er det lurest å ta taxi eller buss eller tog? Vurderer å kjøpe 72-timers kortet, og vil helst bruke det da.

 11. Monika: Hei! Taxipriser er ikke faste hos alle selskapene, det er best å ringe og spørre om pris eller sjekke på Google Maps hvoor mange kilometer man har å kjøre og beregne prisen. Du kan prøve å ptrute med taxisjåfører som står på parkeringsplass, men de tar vanligvis høyere priser.
  De koster ca. 35 zloty å kjøre fra Gdansk til Sopot (ca. 4 med tog). Så det er faktisk lurest å ta toget.

 12. Hehe, ja da er det mye lurere å ta toget 😉
  Vet du om toget går på natten tilbake til Gdansk fra Sopot? Det er vel i Sopot en må dra til hvis en vil ut å danse litt? Noen utesteder du anbefaler?

 13. Monika: Ja, toget går på natten, har finner du rutetabell: http://www.skm.pkp.pl/en/ (SOPOT-GDANSK GLOWNY)
  I Sopot finnes det flere utesteder enn i Gdansk, du kan sjekke dem f.eks. på Facebook: Czekolada, Unique, Vanity, Makahiki, Mewa Towarzyska, Wtedy, Zla Kobieta, Atelier er bare noen få av dem. Det blir best at du sjekker opp bilder før du bestemmer hvor vil du dra. Prisene er ganske like (8-10 zloty for øl, 6-8 for shot vodka, 20 for drink).

 14. Reiser til Gdansk på søndag. Kan du anbefala ein rimelig og bra spa…? Kjempebra blogg du har forresten 🙂

 15. Hei. Veldig bra blogg! Jeg har et par spørsmål: Jeg lurer på om dette kjøpesenteret har stengt i morgen (4.juni) ? I og med at dette er en helligdag i polen. Er det noe annet som er åpent? Er i polen nå og har bommet litt på datoen ser jeg… håper på raskt svar 🙂

 16. Else: Hei! Beklager for et sent svar men ja, alle butikker og kjøpesentrer er stengte på Kristi legemsfest. Neste helligdag i Polen er den 15. august.

 17. Er det mulig å ta tog til outlet fra sopot? Reiser med min 1 år gamle datter og føler det er tryggest med tog i og med at taxi og buss ikke har barnesete

 18. Aashild:
  Hei, det er dessverre ingen tog til outletet. Du kan ta toget fra Sopot til Gda?sk, men når du kommer der så er det bare trikk og buss som du kan komme deg til outletet med.

 19. Hei. Vi skal på juletur til Gdansk i desember. Fins det butikk som selger lær der? I meter. For å bruke til knivsløyd for eksempel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top