Dental Sense – tannlege i Gdansk

Innlegget er sponset.

Dere skriver ofte til meg og spør om jeg kan anbefale en god tannlege i Polen. Uten tvil finnes det mange forjskellige steder som tilbyr tjenester av høy kvalitet, men denne tannklinikken legger lista høyere. Dental Sense i Gdańsk tilbyr alt det beste og behandler sine kunder med omhu og forsiktighet. Det er ikke bare tennene deres som skal tas vare på! 🙂

Denne gangen kunne jeg ikke besøke stedet selv, men det gjorde mine venninner i stedet – Agata og Kasia. Agata kjenner stedet godt, fordi hun har besøkt tannklinikken i mange måneder og blir like fornøyd hver gang. 🙂 Først og fremst, er klinikken topp moderne, både når det gjelder interiøret og tannlegeutstyret. Utstyr som benyttes er av høyeste klasse, og metodene er mest moderne. De erfarne tannlegene har utført sin tannlegepraksis i mange år, så dere kan være sikre på at dere skal være i gode hender!

Tannklinikken behandler veldig mange norske pasienter – nesten tusen nordmenn hvert år. De mottar behandling som strekker seg fra tannrens, tannkroner, fyllinger, bleking, skallfasetter, tannbroer og proteser til fullstendig restaurering av hele kjever – alt dere trenger. Hva mer? Dental Sense tilbyr også Digital Smile Design – et innovativt konsept av Digitalt Prosjektering av Smil. Slik kan man ikke bare prosjektere et smil som er helt tilpasset pasientens ansiktstrekk og mimikk, men også presist planlegge det endelige resultatet av behandlingen. Det er også verdt å vite at tannklinikken utsteder på forespørsel de nødvendige skjemaer og dokumentasjon som du behøver for å søke refusjon fra HELFO. På den måten kan deres tannreise til Polen bli enda billigere!
 

Thomas Nosowski og Łukasz Lassmann er grunnleggere av Dental Sense. Thomas kommer opprinnelig fra Polen, men han flyttet til Norge som barn og har bodd der siden. For ikke så lenge siden etablerte han sin egen klinikk i Gdańsk sammen med dr. Łukasz Lassmann, som har fulført studier ved Det medisinske universitetet i Gdansk. Thomas snakker flyttende norsk og polsk som bringer stor anvendelighet til norske kunder. Det er ikke lenger nødvendig å skrive melding på engelsk og å prøve å forklare alt på et fremmed språk. Med Thomas kan dere kommunisere på norsk og han skal svare på alle spørsmålene deres. I tillegg kan han hjelpe dere med alt fra A til Å! Han organiserer transport, overnatting, behandling og sikrer omsorg. Man trenger ikke å bekymre seg over noe. Dessuten er transport fra flyplass i Gdansk samt transport mellom tannklinikk og hotell kostnadsfri. Det er bare å reise til Gdańsk og slappe av. 🙂 På bildene kan dere se Agata og Kasia med Dental Senses grunnleggere og alle ansatte.

Deres fine smil oppfordrer til å besøke Dental Sense, ikke sant? 🙂 Nå er det bare å finne litt tid og planlegge neste tannreise til Gdańsk. Si at dere har lest om Dental Sense på bloggen Besøk Polen, så får dere 10% rabatt! Her kan dere lese mer om Dental Sense:
http://www.euromed.no/no/

Kos dere masse i Polen! 🙂

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top