Munk massasje hos Jacqes Andre i Gdansk

I dag skriver vi litt om en unik opplevelse for både kropp og sjel som du kan få i Gdansk. Munk massasje er et spesialitet som Jacques Andre tilbyr som den eneste SPA-salongen i Gdansk.

Jeg og Agnieszka møtte Olek og Kuba som er ansatte på SPA-avdelingen i Jacques i Gdansk. Salongen som vi harr allerede skrev om flere ganger ligger på Elzbietanska 9/10 gata i Gdansk sentrum. Olek som har 10 års erfaring i sitt yrke fortalte oss alt om deres spesialitet – munk massasje.

Agnieszka, jeg og Olek foran salongen på Elzbietanska gate i Gdansk.

Hva er munk massasje?

Jacques Andre forberedt et unik massasje-pakke til Besøk Polen lesere 🙂 I pakken som koster 350 zloty (ca 700 kroner) får du 2 timers massasje som består av:

– Aromatisk kroppsskrubb som forbereder kroppen din til massasjen. Jacques Andre bruker en skrubb av det polske firmaet Bielenda. Den fjerner døde hudceller og gjør kroppen din myk. Kroppsskrubb er gratis til munk massasjen.

– Massasje av hele kroppen ved bruk av varmt aromatisk olje. Massasjen begynner med fotmassasje med elementer av akupresur og refleksologi som varer i 40 minutter. Etterpå får du kroppsmassasje samt nakke- og ryggmassasje. Behandlingen avsluttes med deilig ansiktsmassasje. Oljen som brukes til behandlingen er aromatisk mandelolje.

– Etter behandlingen får du gratis hårvask og styling. Du kan også benytte 5 % rabatt på hårfarging og hårpleie (hårmaske osv.).Til hvem kan munk massasje anbefales?

Munk massasje kan anbefales særlig til alle som vil oppleve noe helt deilig og avslappende. 2-timers massasje reduserer stress og tretthet, løser opp muskelspenninger og la deg føle deg avslappet og rolig. Munk massasje er en flott behandling å ta sammen med kjæreste, venn eller familiemedlem. Etter massasjen er man helt stressfri og får en ny livsenergi! 🙂

Når skal man ikke ta massasje?

Vi spurte også Olek og Kuba om kontraindikasjoner for massasje. Olek fortalte oss at massasje ikke anbefales til personer som har akutte tilstander, åpne skader og sår men også til kvinner som er i første trimester av graviditet. Likevel, er det verdt å nevne at spesialister hos Jacques Andre tilbyr massasje som er spesielt tilpasset for gravide og kan anbefales fra andre trimester.

Kort sagt – så lenge er man frisk kan munk massasje anbefales. Hvis du lurer på noe, så er det bare å spørre! Massørene på Jacques Andre vil gjerne besvare alle spørsmål ved henvendelser.


Hvor mye koster massasjen?

Husk å nevne om Besøk Polen rabatt ved bestilling! Hele pakken forberedt til våre lesere består av 2-timers massasje, kroppsskrubb, hårvask og styling etter behandling og koster 350 zloty (ca 700 kroner).

Bestilling

Hele behandlingen tar ca 2 timer. Hos Jacques Andre er det mulig å bestille massasje for maks 3 stykker samtidig. Derfor må massasjen bestilles på forhånd. Man kan bestille time på e-post [email protected] eller på tlf: +48 533 263 310 eller 58 682 06 63.

Følg gjerne Jacques Andre på Facebook fanpage for å få aktuelle rabatter. Nevn gjerne rabattkode Besøk Polen ved bestilling for å få rabatter til våre lesere.


Innlegget er sponset og er skrevet i samarbeidet med Jacques Andre SPA salong i Gdansk.

 

Marta og Anieszka

Hva skjer i Gdansk, Sopot og Gdynia i sommer 2015

Mange av dere har allerede planlagt ferie i Polen. Dere spør oss ofte om arrangementer i attraksjoner i Trippelbyen i løpet av sommeren. I dag kommer litt informasjon om utvalgte arangementer i Gdansk, Sopot i Gdynia.

JUNI

Hva? 12 Fląder Festiwal (Flyndrer Festival)
Når? 26 – 27 juni 2015
Hvor? Gdansk, Brzezno og Przymorze bydel

4WdaghIXcq

Festivalen organiseres for tolvte gang. Deltakelsen i festivalen er et perfekt anledning til å kose seg på stranda og bli kjent med polsk alternativ musikk (rock, blues, folk, jazz, elektronikk)
Festivalen foregår på to scener:  I – Gdansk stranda, Przymorze inngang nummer 51, II – Molo Brzeźno / Gruba Ryba.

JULI
Hva? Open’er Festival
Når? 1-4 juli 2015
Hvor? Gdynia, Kosakowo flyplass

BUkccVuhdLC

Denne festivalen er den største utendørs musikkfestivalen i Polen, og en av de største og Europa. På årets festival har vi masse flotte artister blant annet: Die Antwoord, Drake, The Prodigy, Mumford and Sons, Kasabian, Hozier, Disclosure, Major Laser og mange andre. Dere kan lese mer om festivalen  i vårt innlegg Musikkfestivaler i Polen 2015.

Man kan komme seg lett til Kosakowo flyplass med en av de festival bussene fra Gdynia sentrum (i nærheten av Gdynia Glowna togstasjon).

Hva? Gdansk Tatoo Konwent
Når? 25 – 26 juli 2015
Hvor? Gdansk, Amber Expo, Żaglowa 11 gate

Dere spør oss ofte om tatovering I Polen. Tatoo convent er et fantastisk anledning til å bli kjent med polske tatooartistene og deres verk, og kanskje avtale time hos en av de artistene.
Se gjerne alle tatoveringsstudioene som vil delta på arrangementet her http://gdansk.tattookonwent.pl/en/wystawcy/studio

JULI/SEPTEMBER

Hva? Energa Sopot Match Race
Når  31.07 – 01.08
Hvor? Trepier i Sopot

Noe til alle som elsker seiling og kommer til å besøke Sopot mellom 31.07 og 01.08.
Match races tar plass langs trepier i Sopot. Det blir også noen skandinaviske lag i kampen!

Hva? Dominikanski Marked
Når 25.07 – 16.08
Hvor? Gdansk sentrum/gamlebyen

BXyS6P_hzi1

De fleste av dere som har allerede besøkt Gdansk i sommerferie er sikkert kjent med Dominikanski Markedet. Markedet har en 755 år gammel tradisjon.  Man kan kjøpe nesten alt her fra gatemat, lokale produkter (både mat og  f.eks.kunst), rav, antikker, smykker til (dessverre) masse billige kinesiske produkter.

Det er også mye interessante arrangementer omkring markedet f.eks. konserter, installasjoner og attraksjoner for barn.

 

Marta 

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Radisson Blu hotell i Gdansk

Vi skrev før om Hilton Hotel i Gdansk, som mange av dere liker og enda flere planlegger å overnatte der. I dag kommer det et innlegg om Radisson Blu som ligger midt i hjertet av Gdansk, nemlig på gamlebyen, ved siden av alle vakre og historiske severdighetene.

Har dere lyst til å bo midt i historisk sentrum av byen? Da er 5-stjernes Radisson Blu hotell et perfekt sted for dere! I nærheten av hotellet ligger mange deilige kafeer og restauranter som serverer tradisjonell polsk mat.

Selve nærmeste område av hotellet er utrolig koselig – gamle, vakre hus, Dluga gata og Motlawa elva. Flyplassen ligger bare 15 kilometer unna hotellet. Dere kan sjekke inn fra klokka 15.00 og sjekke ut klokka 12.00, personalet på hotellet snakker engelsk og tysk. Hotellet ligger på to gater Dlugi Targ 19 og Powroznicza (andre inngang).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BJQD7Idhgt7

I Radisson Blu kan dere velge fra 134 rom med klimaanlegg, alle med tilgang til raskt Wi-Fi og et lite pengeskap. Gulvet i bad har oppvarmingssystem, dere skal fa 24-timers service og egen mini bar. Damer kan bestille såkalt Women-friendly room service, som inkluderer hår-styling utstyr, tilbud på frisør og fitness, tilgang til vaskemaskin og turndown service. Hotellet er tilpasset til personer med funksjonshemninger. Mer om rommene kan dere lese HER (samt kan dere bestille rom med en gang via Booking.com).

Alle gjester kan få sin privat parkeringsplass, treningssenter, badestue og sauna er tilgjengelige fra klokka 6.00 til 22.00. Hotellet er barnevennlig, 1 barn under tolv år kan sove gratis på en av de sengene som står i rommet, det samme gjelder 1 barn under to år som sover i barneseng. Dere kan ta med kjæledyr, men spør først om detaljer.

BQVcuMyhxVE

Radisson Blu har også forberedt spesielle tilbud, f.eks. dere får 20% tilbud hvis dere bestiller rom for 28 dager før overnattingen. Hvis dere overnatter i to netter om helgene for dere også 20% rabatt. Hotellet kan også organisere deres bryllup eller business møte (i hotellet har de konferanserom).

Hva er prisene? Vi har sjekket dem. For to netter i september skal dere betale fra 3700 NOK. Om dere vil bestille et rom for juli eller august må dere skynde dere! Det kommer flere turister til Gdansk og rommene blir opptatte lynraskt.

BSvFagYDbOI

Hva kan dere gjøre i nærheten av hotellet? Besøk gjerne Gdanski Bowke restaurant vi skrev om tidligere, de serverer deilig polsk mat. Les også et innlegg om severdighetene som finnes i sentrum av Gdansk og ta en spasertur for å oppleve den vakre byen Gdansk. På Mariacka gata, som ligger bare et par minutter unna hotellet, kan dere kjøpe rav og smykker, 15 til fots unna finnes det Madison kjøpesenter. Husk at mot slutten av juli starter Dominikanski marked i Gdansk – herlig hendelse, dere skal ha mulighet til å kjøpe regionale produkter, suvenirer, smykker, mat, klær, antikviteter og masse andre ting og delta i kulturelle arrangementer.

Agnieszka

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Byer og aktiviteter i Polen

I dette innlegget finner dere en samling av alle nyttige informasjon om de mest populære byene i Polen:
Gdansk, Sopot, Gdynia, Warszawa, Krakow, Poznan og Wroclaw samt våre tips om shopping, hoteller, SPA og masse andre ting som man bør vite før man planlegger sine ferie i Polen.

Musikkfestivaler i Polen i Sommer 2015

Vi observerte at mange av dere hadde forelsket seg i polske musikkfestivaler. Stadig flere nordmenn kommer til Open’er i Gdynia, men Open’er, selv om at den er halt fantastisk, er ikke den eneste, store festivalen i Polen. Hva kan dere forvente den sommeren?

Young people dancing at night club - Hands up and multicolored confetti at nightclub after party - Nightlife concept with afterparty crowd celebrating dj concert festival event - Retro contrast filter

Bildet: Fotolia

JUNI

Impact Festival i Łódź, dato: 9.06

Łódź som ikke ligger langt unna Warszawa har forberedt noe for alle som liker tyngre lyder. Impact festival varer i en dag, den 9. juni og tar plass på Atlas Arena. Billetter koster fra 179 til 359 PLN og gatene blir åpne klokka 14.00. Hvem skal spille? Masse gode artister, bl.a. Slipknot, Godsmack, Hollywood Undead eller ONE. Mer om festivalen kan dere lese på Facebook siden.

Orange Warsaw Festival, dato: 12-14.06 

OWF er en ganske stor og vel kjent polsk musikkfestival. Den varer i tre dager og dere kan kjøpe billetter for enkelte dager. I det året skal det spille mer enn 30 artister, f. eks. Papa Roach, The Chemical Brothers, Big Sean, Mark Ronson, Metronomy, Incubus og Muse. Her skal sikkert mange av dere finne noe interessante konserter. Billett for 3 dager koster 235 PLN, en dags billett koster bare 110 PLN, billettene er tilgjengelige HER. Konserter skal foregå på Tor Wyscigow Konnych Sluzewiec.

Metal Hammer Festival i Katowice, dato: 27.06

Enda en hendelse til for alle som elsker rock og progressiv metal. I Katowicki Spodek skal dere ha en sjanse å delta i Metal Hammer Festival, som skal foregå for den syvende gangen. I år skal dere ha anledning til å høre på Dream Theater, Riverside, Evergrey og mange andre. Billettpriser starter fra 155 PLN. Mer om festivalen kan dere lese på deres nettsider.

JULI

Open’er Festival, dato: 1-4.07

Open?er er sikkert den mest berømte festivalen i Polen. Hvor mange av dere hadde vært på Open?er før? Gdynia ligger nær oss og vi besøker gjerne festivalen. Her er billettene litt dyrere enn de vi nevnte overfor, prisene for en dag starter fra 207 PLN, hele festivalen uten plass for telt koster 550 PLN. Hvem spiller i år? Masse flotte artister! Die Antwoord, Drake, The Prodigy, Mumford and Sons, Kasabian, Hozier? alle konsertene skal foregå i kvelden og om natta og derfor om dagen kan dere reise til Gdynia og nyte det (forhåpentligvis) strålende været på stranden. Les mer om Open’er festival.

BUkccVuhdLC

Reaggeland i Plock, dato: 10-11.07

Reaggeland organiseres i Płock som ikke kanskje er den med populære byen i Polen, men ligger ganske nær til Bydgoszcz og alle som skal på ferie der og liker reagge kan besøke Plock ved anledning til turen. På scenen skal dere se Al Campbell, Mr. Williamz, Popcaan og Jah Cure. Billetter koster fra 30 til 50 PLN. Mer om festivalen i Plock.

Przystanek Woodstock i Kostrzyn nad Odra, dato: 30.07 ? 1.08

Przystanek Woodstock (polsk for Woodstock holdeplass) er en hendelse med unik atmosfære –  der er det lett å møte nye mennesker, bade i gjørme og skaffe seg uforglemmelige minner. Nå for tiden har de annonsert Black Label Society, Within Temptation, Shaggy, Flogging Molly og masse polske artister. Det finnes ikke noe billetter, adgangen er fri!

Jarocin Festiwal 2015, dato: 17-19.07

Jarocin ligger i nærheten av Poznan. I år skal følgende artister spille på  festivalen: The Kooks, Acid Drinkers, Joy Division og mange andre, de fleste er fra Polen – noe for alle som vil bli kjent bedre med polsk musikk. Billettene koster 150 PLN. 

AUGUST

Off Festival i Katowice, dato: 7-9.08

Off Festival i Katowice er noe for dem, som liker alternativ musikk. Dette er en fantastisk anledning til å få kjenne nye bander og sangere. Blant dem, som spiller i år er: Acid Arab, Buffalo Daughter, Coals, Lee Gamble, Patti Smith, Run the Jewels og Steve Gunn. Billettpriser starter fra 280 PLN.

 

Tauron Nowa Muzyka i Katowice, dato: 20-23.08

Tauron Nowa Muzyka i Katowice er ofte inkludert i kåringer av mest interessante festivalene i Europa. Dette er også en annen festival i Katowice. Headlineren i årets utgave av festivalen er Autechre som spiller elektronisk musikk. Resten av artister kan dere sjekke på festivalens nettside. Bilettene koster fra 230 til 280 PLN.

SEPTEMBER

Soundrive Fest i Gdansk, dato: 3-5.09

Sist men ikke minst festival heter Soundrive Fest og foregår i vår vakre by, Gdansk. Hvem som skal spille? Glass Animals, All we are, East India Youth og Gengahr. Billettene, som nå koster bare 100 PLN, kan dere kjøpe HER. Man kan kombinere reise til Gdansk med denne interessante festivalen.

 

Skal dere på en av de festivalene vi skrev om? Har dere hørt om alle av dem før?

Agnieszka

 

Tannlege i Krakow – tannklinikkikrakow.no

 Innlegger et sponset.

For et par uker siden ble vi kontaktet av Anna Zalewska-Partyka, som representerer Tannklinikk i Krakow – tannlegetjenester i en by mange av dere elsker. Hun spurte om vi ville skrive litt om hennes arbeid og tannlegebehandlinger i Krakow. Det ville vi gjerne og gjør nå med stor glede 🙂

 

 

Anna Zalewska-Partyka sammen med klinikkens eiere og ansatte

 


 

Dere spør oss hvem kunne vi anbefale i Krakow, når det gjelder tannlegebehandling. Vi ville ikke lete etter en lege på google, uten å få snakke personlig med noen fra Krakow og derfor var vi litt engstelige angående anbefalinger. Nå har alt forandret seg.

Tannklinikk i Krakow ordner alt – fra flyplasstransport til tannlegebehandling

Vi fikk snakke med hyggelig Anna Zalewska-Partyka som gjennom Tannklinikkikrakow.no tjeneste representerer en profesjonell klinikk fra en av Polens vakreste byer. Først og fremst må vi nevne, at Anna snakker flytende norsk, språkbarriere skal ikke lenger være noe du skal bekymre deg om. Det er henne som skal ta kontakt med kunden og avtale alt før reisen. Du skal få snakke norsk under legetime så det blir ikke nødvendig å sjekke engelske ord for å kunne kommunisere seg med tannlegen og forklare hva vil du ha gjort.
 

Hva er Annas oppgaver? Det er henne som skal hente deg fra flyplassen, kjøre til hotellet og deretter skal hun hente deg til tannlegen. Man behøver ikke å planlegge transport i det hele tatt, for Anna skal ta være på det. I tillegg til dette er hun flink til å arrangere fritidsaktiviteter i Krakow om du har lyst til det. Anna skal være med deg hos tannlege, slik at det ikke skal oppstå noe språkvansker i kommunikasjon mellom deg og helsepersonell. Hun skal gjøre sitt beste for å forklare alt du er ikke sikkert på og fortelle alt om behandlingen du skal gjennomgå.

Hvordan foregår først besøk?

din første besøk skal Anna hjelpe deg med å utfylle medisinsk skjema og skal være med under samtalen med legen. Vurderingen er helt gratis. Du skal også få gratis røntgenbilder. Etter å ha tatt bilder og snakket med legen, skal du vente i ca. 15 minutter før dokumentasjon er ferdig og du skal få prisvurdering. Da kan du spørre om alt du kan tenke på angående behandling og priser. På den måten er du 100 % sikker hva som skal gjøres og kan godkjenne det. Etter det settes behandlingen i gang. Man får garanti for alle behandlinger hos Tannklinikkikrakow. Husk at alle behandlinger er smertefrie, så det er ingen grunn til å bli redd for tannlegen 🙂

Klinikken, pris på behandling, refusjon fra HELFO

Selve klinikken, som Anna samarbeider med, er moderne og pen, atmosfære der inne er meget hyggelig. Tannleger er høyutdannede og høykvalifiserte spesialister med stor erfaring. Legene har både polsk og norsk autorisasjon. Anna er også erfaren innen tannlegebransjen, den har ikke noe hemmeligheter for henne. Hennes kunnskap hjelper henne å svære på nesten alle spørsmål umiddelbart.

Vil du vite hvem som skal ta være på din smil? Her kan du lese mer om alle de legene som samarbeider med Tannklinikkikrakow. På nettsiden kan man også sjekke prisene, du kan se omtrent hvor mye skal dere betale for tannlegebehandlinger her. Priser står i norske kroner, slik at dere kan raskt og lett sammenligne dem med de norske. I Polen er det i de fleste tilfeller ca. 75 % billigere å fikse tenner.

Klinikken samarbeider med HELFO og det betyr at man skal ha mulighet til å søke om delvis refusjon for tannlegebehandling i Polen, Anna skal hjelpe dere med å utfylle dokumenter og søke om refusjon. På Tannklinikkikrakow.no nettsiden skal dere finne 15 tilstander dere kan få refusjon for.
 

Masse fornøyde kunder

Selv om vi ikke klarte å møte Anna personlig, fikk vi tilgang til hennes fornøyde norske kunder. Les hva de sa om samarbeidet med Anna:

Ken Pedersen:
«Kan trygt anbefales, jeg fikk faktisk en bra opplevelse av tannlege. Det er ikke ofte jeg har fått. Meget dyktige, rett priset og meget profesonelle. Anne var helt fantastisk å ha med seg, prates meget bra Norsk, var med på hele gjennomgangen på klinikken og bisto på alle mårter om noen måtte forkalres etc. fikset hotell, ble hentet og kjørt på flyplassen… PERFEKT OPPLEGG. Ring meg gjerne for refferanse så skal jeg fortelle om min opplevelse (Norsk nr 95995588)

 

Solveig Orre:

«Kontakt da først Anna som alltid er der og følger deg opp og hjelper deg med alle spørsmål og andre saker. En enestående kvinne denne damen som hjelper til med alt Til og med sitter hos deg om du et litt urolig Jeg har vært her tre ganger og har fått full hjelp til alt av denne flotte damen. Så jeg sier bare Kontakt Anna om du ønsker god tannlege behandling. Og en god støtte»

Tormod Svergja

«Samarbeidet før vi ankom Krakow var utmerket, og var avgjørende for mitt valg av behandlingssted. Den service somTannklinikkikrakow bidro med før og under behandlingen, var meget betryggende og god. Den assistanse jeg fikk fra Tannklinikkikrakow under mitt opphold , oppfyldte alle min forventninger. Det var derfor meget praktisk og greit å ha representanten fraTannklinikkikrakow til stede.Jeg anbefaler gjerne klinikken for andre.»
 

 Enda flere ord fra Annas kunder kan dere lese på Tannklinikkikrakow.no nettside.

 

KONTAKT


Har dere flere spørsmål? Da er det bare å ta kontakt med Anna! Hun skal svære på alle henvendelser så snart som mulig, dere ikke skal vente lengre enn 24 timer. Telefonnummeret til Anna er +47 99 87 16 56. E-posten er [email protected].

Innlegget er sponset. Vi synes at Anna er meget bra forberedt til denne type jobben, og at hun vil passe på at alle kunder er fornøyde med sine nye smil og besøk i Krakow som er en fantastisk by å oppleve! Anna har forberedt rabatter når det gjelder overnatting i Krakow, transfer fra og til flyplass i Krakow for bloggens lesere, så brukk rabattkode BESØK POLEN ved bestilling eller gi beskjed til henne at du har lest om klinikken på bloggen 🙂 

Er det noen Karakow-elskere her? Kunne dere tenke dere å ta tannlegebehandling i Krakow? 🙂

 

 

 

 

 

Krakow er en vakker by 🙂
 

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top