Dual Dental Clinic i Gdańsk – din moderne tannlege

Reklame |

Har du noen gang lurt på hvordan du kan kombinere et tradisjonelt, solid tilnærming til tannbehandling med den nyeste teknologien? Dual Dental Clinic, som ligger i Gdansk, gjør nettopp det! I denne artikkelen forteller vi deg på en enkel måte hva som gjør denne klinikken så spesiell. 

 

Klinikkens historie

Dual Dental Clinic ble grunnlagt med tanke på pasienter som søker topp tannpleie og forventer de mest moderne løsningene. Samarbeidet mellom to anerkjente spesialister, tannlege Adrian Kiepuszewski og MSc tech. dent. Krzysztof Antoszewski, førte til etableringen av en klinikk som tilbyr et bredt spekter av tjenester. Dette stedet ble opprettet ved å kombinere en tannklinikk og et dentallaboratorium for å sikre den høyeste standarden på utførte prosedyrer. De trenger ikke å stole på eksterne leverandører; de gjør alt på stedet, noe som betydelig fremskynder hele prosessen. Og alt dette takket være bruk av den nyeste utstyr og teknologi.

 

Tannhelse team 

En sentral figur i teamet er tannlege Adrian Kiepuszewski, som spesialiserer seg på tannkirurgi, implantologi og estetisk tannpleie. Han har rikelig erfaring med behandling av kompliserte tilfeller. En annen person av teamet er Krzysztof Antoszewski, en mester i dental teknologi og leder av DUAL Lab, som er en anerkjent tannkeramiker. Han spesialiserer seg på å lage porselensfasetter og andre protetiske arbeider av høy estetikk, kombinerer avansert digital teknologi med tradisjonelt håndverk. De jobber sammen, noe som betyr topp kvalitet og presisjon. Dual Dental Clinic-teamet inkluderer også andre tannleger, tannpleiere, tannhjelpere og dentale teknikere som bruker digitalisering og avansert teknologi.

 

Estetisk tannpleie

  1. IndiviDUAL skallfasetter: På Dual Dental Clinic er skaping av fasader som å lage små mesterverk. De kombinerer den nyeste teknologien med nøyaktig håndarbeid, og bruker over 20 forskjellige porselen pulver, noe som gir et bredt spekter av farger og mønstre. Datamaskinanalyse av bittet og prøvemontering sikrer at hver detalj er på plass.
  2. Digitalt smilprosjekt (DSD), Bellus, Wax-up, Mock-up: Når det gjelder å fornye smilet, bruker klinikken innovative dataprogrammer for å se hvordan alt vil se ut før de begynner. Dette lar deg tilpasse designet nøyaktig til hva du vil ha.
  3. Bonding: En metode der spesiell komposittresin brukes for å forbedre utseendet på tennene. Det kule er at alt skjer i ett besøk, og tennene ser supre ut, uten behov for sliping.
  4. Tennbleking: Dual Dental Clinic tilbyr to blekemidler: en skinnemetode der pasienten bruker individuelle skinner med blekemiddelgel hjemme, og lysbleking som utføres på klinikken og gir resultater i en enkelt økt.
  5. Gummy Smile Correction: Hvis tannkjøttet ditt er for synlig når du smiler, kan klinikken hjelpe. De gjør dette ved hjelp av spesialverktøy eller botox for å få tannkjøttet og tennene til å se proporsjonale og naturlige ut.

 

Implanter 

Dual Dental Clinic er implantater plassert med ekstrem presisjon takket være digital navigasjon og individuelle implantatguider. Klinikken bruker det sveitsiske Straumann-implantatsystemet, kjent for sin uovertrufne kvalitet, bekreftet av over 60 års tradisjon. Pasientene får livstidsgaranti på implantatene, noe som understreker tilliten til deres holdbarhet. Klinikken gir også omfattende postoperativ pleie, inkludert utstedelse av et implantatpass, og bruker PRF-prosedyren for å fremskynde helbredelse. 

 

Protetikk 

Dual Dental Clinic er kjent for sin erfaring innen protetikk, der moderne teknologi støtter prestasjonen av utmerket estetikk og funksjonalitet. Digitale ansiktsscanninger gir perfekt tilpasning av proteser. Klinikken tilbyr et bredt spekter av protetiske løsninger, fra midlertidige til permanente, produsert på basis av digitale skanninger. Spesiell oppmerksomhet rettes mot planlegging, tilpasning og tetthet av protetisk arbeid. 

 

Helhetlig omsorg og medisinsk turisme 

Dual Dental Clinic er et sted hvor pasienter kan dra nytte av et komplett utvalg av tannbehandlingstjenester – fra grunnleggende behandling til avanserte prosedyrer som implantater, protetikk eller estetisk tannbehandling, inkludert skallfasetter og bonding. Klinikken legger stor vekt på medisinsk turisme og tilbyr støtte for utenlandske pasienter, inkludert transport fra flyplassen. De snakker engelsk og norsk og vil gjerne hjelpe deg med alt 😊 

 

Individuell tilnærming og ærlighet 

Hver pasient behandles individuelt på Dual Dental Clinic. Klinikken tilpasser tilbudet til pasientens behov for å sikre høyest kvalitet på tjenestene. Videre er prisene i NOK de samme som i PLN, noe som er gunstig for pasienter fra Norge. 

 

Støttet av EU-fond 

Det innovative behandlingssystemet ved Dual Dental Clinic har blitt anerkjent av EU-fondskommisjonen, som har tildelt den støtte som en av de beste utviklingsprosjektene innen medisinsk industri. Klinikken og laboratoriet er for tiden noen av de mest teknologisk avanserte fasilitetene av denne typen i Polen. 

 

Møt Kellys historie 

Kelly kommer fra Texas. Kjæresten hennes er en speedway-racer, så hun er ofte i Polen. En dag, mens hun lette etter et kult sted for bilder, kom hun over Dual Dental Clinics Instagram og bestilte en konsultasjon. Og å få skallfasetter tok bare 1,5 uker.

 

Facebook 

Instagram

Nettside 

 

Adresse: 

Dual Dental Clinic 

Stanisława Lema 2/8U

80-126 Gdansk 

 

Kontakt: 

Tlf: +48 572 274 819 

E-post: [email protected]

 

Åpningstider: 

Mandag-fredag: 9:00-20:00 

Lørdag: 10:00-14:00

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top