Manikyr og pedikyr i Gdansk

 

Dere spør ofte om hvor kan man få manikyr – eller pedikyr behandling i Gdansk. I siste uka besøkte vi Jacques Andre SPA salong på gamlebyen en gang til for å sjekke hvordan er kvaliteten på deres manikyr og pedikyr.


Vi avtalte time hos Jacques Andre en uke tidligere. Den hjelpsomme manageren, Marta, sa at det er best å avtale på forhånd for å være sikker at de har ledige plasser. Men hvis din reise til Gdansk er spontan, det er bare å ringe og spørre om de har ledige plasser.


Vi ble behandlet av de to snille jentene – Karolina og Jessica. Begge to er utrolig flinke, og snakker godt engelsk. Jeg bestemte meg for klassisk manikyr, Agnieszka bestemte seg for klassisk pedikyr. Vi måtte vente ca. 5 minutter men det blir ingen problem med free wi-fi i salongen (dere kan hente passord i resepsjon).
I løpet av manikyr snakket jeg litt med Karolina. Hun fortalte meg at hun og Jessica spesialiserer seg også i vippe extensions. Disse koster 300 zl (ca. 600 kroner), og ser utrolig naturlig og fin ut! Karolina sa at hele behandling tar ikke mer enn 1,5 – 2 timer. De tilbyr også permanent makeup. Også før bryllupet kan både bruden og gjester få frisyre, makeup og negler.


Hun fortalte meg litt om tjenester de tilbyr. Jeg fikk vite mer om hybrid manikyr som er en unik teknologi. Hybrid manikyr varer i ca. 14 dager uten avskalling og riper. Hybrid pedikyr kan vare opp til 5 uker! Man kan velge mellom flere sommerfarger. Karolina sa også at hybridlakk kan fjernes veldig lett ved å bruke aceton.

Til manikyr og pedikyr SPA bruker de kosmetikk fra det polske firmaet som heter Farmona. De bruker neglelakk fra Essie, Color Club, Sally Hansen i mange flotte farger.

Vi gikk ut med nye flotte negler som dere kan se på bilder!


Nedenfor finner dere noen eksempler på manikyr og pedikyr priser hos Jacques Andre. Prisene er rimelige, og produkter de bruker er i topp kvalitet!

Husk at dere får 10% rabatt på manikyr og pedikyr hos Jacques Andre! Rabattkode er BESØK POLEN.

Klassisk manikyr – 50 pln (ca 100 nok)

SPA manikyr – 100 pln (ca. 200 nok)

hybrid manikyr – 100 pln (ca. 200 nok)

SPA og hybrid manikyr – 150 pln (ca. 300 nok)

Klassisk pedikyr – 120 pln (ca. 240 nok)

SPA Pedikyr – 150 pln (ca. 300 nok)

Hybrid pedikyr – 160 pln (ca. 320 nok)

SPA og hybrid pedikyr – 200 pln (400 ca. nok)

De tilbyr også negler-extensions. Her begynner prisene fra 120 pln (ca. 240 nok). Man kan velge mellom forskjellige typer kunstige negler. De mest populære er gelenegler og akrylnegler.

Hele prislisten finner dere her.


Jacques Andre salongen befinner seg på Elżbietańska 9/10 gate i Gdańsk Dere kan ta kontakt med dem via e-post ([email protected]), Facebook (klikk her) eller telefon +48 58 682 06 63. Vi fikk også vite at Jacques Andre samarbeider med Hilton Gdańsk, Scandic Gdańsk, Radison Blu, Hotel Artus Gdańsk. Det betyr at dere kan avtale en time hos Jacques Andre uten å ringe eller skrive e-post til dem! Dere kan be resepsjonen om å ordne en time.


Dere kan også avtale time hos Jacques Andre gjennom Facebook fanpage som finnes HER. På Facebook finner dere mange gode tilbud (deres FB er på polsk, men det er bare å skrive melding, og spørre om tilbud, de svarere alle spørsmålene).

Les også om Jacques Andre frisørsalong i Galeria Baltycka (Gdansk)

Mer om SPA hos Jacques Andre finner du her

 

Marta

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

20 thoughts on “Manikyr og pedikyr i Gdansk

 1. Jeg er SÅ glad for at jeg fant denne bloggen 🙂
  Samboeren min og jeg skal til Sopot fra 6.-14.juli og skal bo på Mera SPA hotell. Det er så deilig at dere har skrevet så mange tips til steder man må besøke og gode produkter man må kjøpe i Sopot, Gdansk og Gdynia. Tusen takk for jobben dere gjør 🙂
  Vi gleder oss masse til å dra på tur til Polen nå! Jeg har vært i Krakow før og samboeren min har aldri vært i Polen, så vi gleder oss til å oppleve noe nytt i Sopot/ Gdansk/ Gdynia 😀
  Vi har også booket tannlegetime hos en av tannklinikkene dere anbefalte, så vi håper at vi får en fin tur med tipsene deres nå 🙂
  Hilsen Madeleine

 2. Madeleine Norrman: Tusen takk, det var så hyggelig å lese :D! Vi håper at dere får en fin tur og at tipsene blir nyttige ikke bare under denne turen men også i framtiden 🙂

 3. Tusen takk for en super blogg. Vi er syv jenter som bor på Åsta ved Rena som reiser fredag 8. August. Syklubben har 30 års jubileum så vi skal nyte noen dager. Vi har bestilt mange behandlinger hver på Jacques Andre og er spent. Vi skal bo på Qubus hotel er det langt å,gå fra der? Vanskelig å finne?
  Ingjerd

 4. Ingjerd H. Johnsen: Hei! Takk for snille ord 🙂
  Det er ikke så langt fra Qubus hotell til Jacques Andre, ca. 20 minutter til fots, 10 hvis dere tar trykken (en billett koster omtrent 3 zloty, dere kan ta nummer 3 eller 8 og stige av på Dworzec Glowny, men det kan hende at nå går det bare en buss istendenfor trikkene, og dere kan ta alle som kjører innen sentrum av Gdansk og stige av ved det samme stoppet)
  Her er google maps med opplysninger: https://www.google.pl/maps/dir/Jacques+Andre+Hair%26Spa,+El%C5%BCbieta%C5%84ska+9,+80-894+Gda%C5%84sk/Qubus+Hotel+Gda%C5%84sk,+Chmielna+47,+80-748+Gda%C5%84sk/@54.3497767,18.6474289,16z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x46fd73767614d1bb:0xf247c5c9470e89b3!2m2!1d18.646564!2d54.354366!1m5!1m1!1s0x46fd73a3d7742be5:0x4287469447e1d605!2m2!1d18.65781!2d54.348212!3e2
  Håper at dere får en fin tur!

 5. Hei 🙂
  Vi reiser til gdansk i morra, vi skal bo på Hotel Mercure i gdansk.
  Vi har bestilt spa på Jacques Andre salon. Hvordan kommer vi oss dit?

 6. Hei!!! Flott side for oss som skal besøke Gdansk om en liten stund. Lurer på om dere vet hvilke Jacques Andre salong med frisør, som ligger nærmest hotell Artus

 7. Er dette samme stedet hvor de har Balmain hairextensions? Er så mange Jacques Andre salonger dere har vært på, at det går litt i surr for meg 😉

 8. Monika: Nei, Balmain hair extensions gjøres i Galeria Baltycka, men du kan spørre om de kan utføre behandlingen i salongen i sentrum. Jacques Andre har 4 salonger: Elzbietanska 5 gata (frisør, SPA, manikyr), Galeria Baltycka (frisør, hair extensions), Riviera (frisør) og på Morena bydel (frisør).

 9. Aaa, den siste linjen som du skriver oppsummerer det så godt:
  Jacques Andre har 4 salonger: Elzbietanska 5 gata (frisør, SPA, manikyr), Galeria Baltycka (frisør, hair extensions), Riviera (frisør) og på Morena bydel (frisør).
  Tusen takk 🙂 Ble mer oversiktiglig for meg. Igjen, tusen takk for all hjelp på bloggen deres 🙂

 10. Hei!
  Jeg driver med vippe extensions og vurderer derfor å dra til Polen for å handle inn vipper, lim, og tilbehør. Kunne dere hjulpet meg å finne en butikk i gdansk som selger silkevipper, syntetiske vipper og mink vipper og lim? Vil gjerne ned og storhandle 🙂
  Takker for svar 🙂

 11. Hei😊Reiser til Sopot den 17.juli.Vært både der og i Gdansk to ganger.Har du et sted i Sopot hvor du anbefaler SPA?På forhånd takk😊

 12. Hei. Reiser til Gdansk om noen uker. Lurer på om dere kan anbefale et spa i Gdansk, har prøvd Jacques andre, men var ikkje så fornøyd med massasjen der, men var derimot super fornøyd med frisøren. Tenkte å bruke frisøren der, men velge en annen til massasje.

 13. Hei! Vet du om noen steder i gdansk som utfører øyenvippeløft? Altså ikke extensions, men løft av egne vipper. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top