Hvorfor bør du besøke Bieszczady?

Om sommeren og våren finnes det mange som liker å reise til utlandet. Mange polske byer er fulle av turister. Folk liker å slappe ved kysten i Gdansk eller Sopot, besøke hovedstaden Warszawa eller slappe av i Kraków. Noen ganger er Tatra-fjellene også besøkt, men det finnes jo mer i Polen. I dag skal jeg skrive litt om noe helt perfekt for fjellelskere som har allerede vært i Tatry. Bli kjent med Bieszczady!
 

BQpuMZOjCp6
BAMviwYnKV0

Bieszczady er ikke et populært reisemål blant utenlandske turister, men Polakker som har allerede vært i Tatry ser etter endringer. Bieszczady er den vestlige delen av Øst-Beskidene, og det høyeste fjellet i den polske delen er Tarnica (1346 meter over havet). 
 

BLQEd58D8iN
 
95q-2onKSM
 
vicH2JnKQG

Der kan du se planter og dyr som ikke finnes i andre deler av Polen, som for eksempel Æskulapsnok. De vakre bøkeskogene som er der er hjemmet til mange fantastiske dyr, blant annet visenter, hjorter, gauper, ulver og villkatter. 
 

BEV1oFEnKfE
 
BQvRrnYBxR0
 
BEqJwyWHKbh

I Bieszczady finnes det nasjonalparken Bieszczadzki Park Narodowy som er en av de tre største polske nasjonalparkene. Den ble grunnlagt i 1973 og har 292 km². 
 

BBZ8EUaHKTh

Hvis vi ønsker å unngå mange turister, er det best å besøke fjellene om våren eller høsten. Da kan vi vandre i fjellene, ha ro og fred, oppleve naturen og puste fjelluft. I Bieszczady finnes det mange flotte turstier og utsiktene der er storslåtte. 

nr-AoTnKRe
 
kCPB5wnKfE

Der kan dere også besøke gamle trekirker (for eksempel i Komańcza), slottsruinene i Odrzykoń, eller innsjøen Solińskie.
 

BOhtzr4jHlf
 
BLRO7b1DdZK

Det er masse å gjøre i Bieszczady, og dere skal sikkert bli forelsket i fjellene etter å ha besøkt den delen av Polen 🙂

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

One thought on “Hvorfor bør du besøke Bieszczady?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top