Taxipriser i Gdansk

Vi får mye spørsmal fra dere som planlegger en reise til Gdansk, og det gleder oss mye! 🙂  Mange av dere lurer på hvor mye taxi fra flyplass til Gdansk sentrum, Sopot eller Gdynia koster. I dag skriver vi om dette 🙂

Gdansk Lech Walesa Airport ligger ca. 10 km fra Gdansk sentrum. Som vi allerede har skrevet herfra er det mulig å komme seg til byen både med buss eller taxi – det andre alternativet er mye enklere og mer komfortable.

 

Det er vanligvis billigere å bestille en taxi med å ringe enn å ta en som står utenfor flyplassen, men slik er det ikke i Gdansk. På  flyplassen i Gdansk er det bare å hoppe ombord i en ledig taxi på holdeplassen rett utenfor flyplassen – og det blir ikke dyrere!

Neptun Taxi er en av de taxiselskapene i Gdansk, og det eneste som samarbeider med flyplassen. Det som de garanterer er fast pris fra flyplassen til de mest populære destinasjonene i Gdansk, Sopot og Gdynia 🙂 Det er noe veldig nyttig hvis man vil unngå å reise litt rundt…


Mange foretrekker å overnatte sentralt i Gdansk, men vil også besøke de største kjøpesentrene og stranda i Sopot, og her er det verdt å ha et godt taxiselskap 🙂 Neptun Taxi nyter god tillit blant folk i Trippelbyen, både på pris, sjåfører og biler. Det som vi liker best er super snille taxisjåførere som liker jobben sin, og kjenner byen veldig godt! 🙂

Det er ikke alle taxier i Gdansk som har betalingsterminall – men i alle Neptun Taxi-bilene er det mulig å betale med kort.

Neptun Taxi har også visittkortene på norsk og svensk.

Hvis dere trenger en taxi som dere kan stole på, skriv e-mail til Neptun taxi – dere kan få god fast pris og være sikre at ingen vil lure dere.

 

Kontakt:

Tlf. +48 58 196 86 eller +48 585 111 555

E-post: [email protected]

Nettside på engelsk: http://neptuntaxi.pl/?lang=en

 


Marta og Zosia

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

22 thoughts on “Taxipriser i Gdansk

 1. Jeg anbefaler absolutt tannbehandling i Polen. Men folk bør forsikre seg om at de går til en seriøs klinikk med garanti på implantat og krone,slik jeg fikk.

 2. Elin: Fast pris bør fungere uansett du bestiller taxi på forhånd eller tar den på flyplassen, men jeg tror at det blir best å skrive eposten og spørre om prisen før du reiser.

 3. Hei! Veit du om de pleier å ha tilgang til barneseter i taxien i Polen, eller kan man ringe og bestille?

 4. Hei Dette er en super blogg. Vi skal både til Krakow og til Sopot i sommer. Hva er best ang. transport fra flyplass Krakow til sentrum? Bestille transport eller bare ta en taxi? Noe spesielt taxiselskap?
  Mvh Mariann

 5. Hei. Var i Gdansk noen dager i juni. Vi tok taxi fra flyplassen og tilbake til fyplassen hjem.Begge taxisjåførene skulle ha 80 PLN, så prisene har kanskje blitt litt høyre?
  Takk ellers for super blogg!
  Hisen Torill

 6. Torill Gåsvik: Hei! Det var synd at dere måte betale mer enn det vi skrev. Det kan likevel hende at dere måtte betale litt mer pga helgen, da er priser litt høyere.

 7. Vi et 6 damer som skal til Gdansk 8.sept 2017. Bør vi bestille taxi på forhånd til Hilton hotel?
  Mvh Anne Kari Huseby

 8. Tove: Hei! 🙂 Taxi prisene varierer fra forskjellige taxiselskap, men også er avhengige av trafikken. Prisen fra Gda?sk (old Town) til Gda?sk Zoo vipper mellom 35 til 55 zloty.

 9. Anonym: Hei,
  Det er vanskelig å si da prisene varierer fra forskjellige taxi selskap, men som jeg så på nettet ligger prisen på ca.600 zloty.
  Mvh! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top