Leiligheter i Gdansk – Patio Apartments

Innlegget er sponset

Det er en rekke hoteller i Gdansk, men flere av dere foretrekker leilighet framfor hotell under ferie i Polen. Det er et perfekt løsning når man reiser med barn, venner eller kjæresten. Det er også en god alternative til alle som ønsker å bo mer personlig og foretrekker romslige leiligheter fremfor trange hotellrom.

Derfor gleder vi oss veldig til å begynne samarbeidet med Patio Apartments som tilbyr designleiligheter i hjertet av Gdansk gamleby 🙂 Vi hadde anledning til å besøke tre av de leilighetene Patio Apartments tilbyr til sine gjester, og ble meget positivt overrasket over leilighetens design og beliggenhet!

Dlugi Targ (Langtorget) er hovedgågaten i Gdansk

Leilighetene er plassert på gamlebyen i Gdansk. På Mariacka gaten kan man kjøpe f.eks. smykker og rav.

 

Unike desingleiligheter

Alle leilighetene som Patio Apartments tilbyr befinner seg på gamlebyen i Gdansk som gir deg tilgang til både avslappende atmosfære og lar deg oppleve natteliv i Gdansk. Hvert av de leilighetene som Patio Apartments tilbyr forteller en historie til kjente Gdansk innbyggere og deres liv.

Man kan velge mellom to stiler: COMFORT ***-stilen og den moderne, unike DESIGN ****-stilen. Leiligheter vi besøkte var i design stilen. I tillegg til dette er leiligheter romslige og funksjonelle og har eget kjøkken og bad. Alle har gratis tilgang til Wi-Fi-nettverk. En full oversikt over alle leiligheter finner du på Patio Apartments nettside ved å klikke her.

Hevelius

Leiligheten som vi elsket mest var 4-stjerners Hevelius som ligger på Św. Ducha gate, like ved Mariakirken. Hevelius egner seg perfekt til en romantisk helg med kjæresten, men opptil 4 personer kan overnatte der. Leiligheten er lys og romslig. Det som er best ved denne leiligheten var utrolig fine detaljene. Bare se på bildene nedenfor 🙂 Du kan lese mer om denne leiligheten her.

Detaljene i leiligheten er inspirert av Johannes Hevelius som var en av sin tids fremste og mest berømte astronomer.

Strakowski

Strakowski er også 4-stjerners leilighet som egner seg til 4 personer. Den ligger også på Św. Ducha gate. Strakowski har en stue med et åpent kjøkken. Jeg synes at det en god løsning for en familie. Etter at man opplever Gdansk kan man sitte i stua og kose seg med familie eller venner. Strakowski design er inspirert av familien Strakowski – de to arkitekter, faren Jan Strakowski og sønnen Jerzy Strakowski, som bidro til Gdansk arkitektur. Les mer om leiligheten her.

Paul Radke

Den siste leiligheten vi besøkte ligger på Gdansk sitt selve hjerte dvs. ved Długi Targ gågate. Fra denne leiligheten har du 3 minutter til Motlawa elven. Også denne leiligheten har fine detaljer som f.eks. dekorative fliser og bilder på veggene.

Buntmaker Paul Radtke var en av byens mest kjente håndverkere, han drev med å sy klær av skinn og pels. Han jobbet i Gdansk i 20- og 30-årene av det 20. århundre, og var kjent for sin merke Paul Radtke Danzig. Mer om leiligheten her.

Paul Radtke leilighet på Langtorget (Dlugi Targ) i Gdansk 🙂

 

Vi anbefaler også å gå innom Cafe Factotum som serverer ikke bare god kaffe og kaker, men også drikker. Cafeen befinner seg på  Świętego Ducha 8/10 gate, bare noen få skritt fra Patio Apartments kontor og leiligheter.

Cafe Factotum har også fint interiør 🙂

Hva koster det?

Det lønner seg å velge leilighet framfor hotell. Du kan sjekke tilgjengeligheten og booke din ferieleilighet på denne siden.

Ved behov kan du bestille tillegstjenester for rimelig pris. De tilbyr f.eks. frokost, transport fra/til flyplass, en flaske vin, blomsterbukett, dagmamma osv.

Adam tar imot gjester foran Patio Apartaments kontor på Świętego Ducha 91/95 gate 🙂

Utsikt over gamlebyen fra spiserom av Paul Radtke leilighet 🙂

Ved spørsmål om leilihets tilgjengelighet ta gjerne kontakt med Patio Apartments resepsjon på e-post [email protected] eller telefon +48 535 773 997 eller +48 530 112 997 . Du kan også booke oppholdet ved hjelp av nettsiden www.patioapartamenty.pl.

 

Marta

 

Synskorreksjon i Polen med Velcure

Dagens innlegg handler om Kasia og Marta som driver med Velcure og en av de tjenestene de tilbyr, nemlig synskorrigering med laser. Velcure driver med helse- og skjønnhetsreiser til Gdansk. Begge jentene, Kasia og Marta, snakker perfekt dansk og engelsk og er meget hjelpsomme når det gjelder arrangering av opphold i Polen.

Jeg selv har synsfeil og trenger briller hver dag og vet at flere som har synsfeil vil gjerne fungere uten briller og linser. Derfor er tema ganske interessant for meg, så jeg tok gjerne sjansen for å skrive om laserkorreksjon av syn. Jeg tok ikke behandling selv (blant annet fordi jeg har ikke stabilt syn og liker brillene mine), men jeg har gått gjennom forundersøkelsen hos klinikken Velcure samarbeider med og fikk vite masse nyttige ting om laserkorekksjon av sy. Jeg skal dele detaljene med dere i dette inlegget 🙂 Innlegget er sponset og forberedt i samarbeid med Marta og Kasia fra Velcure.

Marta og Kasia fra Velcure 🙂

Ingen skalpel

Velcure samarbeider med Blikpol klinikken i Sopot som bruker den sikreste og nyeste generasjons teknologi for synskorrigering i verden. Metoden heter iLASIK, (femtolaser) og er den eneste metoden som er godkjent av NASA og US Army. Etter operasjonen får man godt syn nesten med en gang, og det er helt utrolig!


Vårt besøk på Blikpol klinikken. Med dr Judyta Aniśko-Słomińska og Kasia og Marta

 

Hvem kan ta behandling?

For å kunne utføre synskorrigering med laser må du:

  • være 21 år og ha stabilt syn siste 1 år
  • ikke ha øyesykdom som f.eks. grønn stær eller grå stær
  • ikke være gravid eller amme
  • gå gjennom forundersøkelsen hos øyelege som skal utelukke andre kontraindikasjoner som f.eks. for tynn hornhinne
  • det finnes ikke noen øvre aldersgrense, men jo eldre man er jo flere helsemessige kontraindikasjoner som f.eks. grå stær kan oppstå

Hvordan begynne med?

  • Fyll ut er skjema hos Velcure og så kontakter de deg snarest mulig for å svare dine spørsmål om synskorreksjon
  • Bestill tid for en uforpliktende forundersøkelse

 

Wave scan som brukes til forundersøkelsen

 

Hva koster det?

Ved å bruke Velcure sparer du ca. 50% av det du skulle betale for behandling i Norge! Du finner hele prislisten her. Velcure har forberedt et gunstig pakketilbud til sine kunder. Om du bestemmer deg for pakke-løsning, i tillegg til synskorreksjon er opphold på hotelle/leilighet, transport og personlig assistent som bistår deg under hele oppholdet inkludert i pris. Du kan sjekke pris på synskorreksjon-pakken her.

Med rabattkode BESØK POLEN OG VELCURE får dere 2% rabatt på synskorreksjon behandling hos Blikpol. I tillegg til dette er pris på forundersøkelsen 200 polske zloty (ca 400 kroner), men beløpet er trukket fra operasjon på den anden øye. Rabattkode er gyldig til og med september 2016.

Ikke alle kan ta operasjon

Det er øyelege som bestemmer om dine øyene og ditt synsfeil kan fikses med laser eller ikke. Derfor er det viktig med forundersøkelsen. Og hva skjer hvis under forundersøkelsen finner øyelege ut at øynene dine egner seg ikke for synskorrigering?

Velcure har også andre tilbud knyttet til synskorreksjon.

… skaff deg nye briller med Velcure

Optiker Mysłek & Rogowscy som Velcure samarbeider med er en familiebedrift. Vi har besøkt en av deres butikker i Gdansk, som befinner seg ikke så langt fra Galeria Baltycka og fikk snakket med Jacek Rogowski. Han en utdannet optometrist dvs. person som tilpasser korrektive briller og kontaktlinser. Dersom det er mistanke om øyesykdom, vil optometrist henvise deg til øyelege.

 
De har en stor utvalg av designbriller og forhandler blant annet markene som Joop, Morgan, Ray Ban og masse andre. I tillegg til briller tilbyr de profesjonelle solbriller som beskytter mot UV-stråling samt solbriller med styrke. De skal også tilpasse og justere dine nye briller slik at de ligger perfekt!

På besøk hos Mysłek & Rogowscy optiker i Gdansk 🙂

Ved å bruke rabattkode BESØK POLEN OG VELCURE får du individuelt rabatt og gratis shipping av dine nye briller til hjemmeadressen din i Norge 🙂

 


Har noen av dere erfaring med lase synskorreksjon? 🙂

Marta

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top