Dentral Travel Gdańsk – Tannlegetjenester på høyeste nivå

Innlegget er sponset

Dental Travel Gdansk er et nettverk bestående av mennesker som elsker jobben deres og har en stor kunnskap, talent og hjerte for deres pasienter. Det består av Tannlegeklinikk Dentineo med dr. Adam Bielawski og Antoszewski Tannlege Laboratorium som har samarbeidet i mange år. Hele behandlingen og oppholdet i Gdansk er organisert av dr. Ewelina Antoszewska, PhD: Pasienter blir mer sikre når de vet at jeg skal vente på dem på flyplassen, veilede dem gjennom hele behandlingsprossessen skritt for skritt og svare på deres spørsmål.

Bildet av meg, dr. Ewelina Antoszewska Ph.D, assistant Angelika Witkowska, dr. Adam Bielawski, dr. Alicja Ramsz, assistant Joanna Koszewska, Kasia
 
Materialer av høyeste kvalitet – det er viktig å snakke om det

Det finnes mange forskjellige implantater og kroner. Vi setter pris på en høy kvalitet, vi vil at våre pasienter blir tilfredstilt for mange år, og vi kan oppnå det bare med hjelp av de beste materialene og presis behandlingskvalitet. Vi utfører ofte store, kompliserte gjenoppbygginger på mange implantater. Det er en lang og dyr behandling, så den må være gjort på det høyeste mulige nivået.

Dr. Adam jobber med ett av de beste implantata i hele verden – ASTRA av svensk implantatprodusent DENSTSPLY. Dr. Adam er en av få polakker som er medlem i prestisjefylt studieprogram i implantologi på Johann Wolfgang Goethe-Universitetet i Frankfurt. Dentineo Klinikk er Officially Approved Implantological Clinic by: International Congress for Oral Implantologists, Polish Implantological Association i Deutshe Gesselschaft fur Orale Implantologie. 
Før alle implantatbehandlinger bruker vi CT-apparat 3D som gir oss et fult bilde av pasientens bein og gjør behandlingen trygg og forutsigbar. – sier dr. Adam Bielawski.

Antoszewski Tannlege Laboratorium er det eneste tanntekniske laboratoriet i Gdansk med prestisjetung anbefaling fra østerrisk ZirkonZahn og står på listen av laboratoriene anbefalt av dette firmaet. Vi bruker bare originale, dyreste materialer som for eksempel Zirkonzahn zirkonium som er lagt av porselenen av høyest kvalitet og vi jobber med det mest moderne CAD-CAM systemet i hele verden. Vi har bare ett prinsipp: vi sparer ikke på materialer, vi bruker ikke billigere alternativer. Det vi gjør for pasientene våre, kunne vi ha gjort for oss selv eller familiene våre på den samme måten.– forklarer tanntekniker Krzysztof.

Dental Travel Gdansk og Dentineo tilbyr tjenester for omkring 300 pasienter fra Norge årlig. Selv om de har så mange pasienter, atmosfæren i klinikken er veldig rolig og intim. Vi er ikke en stor fabrikk, vi tilbyr et individuelt forhold til alle pasientene våre. – sier dr. Ewelina.

Det beste beviset på vår pålitelighet er mange års garanti for protetikk og livsvatig garanti for implantologi. Dr. Adam forklarer at det aldri har skjedd at hans pasienter hadde problemer med hans protetikk- eller implantatjobb. Den hele behandlingen er smertefri takket være QuickSilver som ligner ikke nål og sprøyte som alle kjenner (og hater!) så godt. Både legekontoret og laboratorium er veldig moderne og sterile, så man trenger ikke å bry seg om servicekvalitet.

Hører  det godt ut? Da er det på høy tid å vise dere behandlingers effekter!

I tilfelle – Thomas (5 dager, 3 besøk)
Målet med Thomas sin behandling var å gjenopprete sunne tenner og et naturlig smil. Vi bestemte oss til å gjenoppbygge fulle tannbuer med bruk av helkeramiske kroner e.max. Vi har gjenoppbygget bein og sette inn implantat ASTRA TECH der det manglet en tann. Etter seks måneder skal vi plassere krone der. – sier dr. Adam. Thomas tilfelle beviser at helkeramiske kroner kan være umulig å skille fra naturlige tenner. Grunnen er et mastersnivå av keramikkjobb, teams erfaring og fellesvisjon – forklarer dr. Ewelina.

Ved hjelp av Digital Smile Design-programmet utformet de smilet som passet til den unge pasientens ansikt. Vi lagde kroner med skarpere, mer firkantet forme som gjorde at pasientens ansikt ble mer mandig og ser tynnere ut. – forklarer tanntekniker Krzysztof Antoszewski.

II tilfelle – Marite
I Marites tilfelle ville vi lukke mellomrom mellom tenner, forlenge dem og belyse smilet hennes. Etter en estetisk tannkjøtkorreksjon, lagde vi 10 porselen tannfiner basert på prosjekt Digital Smile Design. Tenner ble mye mer kvinnelige, tannfinere er subtile, og deres forme passer perfekt til leppelinje. Farget Hollywood white gjorde at Marites ansiktet fikk en glamour-effekt slik som hun ønsket. – sier dr. Adam.

III tilfelle – Line

Lines tilfelle viser hvordan man kan gjenoppbyge den ødelagte naturen med moderne tannbehandling. Line har mistet fire fremre tenner sammen med røtter på grunn av ulykke. Vi har gjenoprettet beinmangel og satt inn 4 ASTRA-implantat. Etter noen måneder med midlertid jobb, tegnet vi et individuelt bindestrekk ATLANTIS Gold Hue og vi lagte helkeramiske kroner på dem – forklarer dr. Adam. Suksess av så komplisert arbeid er resultat av hele teams erfaring. Slik nivå av naturlighet er veldig vanskelig å oppnå. Jeg er veldig stolt av å jobbe med så flinke keramikere – legger dr. Adam til. Lines nye tenner ble tegnet og basert på bilder fra før ulykken. Hele behandlingen var veldig emosjonell, pasienten var redd for effekten og for at tennene hennes skulle se kunstig ut. Nå kan hun ikke stoppe å smile! – sier dr. Ewelina. Det er tannlegeklinikker hvor man kan observere ekstraordinære momenter fulle av emosjoner. Det er en fantastisk følelse å være delvis ansvarlig for andres lykke! – sier tannleges assistant – Ada.

IV tilfelle – Thor

Thors’ situasjon var en veldig komplisert case, og det er fortsatt mye å gjøre. Men det vi har gjort til nå gjorde pasienten mye mer selvsikker. Etter å ha fjernet fremre tenner som flyttet på seg, gjorde vi beinrekonstruksjon og satt inn 2 ASTRA-implantat. Etter kurperiode og bruk av midlertidig  jobb, utførte vi endelig bro på zirkonium med rosa porselene kanter som imiterer tannkjøttsmangel. – forklarer dr. Adam. Thor fikk tilbakebetaling fra HELFO etter å ha vist dem dokumentasjon.

V tilfelle – Sara (3 dager, 2 besøk)

 Sara likte ikke sine subtile, små tenner. På det første besøket forbedret vi tannkjøttslinje (Gum correction) for å forlenge tenner, og så forberedte vi tenner for tannfiner og utførte midlertidig  jobb. Etter 2 dager brukte vi 12 porselene tannfiner. Tannfinene gjorde en kvinnelig og harmonisk effekt, og deres farge ga Sara en ungdommelig og frisk glans.

Selv om det er deres drøm, er pasienter redd for lyse tenner. De er redd for kunstig effekt, fordi  det blir ofte gjort på en feil måte som man kan se for eksempel på Internett. Vi er store tilhengere av naturlige løsninger, så vi utfører bleach tenner på en måte som gjør det mulig å oppnå deres transparens, struktur og lysets brytnings vinkler i korrekte steder. – forklarer tanntekniker Krzysztof.

Hele behandlingsprosessen tar ofte ikke mer enn 3 dager. Team jobber med en hovedregel – Teamwork. For norske pasienter som ikke kan ha en lenge ferie, booker vi alle ansatte i klinikken og i laboratorium, for at jobben kan begynne med en gang med full fokus på en pasient.

Hvis dere er interessert i tannlegebehandling i Gdansk, ta kontakt med Dental Travel og dr. Ewelina skal hjelpe dere med alt. Hele teamen snakker flytende engelsk og lærer seg norsk, men tilbyr norsk oversettelser på stedet.

Les mer om Dental Travel her

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top