NOVA DENTIS – tannlege i Gdansk

 

 

Mange av dere planlegger SPA-opphold og tannlegetime i Gdansk. Det er ganske populært å gå til tannlege her, fordi prisene er mye lavere enn i Norge og kvaliteten er best.

Sammen med Marta bestemte vi å bestille en time hos Nova Dentis. Det er en kjempekoselig tannklinikk, og det finnes ikke langt fra flyplassen og senteret. Det beste som Nova Dentis tilbyr er legene. Alle av dem har mye erfaring, og de behandler tenner etter internasjonale standarder. De passer på at de alltid kjenner til nye behandlingsmetoder, og lærer hele tida.

 

 

 

 

Nova Dentis finnes i dette bygget!

 

Vi føler oss trygt der, fordi vi vet, at i krisesituasjoner kan Nova Dentis bare ringe til Universitetes tannklinikk. Det er ikke mange tannklinikker som kan tilby det samme!

I Nova Dentis jobber beste spesialister i faget, og prisene er mye lavere enn i Norge. Sjekk nettsiden her.

 

Det som gjør Nova Dentis så utmerket er stemningen. Det føles så avslappet og rolig der. Klinikken er veldig godt dekorert, og du kan ikke kjenne den karakteristiske medisinlukten, som finnes i mange andre klinikker! I tillegg er legene meget snille, kan godt engelsk og er veldig profesjonelle.

Sikkert besøker dere Gdansk på helgen, og tenker at det ikke er tid til tannlege. Men dere kan bestille en time hos Nova Dentis når som helst, OGSÅ PÅ HELGENE!

Det er best å skrive e-posten til dem:  [email protected] eller ringe + 48 603 042 502

 

Sjekk nettsiden her.

 

Tips:

  • bestill en time hos Nova Dentis

  • Reis til Gdansk – bilettene er veldig billige

  • kos deg i byen – hotellene er fine, restaurangene serverer best mat!

  • kom med ny smil til Norge

 

Det er viktig, at det ikke er noen meglere, dere ringer rett til klinikken! Dere betaler samme priser som oss, og ingen prøver her å lure norske turister 🙂

 

Det snille ekteparet, Katarzyna og Robert Stablewski, som driver klinikken

 

Vi anbefaler Nova Dentis!

 

 

 

Zosia

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

4 thoughts on “NOVA DENTIS – tannlege i Gdansk

  1. Kreftmamma: Hei! Takk for snille ord 🙂
    Alle tannlegeklinikkene har veldig høy standard og legene snakker engelsk, det kommer an på hva slags behandling vil du få gjort. Om du skal bo i sentrum er det like nær Nova Dentis og Come for Smile. Det er vanskelig å si hvilken tannlege er billigere siden Nova Dentis skrev ikke om prisene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top