Leiligheter i Gdansk – Patio Apartments

Innlegget er sponset

Det er en rekke hoteller i Gdansk, men flere av dere foretrekker leilighet framfor hotell under ferie i Polen. Det er et perfekt løsning når man reiser med barn, venner eller kjæresten. Det er også en god alternative til alle som ønsker å bo mer personlig og foretrekker romslige leiligheter fremfor trange hotellrom.

Derfor gleder vi oss veldig til å begynne samarbeidet med Patio Apartments som tilbyr designleiligheter i hjertet av Gdansk gamleby 🙂 Vi hadde anledning til å besøke tre av de leilighetene Patio Apartments tilbyr til sine gjester, og ble meget positivt overrasket over leilighetens design og beliggenhet!

Dlugi Targ (Langtorget) er hovedgågaten i Gdansk

Leilighetene er plassert på gamlebyen i Gdansk. På Mariacka gaten kan man kjøpe f.eks. smykker og rav.

 

Unike desingleiligheter

Alle leilighetene som Patio Apartments tilbyr befinner seg på gamlebyen i Gdansk som gir deg tilgang til både avslappende atmosfære og lar deg oppleve natteliv i Gdansk. Hvert av de leilighetene som Patio Apartments tilbyr forteller en historie til kjente Gdansk innbyggere og deres liv.

Man kan velge mellom to stiler: COMFORT ***-stilen og den moderne, unike DESIGN ****-stilen. Leiligheter vi besøkte var i design stilen. I tillegg til dette er leiligheter romslige og funksjonelle og har eget kjøkken og bad. Alle har gratis tilgang til Wi-Fi-nettverk. En full oversikt over alle leiligheter finner du på Patio Apartments nettside ved å klikke her.

Hevelius

Leiligheten som vi elsket mest var 4-stjerners Hevelius som ligger på Św. Ducha gate, like ved Mariakirken. Hevelius egner seg perfekt til en romantisk helg med kjæresten, men opptil 4 personer kan overnatte der. Leiligheten er lys og romslig. Det som er best ved denne leiligheten var utrolig fine detaljene. Bare se på bildene nedenfor 🙂 Du kan lese mer om denne leiligheten her.

Detaljene i leiligheten er inspirert av Johannes Hevelius som var en av sin tids fremste og mest berømte astronomer.

Strakowski

Strakowski er også 4-stjerners leilighet som egner seg til 4 personer. Den ligger også på Św. Ducha gate. Strakowski har en stue med et åpent kjøkken. Jeg synes at det en god løsning for en familie. Etter at man opplever Gdansk kan man sitte i stua og kose seg med familie eller venner. Strakowski design er inspirert av familien Strakowski – de to arkitekter, faren Jan Strakowski og sønnen Jerzy Strakowski, som bidro til Gdansk arkitektur. Les mer om leiligheten her.

Paul Radke

Den siste leiligheten vi besøkte ligger på Gdansk sitt selve hjerte dvs. ved Długi Targ gågate. Fra denne leiligheten har du 3 minutter til Motlawa elven. Også denne leiligheten har fine detaljer som f.eks. dekorative fliser og bilder på veggene.

Buntmaker Paul Radtke var en av byens mest kjente håndverkere, han drev med å sy klær av skinn og pels. Han jobbet i Gdansk i 20- og 30-årene av det 20. århundre, og var kjent for sin merke Paul Radtke Danzig. Mer om leiligheten her.

Paul Radtke leilighet på Langtorget (Dlugi Targ) i Gdansk 🙂

 

Vi anbefaler også å gå innom Cafe Factotum som serverer ikke bare god kaffe og kaker, men også drikker. Cafeen befinner seg på  Świętego Ducha 8/10 gate, bare noen få skritt fra Patio Apartments kontor og leiligheter.

Cafe Factotum har også fint interiør 🙂

Hva koster det?

Det lønner seg å velge leilighet framfor hotell. Du kan sjekke tilgjengeligheten og booke din ferieleilighet på denne siden.

Ved behov kan du bestille tillegstjenester for rimelig pris. De tilbyr f.eks. frokost, transport fra/til flyplass, en flaske vin, blomsterbukett, dagmamma osv.

Adam tar imot gjester foran Patio Apartaments kontor på Świętego Ducha 91/95 gate 🙂

Utsikt over gamlebyen fra spiserom av Paul Radtke leilighet 🙂

Ved spørsmål om leilihets tilgjengelighet ta gjerne kontakt med Patio Apartments resepsjon på e-post [email protected] eller telefon +48 535 773 997 eller +48 530 112 997 . Du kan også booke oppholdet ved hjelp av nettsiden www.patioapartamenty.pl.

 

Marta

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top