Tannlege i Gdansk – Nawrocki Clinic

 Innlegget er sponset

Nawrocki Clinic er en av de mest moderne tannklinikkene i Polen, Klinikken befinner seg i Gdansk. Vi fikk snakke med klinikkens eier og tannlege Michal Nawrocki. Det er han som passer på at klinikken har det meste moderne utstyret og bruker mest ledende behandlingsmetoder. På klinikken ansetter han to flinke tannleger – Jan Młodzianowski og Łukasz Dzieliński, tannteknikere og assistenter som utvider sine kunnskaper ved å delta i ulike fagkurs.


Tannlege Michal Nawrocki, eieren til Nawrocki Clinic i Gdansk.
 


Vår besøk på klinikken 🙂

Kvalitet og kundens fornyelse på toppen
Vi begynner alltid med å bearbeide bahendlingsplan for pasient, sier Michal Nawrocki. Vi presenterer beste løsninger og informerer pasienten om behandlingens forløp or resultater.

Først tar vi bilder at pasientens smil. Takket være såkalt prosjektering av et smil ved hjelp av visualisering kan vi presentere det endelige effektet for pasienten på skjermen før vi setter behandling i gang. Det er meget viktig f.eks. ved implantasjon eller protetiske arbeider.
Les mer om prosjektering av et smil. 
Hver behandling utføutfører vi ved hjelp av dental mikroskop. Takket være mikroskopene er tannbehandling presis og effektiv.

Behandlinger
Nawrocki Clinic utfører alle typer tannbehandling fra forebyggende og estetisk tannbehandling (tannbleking, skaling, ozonoterapii) til kompliserte prosedyrer som implanter, tannrekonstruksjoner, tannkroner, bruer og dental kirurgi. Prislisten for alle behandlinger finner du her.

Vi elsket fine detaljene på venteværelsen 🙂

Teknologier og utstyret
Michal Nawrocki fortalte oss litt om utstyret som brukes på klinikken. Alle behandlinger utføres ved hjelp av det meste moderne utstyret på markedet. Vi var ganske ovverassket over mengden av moderne utstyret som brukes på klinikken.

Stomatologisk laser
Hos Nawrocki Clinic brukers laser fra firmaet Fotona til en rekke prosedyrer blant annet til forebyggende tannbehandling i stedet for vanlig borrmaskin. Laserbehandlingen er smertefri. Systemet egner seg også til ulike behandlinger innen estetisk dermatologi (rynkebehandling, hårfjerning mfl.) og estetisk tannbehandling (tannbleking).

Tannlege Michal Nawrocki forteller oss om muligheter Fotona laser gir i tannbehandling.

Cerec
Cerec er et kompleks system CAD/CAM som gir tannlegen mulighet til å utføre selvstendig protetisk arbeid (f.eks. tannkroner, implantater). Legen skanner munnen din, prosjekterer ditt nye smil og utskjærer den ferdige formen. Det er også veldig viktig for pasientene at takket være dette systemet er tannlege i stand til å utføre protetiske arbeider mye fortere ? en krone, tannprotese for fortennene eller en bro kan utføres i løpet av 2 timer i stedet for 7 – 10 dager. Du kan lese mer om Cerec-systemet her.

Carl-Zeiss dental mikroskop
Mikroskop gir tannlege mulighet å utføre alle prosedyrer på en presis og nøyaktig måte. Den brukes i ulike behandlinger blant annet forebyggende tannbehandling, dental kirurgi, implantologi og endodonti.

Radiograf
Klinikken har også en moderne radiograf som tar topp kvalitet bilder av tennene dine ved minimum strålingdose. Utstyret gir mulighet til å analysere dem på skjermen.

 

Det er ikke alle moderne utstyret som brukes på Nawrocki klinikken. Det finnes også en rekke andre metoder som brukes til tannbleking, endodontisk behandling mfl. Du kan lese om alle teknologiene her.

Klinikkens beliggenhet
Klinikken befinner seg i Gdansk og ligger kun få minutter fra Ronald Reagan parken i gåavstand fra stranden. Adresse er Czarny Dwór 10/34 gate, Gdańsk.

Hvordan bestille time?

Kontakt til resepsjon er: +48 58 52 66 004 | +48 501 143 042. Du kan også bestille time via nettsiden (klikk her) e-post [email protected].

Er du i Gdansk i løpet av helgen? Det er også mulig å bestille time hos tannlege på lørdag.

Husk å bruke rabattkode BESØK POLEN ved timebestilling for å få 10% rabatt på alle behandlinger 🙂


Resepsjonen på klinikken.

Flotte graffikkene laget av Andreas Lie – visuelle kunster fra Bergen 🙂


Klininnekns adresse er Czarny Dwór 10, Gdańsk.
 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

One thought on “Tannlege i Gdansk – Nawrocki Clinic

  1. I want to make appointment, monday 18 september time: 14.00 o’clock. I want tooth cleaning and fix some karies ( 2-3). I have discount code from BESØK POLEN. Regards Doris Moutacim, Norway. Mobil: 004799712142

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top