M15 – restaurant, bar og badstuer i Sopot

Hvis du planlegger en reise til Polen og setter pris på verdier som slow life og et sunt kosthold, kan jeg anbefale deg et unikt sted i Sopot – M15 som er en fantastisk restaurant, bar og… badstuer som er åpne også om vinteren.

M15 ligger i en vakker beliggenhet – på stranden i Sopot (Mamuszki 15). Det er et perfekt sted for å slappe av og ta en liten pause, og det er veldig lett å bli forelsket i det ved føste blikk! Særlig hvis man vil ikke bryte med det skandinaviske fenomenet hygge når man er i utlandet.

M15 restauranten utmerker seg i Trippelbyen. Først og fremst er det arkitektur og moderne interiør som gjør et stort inntrykk, men det er jo mat som er viktigst! I M15 brukes det bare ferske, lokale og økologiske produkter av høy kvalitet. Det er et perfekt sted for dem som spiser vegan og vegetariansk mat eller har lyst til… shopping! I M15 kan vi ikke bare spise en deilig rett, men også kjøpe noen av produkter og ta dem hjem! Vi kan kjøpe blant annet brød (også glutenfrie!), vegan produkter og forskjellige retter. (Hvis du har ikke tid til å besøke Sopot, kan du også kjøpe M15 produkter i Gdynia Orlowo!)

Jeg anbefaler særlig å smake på gås – kjøkkensjefen Adrian Gabryszak er, ifølge Slow Food Polska, Kongen av Gås!

Bek3w9sBqAI
BY8Mm8EgXju

Dette ser deilig ut, ikke sant? 🙂

M15 setter også pris på familie. Derfor organiseres det noen Montessori møter for barn der. Barna deres skal ikke kjede seg! 🙂

Men M15 er særlig kjent for de eneste badstuene på stranden i Polen. 
Hvis du liker isbading skal du sikkert være enig om at det er vanskelig å finne et bedre sted for det! Besøkende kan bruke Sauna Open hvor man bruker badstue sammen med andre folk eller Sauna Only4U som man kan reservere for seg selv eller en gruppe venner.

Bcu9CMUAwxH

De som ønsker seg unike opplevelser bør prøve Sauna Natt som organiseres i M15 og SAUNSPOT badstuer. Hva er det?

Sauna Natt er et fantastisk forslag, særlig for grupper av folk som elsker isbading og badstuer. Hendelse består av blant annet: isbading, gruppebilde, besøk i badstuer, fire show, mat, drikker og en fest med DJ! Sauna Natt kan organiseres slik at den passer til deres ønsker. Det er en spennende opplevelse! 😉

Bd7oZ2Cg2i4

M15 er et enestående sted. Det kombinerer slike verdier som et sunt kosthold, slow life, respekt for kroppen og fred i sjel. Det er et sted som garanterer fornøyelse, unike opplevelser og vakre omgivelser. Jeg anbefaler alle til å se hva besøk hos M15 betyr!
 

BWKqO8KA9Q7
BYDNhymgKgb
Be0uNzJBUH4

M15 Restaurant & Bar & Sauny
Adresse: Mamuszki 15, Sopot
Telefonnummer (badstuer): +48 730 930 088
Telefonnummer (restaurant): +48 720 827 827
E-post adresse: [email protected]
Bestilling av badstuer 
Facebook M15 
Facebook SAUNSPOT 
Instagram M15 
Instagram SAUNSPOT 

 

Innlegget er sponset

Aquapark Reda – moro for hele familien

Planlegger du ferie med familien din? Har du lyst til å ha det moro sammen med vennene dine? Eller har du kanskje alltid drømt om å… svømme med haier? 🙂 Hvis du planlegger en reise til Polen, besøk Aquapark Reda – et fantastisk badeland, hvor du skal sikkert ha det gøy!

Aquapark Reda ligger i Reda, en liten by rett ved siden av Trippelbyen, så det er et spennende sted for alle som besøker Gdansk, Sopot eller Gdynia. Det er veldig lett å reise til badelandet – man trenger bare å ta en kort tur med SKM-tog. Men hvilke attraksjoner venter på oss i Reda?


CASTLE POOL
Castle Pool er et eventyrlig basseng som ser ut som… et senket slott! I en magisk atmosfære kan vi slappe av og bruke massasjeutstyr for nakke og rygg eller prøve vannstråler og en spesiell fosse. Høres det ikke fristende ut? Og det er bare en begynnelse!


PIRATE BAY
Pirate Bay er et paradis for barn. I et grunt og trygt barnebasseng kan de ha det gøy på sklier, bruke vannkanoner, besøke et sjørøverskip eller… slappe av sittende på hval!


FAMILY SLIDE
Famile Slide er en annen interessant mulighet for familier med barn. Sklien er bred og lang, og den garanterer en fantastisk utsikt og moro.

SHARK SLIDE
Shark Slide er en unik sklie! Først hopper man inn til hais munn, og så sklir man 60 meter nedover til en tunnel omgitt av akvarium med haier. Det er en spennende opplevelse som gjør et stort inntrykk!

WATER SLIDES
Water Slides er 3 uforglemmelige sklier som er perfekt både for barn og dem som leter etter adrenalin.

Men i Aquapark Reda er det mye mer attraksjoner. I badelandet kan man blant annet slappe av i jacuzzi VOLCANO, badstuer eller spa-sone, prøve RIVER EXPEDITION, bølge WAVE POOL eller dykking i basseng DEEP BLUE hvor man kan møte haier! De som elsker sport kan også besøke Aqua Fit & Squash sone for å trene litt.

​Jeg anbefaler også å besøke Food & Drink Zone som er perfekt for å slappe av etter leking eller observere sine barn som er på bassenget.

BN6__AZgEH_

Aquapark Reda er et godt valg både for familier med barn og dem som elsker å ha det moro og føle seg spennende. Det er også et sted for avslapping og ro som kan hjelpe oss å glemme virkeligheten en liten stund og regenerere seg. Jeg anbefaler! 🙂

Aquapark Reda:
Adresse: Morska 5, Reda
E-post adresse: [email protected]
Telefonnummer: +48 58 3823500
Nettside
Facebookside

 

Innlegget er sponset

Marina Day Spa – skjønnhetssalong i sentrum av Gdansk

Reise til Polen er en perfekt mulighet til å bli kjent med fremmed kultur, historie, mat, men først og fremst… for å slappe av! Derfor vil jeg anbefale dere et sted hvor dere kan glemme om alle problemene sine og slappe virkelig av. Marina Day Spa er et unikt sted som ligger midt i hjertet av Gdansk, hvor man kan ta vare både på kroppen sin og sitt godt humør. 🙂

Marina Day Spa er veldig tiltrekkende blant annet på grunn av en sentral beliggenhet. Salongen ligger ved Motlawa-elven (Szafarnia 5/U9) – slik at vi kan observere en fantastisk utsikt i løpet av besøk der. Og etter besøket kan vi ta en liten spasertur i gamlebyen eller nyte mange attraksjoner som er tilgjengelige til turister der. Høres ut som en bra plan, ikke sant? 🙂

I Marina Day Spa kan vi prøve mange forskjellige behandlinger: massasjer, kosmetiske behandlinger eller estetisk medisin. I tillegg til dette tilbyr salongen også manicure, pedicure og frisørtjenester. Alle kan finne noe passende for seg selv!

Jeg anbefaler særlig å prøve massasjer, ansiktsbehandlinger og estetisk medisin som utføres i salongen.

Alle ansiktsbehandlinger er utført av kosmetologer med bruk av Thalgo produkter. Dere kan velge blant annet mellom fuktighetsbehandlinger, lifting behandlinger, behandlinger som regenerer hud og er tilpasset til fet hud eller akne.

 

Når det gjelder massasjer, utføres alle av kvalifiserte fysioterapeuter. Utvalget er veldig stort: massasje med varme steiner, ritualer for kropp, massasjer med bruk av naturlige oljer med peeling… og alt dette med bruk av polske produkter Organique. Det er en virkelig glede for kropp og sjel! 🙂

Estetisk medisin behandlinger som man kan prøve i Marina Day Spa er utført av erfarne leger. Vi kan velge behandlinger med bruk av hyaluronsyre (Stylage, Restylane) og botulinum (Azzalure). Så hvis du drømmer om korreksjon av rynker, lepper eller ansiktsmodellering – det er et sted for deg!

Marina Day Spa er et helt fantastisk sted i Gdansk. Det gjorde et stort inntrykk på meg blant annet på grunn av høy kvalitet av produkter, profesjonell service og forhold til kunder, fantastisk beliggenhet og vakkert, moderne interiør.

Hvis jeg har oppmuntret dere til å besøke Marina Day Spa, er det bare å bestille en time!

Telefonnummer: 570 200 848
E-post adresse: [email protected]
Facebookside
Nettside

Det er best å bestille en time en uke tidligere.

Jeg anbefaler! 🙂

Innlegget er sponset

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top