Tannreise til Krakow – 4HealthTravel

Innlegget er sponset

Det finnes allerede noen innlegg på bloggen som handler om tannleger i Gdansk. Likevel dere ofte skriver til meg og spør om forskjellige steder i Kraków, så det er på tide å skrive litt om denne byen. Det kan være en god idé å kombinere en tannreise med ferie sammen med familien eller vennene. Kraków er en magisk by som er besøkt av masse turister fra hele verden, også fra Norge. Det er faktisk et hjerte av polsk kultur og historie. Gamlebyen i Krakow er meget vakker med sine Sukiennice i midten. Dere kan gå en tur der og finne lokale håndverk, smykker laget av rav og andre suvenirer. Der får dere blanding av kultur, vakker natur, shopping, deilig mat ? alt i rimelige priser. Byens rike historien har gjort Krakow til et av Europas mest verdifulle byer. Den er Polens tidligere hovedstad som ble i 1978 lagt til UNESCOs liste over verdensarven. Enten du har en uke eller bare en helg, er denne byen verdt et besøk. Og de som besøker den en gang, vil alltid gjøre det en gang til. 😉 Jeg vet hva jeg snakker om!

I Kraków finnes det mange tannleger, men hvordan kan man vite hvilke av dem er pålitelige og troverdige? Vel, 4HealthTravel og klinikken Dentium Clinic representert av den er helt sikkert verdt å legge merke til.

Først og fremst, la meg si litt om tannlegekontoret, fordi det trekker oppmerksomhet! Stedet ligger litt utenfor gamlebyen, men det er fortsatt lett tilgjengelig. I tannklinikken finnes det ikke bare den beste kvalitet utstyr, som for eksempel RTG Carestream, operasjonsmikroskop og tannbleking lampe Beyond. Det er også karakterisert ved unikt og vennlig design. Dermed blir hver behandling hyggeligere! 🙂 Tannlegene som jobber der sier at stedet ikke er bare en tannklinikk, men også en liten kunstgalleri. Det finnes mange flotte malerier der som skaper en hyggelig stemning. Pasienter kan slappe av og fokusere sine tanker på noe nydelig. Hvis dere liker noen av maleriene veldig godt, er det mulig å kjøpe dem og ta med seg hjem! 

Men la meg komme til poenget: denne tannklinikken er en av de viktigste som dere bør ta i betraktningen når dere planlegger en tannreise til Polen. Det beste ting er at det ikke er bare tennene deres som skal være fornøyde! 😉 Tannlegene som jobber der har en lang erfaring, snakker flyttende engelsk og behandler kundene sine med omhu og forsiktighet. Dere kan være sikker på at smilene deres skal være i gode hender. Der kan dere få forskjellige behandlinger, som for eksempel tannbleking, tannimplantater, mikroskopisk endodonti og tannkirurgi. Hvis dere trenger tannregulering eller tanntrekking, er det også et perfekt sted! Blant tannlegene finnes det spesialister i tannkirurgi, kjeveortopedi og protetisk tannbehandlinger. I ett ord ? de kan hjelpe dere med alt dere trenger. I tillegg er klinikken barnevennlig! Og vi alle vet at barn er de mest krevende pasienter. 😉 Bare se på disse tannlegene! Ser de ikke profesjonelt og veldig sympatisk ut?

En av behandlinger som 4HealthTravel har i sitt tilbud er tannimplantatbehandling. Hva er det egentlig? Hvis du mangler en eller flere tenner, er ofte implantatbehandling den beste måten å få nye tenner på. Ved implantatbehandling erstattes den tapte tannen med en skrue produsert i titan, som det til slutt festes en tann på. Dette utføres under lokalbedøvelse og tannlegene bruker bare det beste utstyret, så det er ingen grunn til bekymring! 😉 Hvis dere vurderer å få tannimplantater, er det sikkert det beste stedet. Særlig for Besøk Polens lesere! Nå har dere en sjanse for et fantastisk tilbud. Bestiller dere tannimplanatat behandling, sparer du ganske mye penger. Bare si at du vet om tilbudet fra Besøk Polen og får du gratis konsultasjon, behandlingsplan, hygienisering før behandlingen og en velkomstpakke. I tillegg trenger du ikke å betale for omvisning i Kraków med en guide! Det hører bra ut, ikke sant? På hjemmesiden kan dere finne flere attraktive pakketilbud, men den her er bare for dere som leser bloggen. 🙂

Sjekk ut her: http://4healthtraveldent.com/packages 

Det er også verdt å si litt om tannbleking og tannkirurgi. Disse to behandlingene er også mye billigere her i Polen enn i Norge. Å bleke tennene har blitt mer og mer vanlig, og det er flere måter å gjøre det på. Nesten alle vil jo ha et perfekt smil! Profesjonell bleking utføres alltid på tannklinikken. Med hjelp fra 4HealthTravel i Kraków kan du få behandlingen utført raskt og vellykket. Det samme gjelder tannkirurgi. Behandlinger som tanntrekking er ofte veldig dyre, og det er lurt å få dem i Polen. For å oppsummere ? hvis du trenger å besøke en tannklinikk og få en behandling som ikke koster all verden, er dette stedet en perfekt løsning. 

Likevel tar det jo ofte ganske mye tid å organisere turen, og det er alltid en god idé å se de vakreste og viktigste severdigheter når man besøker en ny by. Vel, det blir lettere med 4HealthTravel. De kan hente dere fra flyplassen, organisere hele oppholdet og ordne innkvatering. I tillegg kan de vise dere rundt i byen, orgnisere turer, SPA-behandlinger og kulturelle hendelser som for eksempel konserter. Dermed trenger man ikke å bry seg over alt og å klare alt på egen hånd. Språket er ikke et problem heller, fordi stedet tilbyr profesjonell oversettelse både når det gjelder kontakt med pasienter og pasientjournal. 

Samlet, 4HealthTravel er en av de beste medisinsk meglerne i Kraków som tilbyr høyeste kvalitet og rimelige priser. De kan vise dere rundt i byen, organisere deres tur og besøk hos en av de beste klinikkene i Kraków. Det er sikkert noe verdt å legge merke til når dere planlegger deres neste reise til Polen! 🙂

Les mer her og skriv til 4HealthTravel: http://4healthtraveldent.com/
 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

One thought on “Tannreise til Krakow – 4HealthTravel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top