PRIVÉ Beauty & Hair – en skjønnhetssalong i sentrum av byen

Reklame |

Når man jobber mye, passer på familien sin og har mange hverdagsplikter, er det ikke så vanskelig å glemme om seg selv og sine behov. Noen ganger  kommer det en tid da hver av oss trenger bare å slappe av og ha en liten fortjent stund for seg selv 🙂 Alt dette og enda mer finner dere hos PRIVÉ Beauty & Hair.

PRIVÉ Beauty & Hair er et firma som siden 2008 tilbyr de beste profesjonelle tjenester når det gjelder hår- og skjønnhetstjenester.

 

Skjønnhetssalongen kan skryte av mange ting – et vakkert interiør, et kvalifisert personell, en trivelig atmosfære og (som er alltid veldig viktig) en fantastisk beliggenhet. Salongen ligger i selve hjertet av Gdańsk, i nærheten av sentralstasjonen og bare 10 minutter fra Gamlebyen. Derfor blir det en perfekt anledning til å ta en tur langs de vakre gatene når dere er ferdig med besøket på salongen 🙂

En av de grunnene at firmaet skiller seg litt fra andre på markedet er at personellet kan utgjøre mange forskjellige tjenester på bare et sted. Tilbudet er veldig variert derfor hver av dere skal sikkert finne noe for seg selv, uavhengig av alderen 🙂

PRIVÉ Beauty & Hair tilbyr høy kvalitet frisørtjenester, blant annet:
– hårklipp
– retting med keratinbehandling (Brazylian blow-dry)
– hårforlengelse (tjenesten er tilgjengelig etter å ha betalt et forskudd på forhånd på grunn av et stort behov for hår)
– regenerende behandlinger med maske
– mesoterapi og microneedling med bruk av Dr.Cyj (dette er en av de mest effektive peptider som hemmer håravfallet og akselelerer hårvekst)
– endring av hårfarge (dette er noe som salongen er spesielt velkjent for)

I dette videoet kan dere se den hyggelige atmosfæren i salongen:

Og bare se på disse bildene nedenfor – de er det beste beviset på høy kvalitet av frisørtjenester 🙂

Men PRIVÉ Beauty & Hair  er mye mer enn bare frisørtjenester: den er også opptatt med estetisk medisin behandlinger som er utført av en erfaren lege dr Robert Burdach. En gang i uka er det mulig å bestille en gratis konsultasjon, men i tilfellet av en organisert gruppe salongen kan tilpasse seg etter kundens behov og endre timeplanen sin. Noe som kommer som et gledelig overraskelse er at behandlinger kan være utført rett etter konsultasjonen og de fleste av dem tar ikke mye tid 🙂

De som drømmer om større endringer i utseendet kan bestemme seg for blant annet botox eller behandlinger med bruk av hyaluronsyre injeksjon, som reduserer rynker og får huden til å virke jevn og glatt.

Injeksjonsbehandling med hyaluronsyre:

– korreksjon av nese/kjeve

– fjerning av mørke ringer under øynene

– fylling av rynker og fremheving av kinnene

– modellering og forstørring av lepper (utført med lokalbedøvelse)
 


 

Behandling med botox:

– fjerning av løven rynker (mellom øyenbrynene)

– fjerning av pannerynker og rynker rundt øynene

– behandling av bruksisme (tanngnissing)

– behandling mot overdreven svetting på hender 

Salongen også utgjør veldig effektive behandlinger med bruk av PDO tråd. Dette er en revolusjonerende måte å utføre ansiktsløft ved hjelp av medisinske tråd, som strammer opp ansiktet og gjennoppretter kollagen i huden din. Disse trådene, polydioxanon (PDO) vil bryte gradvis ned i kroppen og selve behandlingen er smertefri 🙂 Behandlingseffekter kan vare opp til enda 3 år!

PRIVÉ Beauty & Hair tilbyr mange vanlige kosmetiske tjenester som f. eks.:

– manicure og pedicure
– hårfjerning med voks og laser (Super Hair Removal) – en effektiv og trygg metode for hårfjerning, som kan utøves engang på solbrun hud 🙂
– photorejuvenation/hudfornying (en behagelig, ikkeinvasiv behandling med bruk av lys som forbedrer utseendet på aldrende hud)
– behandling av akne
– fjerning av aldersflekker, solskader og behandling av sprengte blodkar
– microdermabrasion
– oxybrasion (en rensebehandling som fjerner det øverste laget av døde hudceller, den kan sammenliknes med microdermobrasion men gir oss også oksygenbehandling)
– mesoterapi med bruk av Vital Injector
– microneedling med bruk av MezoPen
– Cavi lipo dex (en relativt ny estetisk behandlingsform som hjelper å bli kvitt fett og cellulitt)

Det som er virkelig interessant er at salongen utfører en behandling som er kjent som vampyrbehandling!
Men man behøver ikke å være redd, navnet på behandlingen er utledet fra at man benytter pasientens eget blod og elementer fra dette for å oppnå foryngelse og antialdring. Vampyrbehandling er siste nytt direkte fra Hollywood innen antialdring og foryngelse. Stjerner som Angelina Jolie og Kim Kardashian er blant dem som sverger til behandlingen. Behandlingen går også under titler som PRP-behandling og Dracula terapi.
 

Se for seg selv noe av de behandlingene på deres Youtube-kanalen:
https://www.youtube.com/channel/UC5CmDCCotKCbnBtX_soyFsg

Når dere går inn blir det opplagt at eiere godt vet hvor stor rolle hos kundene spiller bekvemheten 🙂
Interiorørets profesjonnel utseendet inviterer til et lengre opphold, det er utstyrt med alt som du kunne trenge for å føle seg avslappet: komfortable seter, klimaanlegget, et nettbrett med tilgang til raskt nettet og til og med en profesjonell kaffetrakter. En ekstra fordel er 3 bader samt med et dusj, hvor dere kan friske dere opp litt før behandlingen 🙂 Interiøret består også av 8 områder for frisørtjenester og 4 kosmetiske behandlingsrom.

 

Hvis dere har lyst til å besøke sammen med vennene deres eller familie, salongen kan tilby tjenester for 4-5 personer på samme tid. 🙂 Hver person kan få en massasje, et hårklipp, manicure, hårfjerning og modellering av lepper – alt dette uten å forlate stedet!

På grunn av høy kvalitet produkter, profesjonell service og forhold til kunder, fantastisk beliggenhet og vakkert, moderne interiør PRIVÉ Beauty & Hair finner seg blant de mest anbefalte steder av denne typen på bykartet. Hos dem er det alltid stort fokus på kunden og kundens ønsker, og de gjør alt de kan for at kunden sitter igjen med en god opplevelse.

Siden at salongen får stor oppmerksomheten er det verdt og bestille timen via telefonen på forhånd 🙂 Engelsk er ikke et problem.
 

Bestill time! 🙂

Kontakt:
Adresse:
Rajska 1/5, 80-850 Gdańsk
Tlf: 58 573 41 88 lub 508 856 101

Nettsiden: http://prive-club.pl/
Facebook: https://www.facebook.com/prive.club.fryzjerski/
Instagram: https://www.instagram.com/prive_beauty__hair/?hl=pl

 

 

Innlegget er sponset

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top