Trenger du spennende opplevelser og slappe av etterpå i SPA? Adrenalizer venter på deg i Gdansk og ved siden av Østersjøen

Jeg får mange spørsmål om hva man kan gjøre i Gdansk og nærheten. Hovedsakelig spør dere om noen spennende opplevelser eller noen måter til å tilbringe tid. Derfor har jeg forberedt en liten tekst som, forhåpentligvis :), skal svare på spørsmålene deres. Fra mange forskjellige tilbud, har jeg valgt den som tilbyr noe mer enn bare en kort aktivitet. Så hvis du leter etter spennende opplevelser, bør du sjekke Adrenalizer. Som navnet sier… du skal få nok adrenalin!

Adrenalizer tenker om alle derfor tilbyr de forskjellige aktiviteter som kan gjøres i en by, en skog, ved havet og… i en himmel 🙂 Jeg er sikker at hver av dere skal finne noe for deg selv!

 

Segway 

For dem som vet ikke hva segway er, forklarer jeg at den er en ståhjuling kjøretøy på to hjul. Det er ikke så vanskelig å kjøre den – du må bare prøve å gjøre sitt best for å beholde en fysisk balanse. 🙂 Det å bruke segway er en rask måte for å dra på sightseeing. Takket være hurtighet – den kan kjøre omtrent 20 km/h – har du mulighet til å se mer enn da du går på fot. Vet du hvordan ser det ut gamlebyen i Gdansk i sommeren? Mange, mange mennesker. På segway trenger du ikke bekymre deg, fordi du er høyere enn folk (omtrent 20 cm) eller… du kan bare overtake dem 🙂

 

Quads (All-terrain vehicle)

Quad (eller ATV) er en slags kjøretøy dedikert for en eller to person. Det er populær hovedsakelig mellom unge, fordi i Polen noen som blir 13 år gammel kan kjøre den. Men eldre liker dette også :). Quad er lett og den har store hjul som er tilpasset til alle jordtyper. Adrenalizer tilbyr en reise på quad hovedsakelig ved stranda – da kan du se på den vakreste Østersjøen vår og puste inn frisk luft samtidig. Men det er ikke den eneste muligheten. Med Adrenalizer team har du sjanse til å kjøre quad både i lukket, privat område og utilgjengelige områder ute.

 

Off Road (Terrengkjøretøy)

Terrengkjøretøy er en kjøretøy som du kan kjøre på utilgjengelige områder eller ujevnt jord. Denne typen av kjøretøy er ofte brukt i ørken på grunn av sitt gode grep. Du kan også kjøre dem på en veldig våt grunn – som jeg tror er det beste 🙂

 

Paintball

Hvis du er en mann, jeg er sikker at du likte å “spille krig” med venner da du var ung. Eller spilte du Call og Duty eller lignende på datamaskinen. Så hvorfor prøve ikke å spille paintball ? Hvis du er en kvinne… du kan vise menn hvem regjerer ;>. Tenk… hvor mye adrenalin får du i mørkt skogen samtidig hører på lyden av noens fotspor som blir nærmere… og nærmere.

 

Parasailing

Vil du fly? Du kan gjøre det på den sikrest måten. Vet du hvem har allerde prøvd det ? Dem som har høydeskrekk! Du kan ikke være verre! 🙂 Bare tenk om alle disse vakre landskapene som du kan se på fra en himmel!

 

Er du ferdig med overnevnte aktiviteter og adrenalinnivået synker? Da bør du legge seg til å hvile og slappe litt av. Den beste plass for dette er et palass i Klanino som er utgangspunktet for quads, off road tur, parasailing og paintball. I palasset finnes det en hotell med SPA. Hotellet finner sted i en 2 hektar stor park. Der befinner seg mange forskjellige typer av sjeldne trærne for eksempel japansk thuja, ginkgo eller kaukasisk gran. I nærheten av palasset er det et museum for militær teknologi med restaurerte kjøretøy fra andre verdenskrig. Kjøretøyene er unike, for det meste tyske. Det er bare noen av slike kjøretøyene over hele verden. Og vet hva…? Du kan kjøre dem!

 

Adrenalizer team organiserer alt slik at du er veldig fornøyd med sitt opphold ved Østersjøen. Derfor mest av turene fører til de vakreste plassene bed havet som er nyttig å se. De tilbyr en tur til slottet i Rzucewo, en tur til forskjellige fyr i Jastarnia, Rozewie og Stilo samt en tur til å se omkringliggende festningsverk.

 


Kommer du til Gdańsk eller nærheten?

Bestile en time hos Adrenalizer!

Adresse: Droga Chłapowska 24, 84-120 Wladyslawowo, Polen

Mobil: 600 245 364 eller 793 12 12 12

E-post: [email protected]

 

Veganske og vegetariske restauranter i Polen

Flere og flere gir opp å spise kjøtt. Jeg lagde en liste over veganske / vegetariske restauranter i Trippelbyen, Warszawa, Poznan, Krakow og Wroclaw. Jeg oppfordrer deg til å smake på mat fra disse restaurantene, selv når du spiser kjøtt. Husk at veganske / vegetariske alternativer kan finnes på nesten alle “normale” restauranter, men i denne artikkelen finner du restauranter som spesialiserer seg på vegansk / vegetarisk mat.

Pixabay

Jeg har vært på flere av dem, men jeg må fortsatt sjekke mye. For å lage denne listen, lette jeg etter rekommandasjoner om veganske grupper, og alle restauranter ble anbefalt. På listen finner du bare veganske / vegetariske restauranter (og for det meste finner du også glutenfrie alternativer!). Jeg anbefaler spesielt: House of Seitan, Lokal Vegan Bistro, Vegan Ramen Shop, men alle restaurantene er verdt å sjekke ut.

Pixabay

Trippelbyen

Gdańsk

House of seitan

klassiske retter i en ny vegansk versjon, koteletter, melboller

Krowarzywa

burgere

Falla

wrap, hummus, Fatimas hånd, falafel

Manna68

pasta, „and”, tartar, curry

Avocado vegan bistro

Lunch, koteletter, krokett, curry

Avocado Spot

frokost, bagel, burgere, smoothie, kake

Vegan Port

Pizza, koteletter, supper

Faloviec

Falafel, koteletter, pad thai, shoarma

Fukafe

konditori og kafé

Gdynia

Falla

House of Seitan https://www.facebook.com/pyszniutkie/

 

Warszawa

Lokal vegan bistro

koteletter (du burde prøve det!), tofu, supper

Vegan ramen shop

ramen

Krowarzywa

burgere

Vege miasto

Ramen, pasta, koteletter, kake

Leonardo Verde

frokost, sesongmeny, supper, pasta, pizza

Momencik

Buritto, taco

Falla

wrap, hummus, Fatimas hånd, falafel

Loving hut

Orientalsk mat

Uwolnic kury

burgere, salater, wrap, hot dog

Youmiko Vegan Sushi

sushi

Lokal Vegan Bistro

 

Poznań

Byczyn

burgere

Zemsta
kafé, bokhandel, frokost, koteletter

Szczaw i mirabelki

Pancakes, koteletter, kartacze, burgere, pizza

Falla

wrap, hummus, Fatimas hånd, falafel

Wypas

Mat fra hele verden

Vegar

kebab

JeSus

frokost, pierogi

Mixtura

burgere

Krowarzywa

Burgere

Szczaw i Mirabelki
Byczyn
Wypas

Kraków

Krowarzywa

burgere

Vegab

kebab

Glonojad

frokost, lunch, pierogi, buritto, falafel, curry

Veganic

Tempeh, sopp, burgere

Karma

bakeri, kafé, restaurant, kake, middag

Farma

burgere, wrap, zapiekanka

 

Wrocław

Wilk syty

Buritto, supper, omlet, pasta

Vega

frokost, supper, middag, falafel, pierogi

Green bus

Pizza, burgere

Tajfun

Asiatisk mat

Toss a coin to your witcher og se polske elementer i The Witcher

Har du hørt om The Witcher? Det er jeg sikker på. Netflix-serien er veldig populær over hele verden, også i Norge. Men vet du hva som forbinder The Witcher med Polen?

fot. google

 

The Witcher er en av de mest så TV-seriene på Netflix. Men hva handler dette om? Serien handler om Geralt av Rivia, som er witcher, muterte monsterjeger. Han ser etter sin plass i en verden der folk ofte er dårligere enn monstre. Netflix-serien er basert på en bokserie skrevet av den polske forfatteren Andrzej Sapkowski. Serien har 5 romaner og 2 noveller. Det er ennå ikke oversatt til norsk, men du kan lese den på engelsk og svensk.

View this post on Instagram

TOSS A COIN TO YOUR WITCHER! OH VALLEY OF PLENTY! Ok, I’m done. Honestly, The Witcher is one of those creations where I can say I love all of the characters. I mean, I have my favorites, but I still love them all and their weird selves. Which is rare for me, there’s usually someone who makes me roll my eyes and huff. But, I am in the need of any and all Yennefer merch. Just saying. AND any and all ultimate Witcher theme song merch. Again, just saying. 🌼 QOTD | What’s a series/book where you love all of the characters? @prideandpamper code: YAITSLIT10 🌼 #epicfantasy #yennefer #thewitcher #yaitslit #thelastwish #bookbloggerslife #bookreviewer #bookstagram #andrzejsapkowski #booknerd #bookreviewblog #booksharks #instabooklovers #prideandpamper #bookishlove #hereforthebooks #bookstaunited #bookbloggersofig #readingislife #btabookfriends #bookphotography #bookstamisfits #bookishmerch #bookiehelper #bookishphotography #bookstagramfeatures #bookflatlay #bookaesthetic #readersofinsta #bookblogger

A post shared by Zoe 🇺🇸 25 (@ya.its.lit) on

 

Ogrodzieniec slott

Selv om de fleste scenene ble spilt inn i Ungarn, kan du se slottet fra slaget ved Sodden i Polen. Slottet ligger i nærheten av Krakow, så det er et godt sted å gå hvis du kommer dit. I dag er Ogrodzieniec slott en av de vakreste middelalderske ruinene i Polen. Det sies at slottet er hjemsøkt. Men spøkelset er ganske uvanlig – det er en kraftig, svart hund. Slottet ligger på Szlak Orlich Gniazd (Ørnrede-ruten). Du kan lese mer om det HER

Slottet er åpent fra april til november. En vanlig billett koster 14 PLN.

https://twitter.com/kulturawplot/status/1210546863490969601/photo/1

 

fot. google
https://www.facebook.com/ZamekOgrodzieniec/

 

Dataspill The Witcher

Witcher-spillene var veldig populære før TV-serien ble laget. Det er det polske selskapet CD Projekt Red som laget den mest populære spilltrilogien basert på The Witcher fra Andrzej Sapkowski. Trilogien består av:

The Witcher

The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 3: Wild Hunt

 

 

Valentinsdag

Til tross for at Valentinsdag kommer ikke fra Polen, skal jeg skrive litt om hvordan feirer vi det her. Først og fremst vil jeg si noe om unge 🙂 Det er veldig fint dag for å si noen at du liker dem. Derfor bruker unge forskjellige valentinsdagskort – det kan kjøpe ferdig eller lage noe selv. Det er også populært å gi en gave med hjert eller noe lignende. Det kan være for eksempel teddybear med hjerte, en pute eller en kopp.

 

Det finnes også noe som er bra for alle kvinner om alle dager – blomster! Hovedsakelig roser, men jeg tror at hver kvinne bør få disse blomster som hun liker best. Et annet ting som kan dere gjøre er å gå på kino eller bestille et bordet i en fin restaurant.

 

Nylig er det også populært å bestille en helg i SPA for to.

 

Husk! Søttsaker er noe som liker både menn og kvinner! De er beste når du lager dem selv.

 

Men vet du hva er best å gjøre denne dagen ? Det å være snill to hverandre og gjøre noe som viser at noen er veldig viktig for deg. Uansett om det er kjæreste, mann/kvinne, foreldrene eller biskje. Gjør noe for å se noens smil. 🙂

 

LHBT-klubber i Polen

Som du sikkert vet, er Polen fremdeles ikke veldig tolerant for mennesker med en annen seksuell legning. LHBT-mennesker kan fortsatt ikke gifte seg eller adoptere barn. Det endrer seg sakte, men jeg tror det vil gå mange år til polakker blir like tolerante som nordmenn. Heldigvis betyr ikke dette at du ikke finner noen LHBT-klubb i Polen.

 

LHBT-klubber er vennlige mot lesbiske, homofile, bifile og transseksuelle. Dette betyr ikke at du må være en LHBT-person for å komme inn. Alle som approberer LHBT-personer, kan delta. Klubber har ofte drag queen-forestillinger og karaoke. Jeg vet ikke om du hadde muligheten til å se det, men jeg har sett det flere ganger. Det er veldig interessant og verdt å se.

 

Hvis du aldri har vært i en LHBT-klubb, lurer du sannsynligvis på hvordan det ser ut. Jeg snakket med vennene mine om det for noen dager siden. Folk tror at i slike klubber er det mye kitsch, rosa tepper og føler den seksuelle atmosfæren. Visstnok eksisterer også slike klubber. Men LHBT-klubber ser ut som alle andre klubber.

 

Sopot

HAH

Aleja Franciszka Mamuszki 21 (ved siden av inngangen til stranden nummer 13) Sopot

Personer over 21 år eller over 18 med student-ID.

Åpningstider:

Tirsdag 20-2

Fredag 22-5

Lørdag 22-5

 

Warszawa

Glam

ul. Żurawia 22 Warszawa

Åpen:

Onsdag, fredag, lørdag

 

Metropolis

Ul. Sienkiewicza 7 Warszawa

Åpen:

Fredag, lørdag

 

Poznań

HAH

ul. Małe Garbary 6 Poznań

Åpen:

Tirsdag- lørdag 22-6

 

Wrocław

HAH

ul. Oławska 11 Wrocław (inngang fra Łaciarska gate)

Åpen:

onsdag- lørdag 22-6

View this post on Instagram

Mandaryna w HaH ❤️

A post shared by HAH WROCŁAW official (@hahwroclaw_official) on

 

Katowice

HAH

ul. Sądowa 9 Katowice

Åpen:

Torsdag- lørdag 22-6

 

Szczecin

LOVE Club All Together
ul. Tkacka 8 Szczecin

Åpen:

Onsdag:21– 3
Fredag: 22– 5
Lørdag: 22– 6

 

Kraków

Papuga

Ul. Józefa Dietla 64 Kraków

Åpen:

Torsdag: 21-3

Fredag: 22-5

Lørdag: 22-5

Hva skjer i Polen i februar 2020?

Siden Polen ikke er dekket snø, er det flere og flere som velger underholdning innendørs. I februar er det igjen mye å velge fra. Har du lyst på en romantisk tur i musikkens verden, nye matopplevelser eller et nytt speil eller putetrekk i leiligheten din? Sjekk hva du kan gjøre i noen av de største polske byene.


Matkultur – Vegefestival i Gdańsk

Når? 08-09.02-2020

Hvor? Stadion Energa Gdańsk, adresse: Pokoleń Lechii Gdańsk 1

Adgang? Gratis

Nettsted? Her 

 

Foretrekker du grønnsaker framfor kjøtt? Da er det noe for deg! I Gdańsk skal man snart ha en usedvanlig mulighet til å prøve forskjellige veganske kjøkken fra hele verden. Man vil ha en sjanse til å velge bl.a.mellom indisk, meksikansk, koreansk, vietnamesisk, georgisk mat. Dessuten kan man forvente nydelige veganske pølser i sprø brød, pommes frites av søte poteter, smakfulle hjemlagde piroger, burgere med ferske sauser, asiatisk vegansk pho-suppe og mange flere. Veganske søtsaker vil også være tilgjengelige! 

I tillegg skal man ha et stort utvalg naturvennlige kosmetika, bøker angående sunn livsstil, krydder og håndlagde tilbehør. 

Lørdag 12:00 – 20:00

Søndag 12:00 – 18:00 

 


Opera – Carmen 

Når? 19-20.02-2020, kl. 18:30

Hvor? Det store teater i Łódź, Plac Dąbrowskiego

Billetter? 25-60 zloty

Nettsted? Her  

 

Operaen “Carmen” av Georges Bizet er et kjent verk i verden. I februar kan man også se den i Łódź. Den forteller om en seksuell trang og drap som er trangens konsekvens. “Carmen” er et sterkt bilde av store følelser som bølger i het Spania. En blanding av temperamentsfull musikk og libretto av beste slag garanterer man uforglemmelige kulturopplevelser. Flere bilder finner man her  

 


Marked – WYPRZEdizajn 

Når? 23.02-2020

Hvor? Forum Wydarzeń, ul. Konopnickiej 28, Kraków

Nettsted? Her 

 

 

Mange av oss liker å kjøpe ting som er på mote i gunstige priser. Disse som besøker Kraków i den andre delen av februar og liker handleturer bør besøke markedet WYPRZEdizajn. Påenget med dette arrangementet er at det samles polske moderne designere som produserer pynt og tilbehør for å dekorere leiligheter og selges produkter billigere enn vanligvis, slik at besøkende kan kjøpe noe interessant uten å bruke store beløp. På den måten får polske designere litt mer oppmerksomhet, som i hverdagen rettes først og fremst mot de største, kjente selskapene. Kom og finn noe spesielt for din leilighet! 

View this post on Instagram

🛒🛍% WYPRZEdizajn + Najedzeni Fest w Forum Wydarzeń! %🛍🛒 Pierwsza edycja WYPRZEdizajnu już 23 lutego, w @forumwydarzen. Jesteśmy tam dzięki zaproszeniu @najedzenifest i już nie po raz pierwszy łączymy siły dla Was aby w jednej przestrzeni móc kupić piękne dizajnerskie produkty do wystroju wnętrz oraz wypełnić brzuchy pysznościami od najedzonych 😉 Nie może Was tam zabraknąć. Przedstawiamy Wam wystawców pierwszej edycji: @poduchypracownia Specjalnie dla Was na stoisku 5% rabatu na cały asortyment 😍🤩🥳 Wyprodukowane w Polsce, ekologiczne Poduchy dla miłośników zdrowego snu same dopasują się do Twojego ciała! Nasze Poduchy wypełnione są naturalną łuską gryczaną znaną ze swoich właściwości antyalergicznych. Łuska gryczana jest delikatna i elastyczna, a jednocześnie drobna i lekka co gwarantuje idealne dopasowanie do kształtu ciała (głównie szyi i kręgosłupa). W przeciwieństwie do wypełnień z gąbki, gryczane wypełnienie surowej bawełny oddycha i nie ulega odkształcaniu. Zależy nam na najwyższej jakości polskich materiałach,  dlatego do produkcji Poduch wybieramy te o najczystszym składzie surowcowym. Sen to 1/3 Twojego życia. Dbamy by była jak najprzyjemniejsza.

A post shared by WYPRZEdizajn (@wyprzedizajn) on

 


Utstilling – Vinterhelg i Botanisk Hage 

Når? hver helg fra 08.02.2020 til 22.03.2020, kl. 9-16 

Hvor? Universitetets Botanisk Hage, Henryka Sienkiewicza 23

Billetter? 15 zloty – voksenbillet, 10 zloty – barne/ungdomsbillet

Nettsted? Her 

 

 

Disse som er opptatt av planter kan tilbringe sin tid på en spennende måte mens de besøker Wrocław. Universitetet i Wrocław åpner sin botanisk hage for turister i vinter, hver helg. Målet med vinterhelger i hagen er å presentere samlingen av planter som lever i drivhus og er ofte truete arter. Mange av dem er tropiske planter som blomstrer om vinteren i sine opprinnelsesland. Derfor er det en enestående mulighet til å se dem i den peneste formen i Wrocław, uten å reise så langt.  I tillegg kan man få se en samling av ferskvann planter i akvarier, lære litt om planter som forbedrer luft i leilighetene våre og bli kjent med fugler som bebor hagen. Det er en god ide også for familier med barn!

 

 

 

 

Body & Mind Clinic i Gdansk – Et sted hvor kropp og sinn blir ett

Vi tror at kropp og sjel er en enhet og at de påvirker hverandre hele tiden. I Polen har vi et ordtak “W zdrowym ciele zdrowy duch” som betyr “i en frisk kropp finner sted en frisk sjel”. Til dette ordtaket vil vi tilføye “…og omvendt”.

~ Body&Mind Clinic

 

Har du noen problemer med ryggen din eller leddene dine? Stresser du mye og often har hodesmerter? Kanskje skjer det noe annet med kroppen eller sjelen din som er uvanlig? Med alle disse kan Body&Mind Clinic hjelpe deg! De ansetter terapeuter som har langvarig erfaring i behandling av fysiske eller psykiske smerter.

Body&Mind Clinic’s team

Har du hørt from noen at smerten din er “normal” og du må bare bli vant til dette? Fordi for eksempel arbeider du ved bordet og derfor har du problemer med ryggen og at det er normalt? Det er det ikke! Hvis det skjer noe uvanlig med kroppen din, betyr det bare at kroppen trenger en profesjonell hjelp som Body&Mind Clinic tilbyr. For eksempel:

  • en fysioterapeut som masserer stive muskler og finner årsaken til helseproblemet,
  • en trener som anbefaler passende øvelser for å styrke de svake punktene i kroppen og hvis du vil, skal han forberede treningsplan for deg.
  • en psykolog som hjelper med å finne et utløp for følelser og viser hvordan takle stress.
  • en ernæringsfysiolog som hjelper med et sunt kosthold. Efekter vil motivere deg!

Alle disse spesialistene samarbeide sammen. Hvis noen ser at du bør gå til noen som spesialiserer seg i et annet felt, vil han si det til deg. Det som er viktigst i Body&Mind Clinic er en riktig diagnose og gjøre alt for å hjelpe pasienten. De ser på kroppen og sjelen som på ett ting. Derfor er det lettere for dem å finne hva er en reell problem og derfor har de mulighet til å hjelpe med sykdommer som for eksempel: stress, menstruasjonssmerter, smertefullt samleie, halsbrann, irritabel tarm-syndrom, endometriose, overvekt og mange andre.

Markedsundersøkelser bekrefter at deres tilbud er nesten tre ganger billigere enn det i Norge! Derfor er det verdt å komme til Gdańsk for helg eller ferie. I tillegg kjenner vi noen som kan hjelpe deg med alt som trenges. Anita kan organisere turer – både rundt i byen og ut av byen. Hun kan finne en hotell som er plassert hvor som helst eller andre tjenester som frisør, kosmetolog, lege, tannlege og fertilitetsklinikk. Du kan ringe til henne hele døgnen: +46 764 076 713, +48 502 967 467.

 

Bestille en time!

Mandag – fredag fra 7:00 til 21:00 

Du kan gjøre det her

Tattoo Conventions i Polen 2020

Har du noen tatoveringer eller vil du ha? Eller kanskje du bare liker tatoveringer? Hvis du har en mulighet, anbefaler jeg å gå til en tattoo convention, som blir stadig mer populær i Polen.

View this post on Instagram

Zwycięzcy w kategorii Tatuaż II dnia 👉🥉 III miejsce: Karolina – White Rabbit Tattoo @whiterabbittattooparlour #tattoo#tattookonwent#tattookonwentpany#gdansk#gdansktattookonwent#tattoer #ink#art

A post shared by Tattoo Konwent (@tattoo_konwent) on

 

Tattoo convention er ikke bare muligheten for å få tatovering og piercing. Det er mange andre attraksjoner også. Vanligvis kan de være konserter, show, brannshow. Det er alltid konkurranser for tatoveringer i forskjellige kategorier. Sjekk om Banana Ink vil være på arrangementet. Hvorfor? Fordi du vil ha muligheten til å tatovere på en banan. Du kan ofte kjøpe klær eller øreringer. Og hvis du er sulten, se etter matbiler.

 

Lurer du på hvordan du kan registrere deg for en tatovering? Det kommer an på Du må registrere deg hos de fleste artister på forhånd. Men noen artister gjør “walk-in”. Dette betyr at de forbereder flere design, og du kan velge den du ønsker, uten registrering. Husk at tatoveringer er betalt!

 

Tattoo Konwent

European Tattoo Show 07-08.03.2020   DET ER KANSELLERT

Poznań Tattoo Konwent 16-17.05.2020

Gdańsk Tattoo Konwent 25-26.07.2020

Katowice Tattoo Konwent 29-30.08.2020

Wrocław Tattoo Konwent 24-25.10.2020

Barn under 7 år har gratis inngang.

Det er en annen stor attraksjon på disse stevnene. Dette kalles “Dziarka w ciemno”. Vanligvis tar 2-3 tatovører del i handlingen. Du kjøper en spesiell billett, velger en tatovør og et sted hvor du vil ha en tatovering. Men du vet ikke hva som vil bli tatovert 🙂

 

Tattoofest

Kraków 13-14.06.2020

 

Tattoo days

Warszawa 29.02-01.03.2020

View this post on Instagram

Z dumą prezentujemy plakat V edycji Warsaw @tattoodayspl – identyfikacje wizualną festiwalu w tym roku wykonała dla nas @karolina.wilczewska.tattoo 👌 29 luty – 1 marca 2020 widzimy się z wami na terenie hali nr 4 naszego Partnera @expoxxi O ogień piekielny pod sceną nie musicie się martwić bowiem w w ramach festiwalu odbędą się koncerty Legend of the Hip Hop x @diil_official zagrają dla was: 👉 @paluchofficial 👉 @pezetofficial x @onar_official 👉 @polska_wersja_official 👉 @hempgru_official , Ponad to wspólnie z redakcją @ckmpolska wybierzemy Tattoo Miss. Nasz sponsor @loveinkpl szykuje dla was solidną dawkę wiedzy od @tofitattooofficial , @panas_bartosz , @candy_ink_ Zapowiada się grubo, to co widzimy się już wkrótce ?! Do zobaczenia

A post shared by Warsaw Tattoo Days 2020 (@tattoodayspl) on

 

Szczecin Tattoo Convention

26-27.09.2020

Barn under 12 år har gratis inngang

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top