Sommer 2017 i Poznań

Om sommeren er byer ved havet og fjellbyer mest populære reisemål, men i Poznań er det også mange interessante arrangementer! Man kan bestemme om man vil delta i byens kulturliv, lære litt om historien eller bare komme i sommerstemning og ha det gøy. Så hvis du skal reise til Poznań i juli eller august, her er det noen muligheter å velge mellom.

Lato w mieście by Stary Browar (Sommer i byen by Stary Browar)

Dato: hele sommeren
Sted: Półwiejska gate 42
Pris: gratis

Lato w mieście er en rekke arrangementer organisert av senteret for handel og kultur Stary Browar (det gamle bryggeriet). Ved siden av det klimatiske senteret finnes det en park hvor om sommeren kan man slappe av på en av de fargerike solsengene og nyte en god atmosfære. Parken ligger i nærheten av sentrum så det er ikke en lang tur hvis du for eksempel besøker gamlebyen. Hver tirsdag klokka 18:00 kan man delta i Dance Fitness klasser og hver torsdag klokka 18:00 er det mulig å være med på yoga. Blant arrangementer er også forskjellige forestillinger, konserter eller kunst og kreativ workshops for barn.

BVO90yhgv2z
BUzT5JngAWo
KontenerART
Dato: hele sommeren (fra klokka 12)
Sted: Ewangelicka gate
Pris: gratis

KontenerART er et senter for kultur, kunst og underholdning som kom i stand på initiativ av det poznanske kunstnermiljøet. Du kan slappe av, være med på konsert, se på utstillinger eller delta selv i skapende kunstneriske prosesser. KontenerART ligger ved elva og på stedet er det også en sandvolleyballbane.

BUcXBy9AvM8
Lato na targach (Sommer på Pozań Internasjonale Messe)
Dato: 23. juni til 26. august
Sted: Głogowska gate 14
Pris: gratis

Om sommeren Międzynarodowe Targi Poznańskie (Poznań Internasjonale Messe) omdannes til en strand med solsenger, lekeplass og baner hvor man kan spille fotball, volleyball eller badminton. Det blir også organisert spill og aktiviteter for barn. Formålet er å skape et hyggelig møtested for hele familien.

BVUTQDRAoQh
MFFA Animator / 2017 – 10. internasjonal animasjonsfilmfestvital
Dato: 7. til 13. juli
Sted: Masztalarska gate 8
Pris: Prisene varierer fra 1 til 10 zlotych avhengig av arrangementet

Animator er Polens største filmfestivalen for animasjoner. Den blir organisert i Poznan siden 2008. På festivalen vises hvert år over 500 kortfilmer fra hele verden. Man kan blant annet se på både premierer og sjelden viste gamle animasjonsfilmer. I tillegg er det mulig å delta i møter med filmskapere, utstillinger, workshops, konserter og foredrager. Formålet med festivalen er å presentere og popularisere både polske og utenlandske animasjoner og deres forbindelser med andre kunstarter. Et av festivalens ledemotiv i år er politikk som presenteres av animasjonsfilmskapere i deres verk.

Mer informasjon finner du her.

Kolor Fest Poznań og Festiwal Baniek Mydlanych (Fargefestival i Poznan og Såpeboblefestival)
Dato: 15. august klokka 15:00
Sted: Park Kasprowicza
Pris: gratis

En populær festival inspirert av en hinduistisk høytid Holi har også kommet til Poznan. Formålet med festivalen er å være glad, høre på musikk og kaste fargepulver på hverandre.

På samme sted skal det også være en såpeboblefestival hvor man kan se på oppvisninger og lage såpebobler selv.

BVNTZphha4v
Wolny Targ – First American Sunday
Dato: 16. juli klokka 11:00 til 19:00
Sted: Fotballbane Golęcin, Warmińska gate 1

Wolny Targ er en arrangør av forskjellige markeder i Pozań. Denne gangen blir det gjort i amerikansk stil. Man kan se på en amerikansk fotball-kamp, gamle biler eller smake på mat fra food trucks. Det skal også være musikk, workshops og moro for hele familien.

BKv7vFGg40Q
V Dni Twierdzy (Poznańs festning-dagene)
Dato: 26. til 27. august
Sted: Plac Kolegiacki 17
Pris: gratis adgang til noen av fortene, mer informasjon finner du her.

Poznańs festning er et av de største forsvarsanlegg i Europa. Arrangementet er en mulighet til å se festninger bygget i nittenhundretallet, middelalderen, under første og annen verdenskrig og fra den kalde krigen. Andre attraksjoner er rekonstruksjoner, demonstrasjon av militært utstyr og militært matlagning.

4KYLSGnyzN
 
Marta Brok

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Fra Oslo til Olsztyn-Mazury lufthavn – besøk Ermland og Masuria!

Innlegget er sponset

Ermland og Masuria (Warmia i Mazury) er sikkert ett av Polens vakreste områder. Nydelig natur, mange innsjøer og sjarmerende byer gjør denne delen av Polen veldig attraktiv og verdt et besøk. Lurer dere på hvordan man kan reise dit? Jeg har en fantastisk nyhet for dere – for noen uker siden ble en ny flyforbindelse lagt og man kan reise fra Oslo Torp til Olsztyn-Mazury lufthavn som ligger midt i sentrum av dette unike området 🙂

Masuria er område i nordøstlige Polen som er mest kjent for maleriske innsjøer – derfor kaller man veldig ofte Masuria De tusen innsjøers land. De store masuriske innsjøene er forbundet med mange kanaler som utgjør en fantastisk vannvei – attraksjon som alle seilere elsker.

BVcc-zlBKmv
BVMuXgug-2i
 
Ermland er et historisk område som er mest kjent for sine maleriske landlige utsikter og sjarmerende byer hvor vi kan se blant annet gotiske bygninger.
 
BSiqhHfg1Xb
BNRFDkrAzH-
 
De vakreste og mest populære turiststedene i Ermland og Masuria er Giżycko (kalt Masurias hovedstad), Ostróda, Olsztyn, Iława og Węgorzewo. Det er også verdt å besøke Frombork, Mrągowo og seileres hovedstad – Mikołajki.
 
BVX1AEehWec
BVkR7oqjIgd
 
Masuria og Ermland tilbyr ikke bare unike opplevelser knyttet til natur og spennende utsikter. Området er også kjent for mange interessante hendelser som hvert år tiltrekker mange turister. Her finner dere noen av dem:
74th Rally Poland
74th Rally Poland ORLEN er den største motorsport festivalen i Polen og det andre eldste rally i hele verden! Dette året finner det sted i Mikołajki 30.06-2.07. Mer informasjon om hendelsen kan dere finne her.
 
Slaget ved Tannenberg iscenesettelse
Iscenesettelse av slaget ved Tannerberg er noe for dem som elsker historie. Festen er en del av Grunwalds dager og iscenesettelsen viser slaget fra 1410. Det deltar 1400 riddere i den og tusener av mennesker kan observere! Hendelsen skal finne sted 15. juli klokka 15:00.
 
Grand Slam Olsztyn
Fra den 20. til den 23. juli i Olsztyn kan man delta i sandvolleyball turnering. Ved Krzywe innsjøen skal det konkurrere duetter fra hele verden!

Piknik Country Mrągowo
Hvert år i Mrągowo kan man delta i en stor countrymusikk festival som hundretusener av mennesker deltar i! Dette årets konserter skal begynne den 28. juli og slutte den 30. juli – en full plan kan dere finne her.

BH-ebf3jATq
BIi1hkEhJ7E
 
Hvis jeg har klart å overbevise dere hvor spennende Ermland og Masuria er, er det bare å planlegge tur til Polen!
 

Den 20. mai innførte Olsztyn-Mazury lufthavn en ny flyforbindelse – fra og til Oslo Torp. Dere kan fly 2 ganger i uka i hver retning – på mandager og fredager. Det er Wizzair som tilbyr flyturer så de skal sikkert ikke være dyre!

Flyplassen er et veldig moderne objekt, og det er veldig hyggelig å være der. Den tilbyr alle nødvendige tjenester for sine gjester – butikker, restauranter, bilutleie, informasjonspunkt og komfortable venterom.

Når man er på Olsztyn-Mazury lufthavn, kan man velge mellom forskjellige transportmuligheter – buss, tog, drosje eller bilutleie.

Det jeg liker mest på flyplassen er en hyggelig personale som setter kunders tilfredshet på første plass og tilbyr hjelp i alle situasjoner. Det beste beviset på det er e-posten jeg fikk fra Kari som har nylig besøkt Olsztyn:
Hei,
hadde en kjempefin tur til Olsztyn, det er en koselig by å tilbringe noen dager i! (…) Flyplassen hadde satt opp togavgang som passet til ankomsten av flyet vårt, helt ideelt (selv om det ble taxi på oss denne gangen (Pln 150,-, og det er billig)! Henvendte meg til informasjon og fikk to gaveposer som inneholdt 1 termos, 1 nakkepute for flyturer, 1 batteri til mobiltelefon, 1 shoppingnett og 1 kulepenn (x2). Det var jo kjempehyggelig, for en service 😄 Det var forresten en veldig fin flyplass, med hyggelige mennesker som jobbet der! (…)
Håper mange for øynene opp for denne perlen av en polsk by
Vennlig hilsen.
Kari Egeland

Kari har også sendt meg et bilde av gaver hun fikk på flyplassen:


Jeg kan bare si… bestill flybiletter og besøk Ermland og Masuria! 🙂

 

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Jacques Andre – massasje og kosmetikk for grupper i Gdansk

Innlegget er sponset

Dere skriver ofte til meg og spør om SPA-salonger som tilbyr tjenester for grupper. Hvis dere planlegger å reise til Polen sammen med familien deres eller deres venner og vil slappe av og ta vare på kroppen sin, anbefaler jeg å besøke Jacques Andre Hair & SPA i Gdańsk. En time der kan være en fantastisk gave for deres nærmeste, en god forberedelse for utdrikkingslag eller en kort flukt fra virkeligheten. Jacques Andre Hair & SPA salong tilbyr tjenester for grupper opptil 10 personer. Når du får et nytt hårklipp, kan vennene dine få manicure, og kjæresten din få en avslappende massasje. Personale skal sikre vin og ferske frukt for alle grupper som består av minst 5 personer for at besøket blir helt perfekt 🙂

Hva tilbyr salongen i Gdansk? For noen dager siden beskrev jeg deres frisør-, manicure- og pedicuretjenester, så det er på høy tid å beskrive massasjer og kosmetikk!

I Jacques Andre Hair & SPA kan dere prøve ulike massasjetyper: medisinsk massasje, avslappende massasje, idrettsmassasje, varm stein massasje eller sjokolademassasje. Det er mye å velge mellom! Til dem som vil oppleve noe spesielt anbefaler jeg fotmassasje med akupressur-elementer. De som vil forbedre tilstanden av huden sin skal bli forelsket med massasje med peeling – deres kropp skal være takknemlig 🙂 Massasjen som er mest populær blant gjester fra Skandinavia er 2 timers munk massasje.


Jacques Andre Hair & SPA tilbyr mange kosmetiske tjenester. Ansiktspleie er for dem som vil forbedre tilstanden av huden sin. Man kan rense hud, prøve lifting og foryngelse behandling (Laser X-Lase Plus). Legg merke til øyevipper forlengelse og permanent makeup – effekter er fantastiske!





I Jacques Andre Hair & SPA har dere også mulighet å prøve estetisk medisin. Salongen tilbyr blant annet det mest effektive ikke-kirurgiske metode mot rynker – botox. Dere kan også prøve hyaluronsyreinjeksjioner (restylane) for å se litt yngre ut 🙂 Salongen tilbyr spesielle behandlinger for gravide kvinner også. Jeg er sikker at alle kan finne noe for seg selv!

Salongen tilbyr unike behandlinger for dem som vil få de beste effektene. I Jacques Andre Hair & SPA kan man også prøve mesoterapi og kryolipolyse. Det er særlig den siste behandlingen som er verdt å legge merke til – det tar bare en behandling og man kan miste 5-15 cm i kropps omkrets. Og det tar bare 2 måneder å se effekter! Behandlingen er smertefri og man kan gå rett etter den. Det er en god nyhet for dem som drømmer om en perfekt kropp, men kan ikke bli kvitt fett i noen kroppsdeler. 

Høres det bra ut? Det er bare å organisere en tur til Polen, og man kan oppleve luksuriøse behandlinger på ett sted sammen med vennene sine og sin familie!
Bestilling og spørsmål kan dere sende til [email protected].

Helgetur til Warszawa

Planlegger du en kort helgetur til Polen? Warszawa er et godt valg for deg som vil oppleve veldig mye på en kort tid! 

Warszawa er Polens hovedstad og den største byen i landet. Den tilbyr veldig mange aktiviteter, severdigheter, arrangementer og spennende opplevelser. Jeg har valgt noen av dem for å overbevise dere at Warszawa er en fantastisk by som er perfekt for sommerferie eller en kort helgetur 🙂 Husk at det er bare en liten del av det man kan gjøre og oppleve i Polens hovedstad! 

Sjarmerende Gamlebyen 
Malerisk arkitektur, spennende beliggenhet og fantastiske severdigheter – Gamlebyen i Warszawa er et veldig spesielt sted i byen. Der kan man vandre på vakre gater, besøke gode restauranter og kafeer og se mange historiske bygninger. 
Det er verdt å legge merke til Slottsplassen og Kongeslottet, Gamlebytorget, bymurene og St. Johannes døperens katedral. 

BUCqIpoDous
BTmOYlZFRGo
BUppjxihJXc

Łazienki-parken
Łazienki-parken er den største parken i byen som ble lagt i 18. århundre! Parken er også et palasskompleks med mange interessante severdigheter – Łazienki palasset, Teatret på øyen, Gamle og Nye oransjeri, Det hvite hus og mange andre.

BTlVIWpjPeH
BMWra1Mh7jg
 

I parken kan du slappe av og oppleve natur, men vær oppmerksom! 🙂 Det finnes mange interessante skulpturer og… dyr der!

BUplVEJB-2x
 

Det organiseres mange hendelser i Łazienki-parken. Man kan delta i konserter, yoga-treninger, litteræremøter og mange andre arrangementer knyttet til kultur. Jeg særlig anbefaler Chopin-konserter som er en unik mulighet til å høre på berømte musikkere fra hele verden. Hvis du vil vite mer, sjekk gjerne nettsiden.

Jeg anbefaler alle å besøke Łazienki lagt av kong Stanislaw August Poniatowski også på grunn av vakre hager: den modernistiske, den kongelige, den romantiske og den kinesiske. 

BTgMBpZDe6q
BT3mGcpB12h
Mange attraksjoner for barn
Reiser du til Warszawa med barna dine? Da er de heldige! I Warszawa har man mye muligheter for å organisere fritiden deres på en interessant måte 🙂 Jeg anbefaler å besøke dyreparken i Warszawa og noe helt fantastisk – Kopernikus vitenskapssenter! I dyreparken kan man observere mange interessante dyr og lære seg mye om dem, men i Kopernikus vitenskapssenter…
BLI0MNSA2ZU

…kan man observere universet, gjøre eksperimenter, delta i interaktive utstillinger og ha det moro med roboter 🙂 

BA7Dw1EmKTd
BLqW-PBBjCO
 
Wisła-elven
Wisła er den legste elven i Polen som er omtrent 1000 km langt! Den går gjennom hele Polen og deler Warszawa på to 🙂 Mange mennesker slapper av ved elven iløpet av sommer, for å oppleve natur og føle seg som på sommerferie i Syden. Det er en koselig plass hvor man kan gå en liten tur, sitte og snakke med vennene sine, spise noe i restaurant eller… ta en båttur! I sommer er det veldig vanlig at det sitter mange unge mennesker ved Wisla, drikker øl og har det gøy.
BUZDQLYlhXG

 

BUheCNxgKmM
Spennende konserter
I Warszawa kan man delta i mange interessante arrangementer som for eksempel konserter av musikkstjernej fra hele verden! De mest interessante er:
Depeche Mode – 21.07.2017, Stadion Narodowy
Robbie Williams – 13.08.2017, Stadion Narodowy

Polens historie
Hvis man er interessert i historie, er det mulig å besøke noen interessante museer i Warszawa. Jeg anbefaler alle som er interessert i andre verdenskrig å besøke Warszawaoppstanden museum

Museet ligger i sentrum av Warszawa (Grzybowska 79). I Warszaoppstanden museum kan man få vite mye om det største opprøret i det okkuperte Europa under andre verdenskrig. Oppstanden begynte den 1. august 1944 og er en veldig viktig hendelse for alle polakker.

h_LPUxkf1V
BSUAchJgxS6
 

Jeg kan også anbefale å besøke Museum for historie av polske jøder POLIN (Anielewicza 6) og noe for dem som elsker PRL-tidene –  Livet under kommunisme- museum (Glucha 3A). 
 

BUWToRFDvGJ
BUoWff5FJji
Mer om PRL kan dere lese her 🙂

Jeg håper at jeg har overbevisst dere å besøke Warszawa så snart som mulig 🙂 

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Whiskey on the Rocks – Sopot

Innlegget er sponset

Min definisjon av en perfekt kveld er veldig enkel: deilig mat, whiskey og god musikk. Hvis du har lyst på alle disse tingene, besøk ett av mine favorittsteder i Sopot – Whiskey on the Rocks!

For noen dager siden feiret Whiskey on the Rocks sin første bursdag, så det er et perfekt moment for å påminne dere hvorfor dette stedet er så unikt. Bursdagsfesten var helt fantastisk, bare se på bilder:



Atmosfære i Whiskey on the Rocks er alltid spennende, og alle gjester har det gøy.

Whiskey on the Rocks er først og fremst for dem som elsker whiskey. I menyen deres kan dere finne mange slags whiskey, men hvis du spør meg, er det særlig deres drinker som er verdt å anbefale. Strawberry Jar er min favoritt! De som foretrekker å drikke øl eller noe alkoholfri kan også finne noe for seg selv.


Når det gjelder mat, Whiskey on the Rocks vet hvordan å tilfredstille sine gjester! I lokalet kan man smake på retter inspirert av amerikansk mat. Prøv deres burgere og steker – i min mening er Whiskey on the Rocks de absolutt beste i Trippelbyen når det gjelder disse rettene.


Whiskey on the Rocks har en fantastisk beliggenhet. Lokalet befinner seg rett ved siden av togstasjonen i Sopot (Dworcowa 7). Det tar bare 2 minutter å gå til Bohaterów Monte Cassino gate fra Whiskey on the Rocks, så hvis dere planlegger å feste i en av nattklubbene, begyn kvelden med besøk i Whiskey on the Rocks.

Det jeg særlig liker er et moderne interiør i Whiskey on the Rocks som passer til lokalets karakter og deres drikker og mat. Lysekroner i Whiskey on the Rocks består av 867 whiskey-flasker – det ser veldig imponerende ut!


Husk at dere kan høre på live musikk i Whiskey on the Rocks! Noen ganger i uke besøker flinke musikkere Whiskey on the Rocks. Hvis dere liker gitarmusikk, besøk lokalet og husk at det er viktig å nyte øyeblikket 🙂

Man kan ikke bare møte sine venner eller ha en date i Whiskey on the Rocks. Det er også et sted hvor man kan ha en privat fest. Jeg anbefaler den mulighet til alle! Jeg og mine venner hadde en fantastisk kveld i Whiskey on the Rocks!

Jeg anbefaler Whiskey on the Rocks til alle! Hvis dere vil vite mer, bare sjekk deres nettsiden og Facebooksiden hvor dere kan sjekke hva som aktuelt skjer i lokalet.

JUMPCITY – Gdańsk

Innlegget er sponset

Det er ikke så mange steder i Gdansk hvor man kan hoppe av glede, men jeg har funnet ett! 😉 For noen dager siden besøkte jeg sammen med Kasia et helt fantastisk sted. Hvis været er dårlig eller man føler seg litt deprimert, er JUMPCITY Gdańsk en perfekt løsning. En stor dose av endorfiner er garantert. Tro meg, det hjelper bedre enn sjokolade! Og det er jo alltid en god idé å bevege seg litt, ikke sant?

JUMPCITY Gdańsk ligger bare få skritt unna togstasjonen Przymorze SKM, derfor er det veldig lett å komme dit. Enten dere er i Sopot eller gamlebyen i Gdańsk, er det bare å ta SKM-tog og i løpet av opptil 20 minutter er dere fremme. JUMPCITY finnes ved siden av et stor kontorbygg Alchemia og foran universitetet i Gdańsk. Adressen er al. Grunwaldzka 255. Der har dere 2 000 kvadratmeter å hoppe på! Det er den største trampolinparken i byen.

Men hva kan man egentlig gjøre der? Er det ikke kjedelig å hoppe og hoppe hele tiden? Jeg har sjekket det, og svaret er nei! Det kan jo være litt slitsomt etter ei stund, men det er så gøy at man faktisk glemmer om det 😉 Overalt finnes det mange forskjellige attraksjoner som kan gjøre deres opplevelse enda bedre. Dere kan spille basketball, klatre i klatrevegg eller hoppe inn en svampebasseng.

Selvfølgelig, er det også mange trampoliner hvor dere kan hoppe hvor lenge dere vil! Det finnes ulike slags av trampoliner der, for eksempel SUPER QUAD, som er perfekt for akrobater og alle de modige 😉 Der kan dere gjøre salto og andre triks. Hvis dere begynner deres eventyr med trampoliner, er det best å prøve de vanlige trampolinene først. Det er viktig å vite at på stedet finnes det også mange erfarne instruktører som kan hjelpe dere med alt og lære dere nye tricks!

JUMPCITY er også et perfekt sted for å planlegge utdrikningslag, bursdag- og firmafester på! Det er mulig å organisere en bursdagsfest både for barn og voksne. I løpet av to timer skal dere eller barna deres oppleve de alle attraksjonene JUMPCITY tilbyr. Trenere tilpasser leker og spiller til deltakernes alder. Oppe finnes det to rommer hvor alle kan sitte, prate og spise sammen, og en fantastisk kafe. Der kan dere drikke forfriskende limonade eller spise god kake. Det er en god idé, fordi etter å ha hoppet rundt for en time kan man bli både tørst og sulten!


Stedet organiserer også JUMP Workout, som er særlig for folk som er lei av jogging eller vanlige treningssentre, og vil gjerne prøve noe nytt. Det er ikke bare en fin opplevelse, men også en spennende måte å brenne kalorier og forsterke muskler på! Dere kan også prøve Fitness der! Det virker å være spennende, og jeg skal sikkert komme tilbake for å gjøre det!

lWM8bHsIWnc
Vel, det er på tide å gi dere en god håndfull nyttige opplysninger. Dere kan begynne å hoppe på trampolinene  hver hele timen, men det trengs jo litt tid for å endre klær og registrere seg. Altså, hvis dere planlegger å begynne å hoppe for eksempel klokka 15, bør dere komme omtrent 15 minutter tidligere. Og husk at dere trenger å ha sklisikre sokker med dere! Det er mulig å kjøpe dem på JUMPCITY for 5PLN. En billett koster 32PLN, men hvis dere er flere enn seks personer, betaler hver av dere 28PLN. Dere kan også kjøpe billetter på nettsiden, og da blir det litt billigere. 🙂 Hvis dere ikke er i Gdańsk men vil gjerne besøke JUMPCITY, husk at de andre avdelingene av JUMPCITY finnes i Gdynia (ul. Tadeusza Wendy 7/9), Katowice (ul. Kościuszki 227), og Rumia (Grunwaldzka 108)! 
For å oppsummere kan jeg bare si at dette er sikkert et sted som dere bør legge merke til når dere besøker Gdansk! Dette er mye moro både for barn og voksne. Ikke gå glipp av det, fordi dere skal bli mer enn fornøyde etter en time der! Det har jeg sjekket selv. 🙂 Sammen med Kasia! Sterkt anbefales!
Les gjerne mer her: http://gdansk.jumpcity.pl/

 
 
Filipina

Sierra Golf Resort – Wejherowo

Innlegget er sponset

Å slappe av i et luksuriøst appartement, ha mulighet til å spille golf hele dagen, oppleve natur i et vakkert område… høres som en drøm ut, ikke sant? I Wejherowo kan man oppleve alle disse tingene på ett sted 🙂


Sierra Golf Resort er en golfbane i Wejherowo. Den er et perfekt sted både for profesjonelle spillere og dem som vil prøve golf for første gang. Man kan også organisere forskjellige arragementer der! Jeg vil gjerne fortelle dere alt, fordi dette stedet er verdt et besøk!


Sierra Golf Resort er et moderne og luksuriøst idrettsanlegg med master class golfbane med 18 hull og Golf Academy som består av 9 treningshull og en diving range, putting, chipping og pitching green. Selv om jeg er ikke en profesjonell spilleren, gjorde golfbanen et stort inntrykk på meg!



Jeg har gode nyheter for dem som vil lære seg å spille golf. Det finnes kvalifiserte spillere som gjerne vil hjelpe dere og vise dere alt som er nødvendig til å begynne deres eventyr med golf 🙂 Dere kan utlåne golfkøller også! Bare se på bilder – min venn Łukasz ble absolutt forelsket i golf da han prøvde å spille første gang:




Sierra Golf Resort ligger i Wejherowo, omtrent 30 kilometer fra Gdynia. Det gjør at det er veldig lett å dra dit fra flyplassen i Gdańsk eller ferje slip i Gdynia. Vil du ikke leie bil i Polen? Ingen problem! Sierra Golf Resort tilbyr en VIP-buss! De kan hente dere fra flyplassen eller Gdynia, og organisere en tur til Sopot for dere.

s
Man trenger ikke å bry seg om overnatting også – det finnes luksuriøse appartementer rett ved siden av golfbanen! Det betyr at man kan stå opp, spise frokost på tarassen, se på vakre utsikter og… begynne å spille golf med en gang! Er det ikke fantastisk?

Appartamenter er veldig moderne, og tilbyr komfort til alle gjester. Bare se på bilder:




Det som er særlig spesielt ved Sierra Golf Resort er spennende omgivelser. Området er veldig vakkert, så etter å ha spillet golf, kan man bare oppleve natur. Det er en perfekt mulighet til å slappe av i stillhet og ro 🙂



Sierra Golf Resort er et godt valg for dem som vil organisere arrangement eller foretningsmøte for mange personer. Det er så mange muligheter der at det er umulig å kjede seg, og alle hendelsene skal sikkert være unike! Dere kan spise i en god restaurant, drikke i bar, spille biljard eller slappe av i badstue.




Jeg anbefaler å besøke Sierra Golf Resort til alle! Hvis dere vil vite mer, bare sjekk deres nettsiden (den er på norsk!).

Jacques Andre Hair & SPA – frisør, manicure og pedicure i Gdańsk

Innlegget er sponset

Reise til Polen er en perfekt mulighet til å endre noe i livet sitt! Jeg har et godt tips for deg som ønsker å forbedre utseendet ditt – besøk Jacques Andre Hair & Spa

Nyhet! CRYOLIPOLYSE
Det er det siste momentet for å fjerne fett og få en fin kropp for sommeren 🙂
Cryolipolyse – bare en behandling og du kan miste 5-15 cm i kropps omkrets iløpet av 2 måneder!

Jacques Andre er salonger som tilbyr frisør- og SPA tjenester. Det som jeg liker best i Jacques Andre salonger er komfort og beliggenhet. Hvis du planlegger handletur i Gdansk eller Gdynia, spar noen timer for relax. Jacques Andre salonger ligger i sentrum av Gdansk, og tre kjøpesentere: Galeria Baltycka, Galeria Morena og Riwiera.

 


 

For noen dager siden besøkte jeg Jacques Andre salongen i sentrum av Gdansk (Elżbietańska 9). Beliggenheten gjør at vi kan veldig lett kombinere besøk hos Jacques Andre og en hyggelig tur på gamlebyen eller shopping i Madison kjøpesenteret. Iløpet av mitt besøk hos Jacques Andre hadde jeg mulighet til å bli kjent med deres frisør-, manicure- og pedicuretjenester. Men Jacques Andre er mye mer – kosmetikk, laserbehandliger og massasjer.
 

Frisører som jobber hos Jacques Andre er veldig flinke. Hvis du vil få et fint hårklipp eller endre hårfarget, ansatter skal tilby deg fantastiske metoder som du skal være fornøyd med. Du kan også prøve Balmain Hair Extension, regenerering eller permanent retting av hår.  Hvis du trenger noen råd, er det ikke noe å bry deg om – personell snakker flyttende engelsk! Om spennende effekter som man kan få på besøk hos Jacques Andre har vi skrevet på bloggen tidligere.


Hvis du planlegger en viktig fest, liker å skille deg ut eller vil bare se pent ut for deg selv, anbefaler jeg å ta vare på sine negler. Hos Jacques Andre har du mulighet til å ta vare både på hendene dine og dine føtter. Du kan velge mellom klassisk, hybrid og SPA manicure eller forlenge neglene dine. Når det gjelder føtter, kan man ha klassisk, hybryd, SPA pedicure eller pedicure med maske. Om fantastiske effekter av manicure og pedicure, kan du lese her.

Hvis du vil forbedre utseendet ditt og besøker Polen, bestil en time hos Jacques Andre! Snart skal jeg også beskrive hva Jacques Andre salonger tilbyr til grupper av venner og familier.  
 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top