Hotell Rezydent i Sopot – et eksepsjonellt sted for deres bryllup

I over 200 år har Sopot tiltrukket fremmede fra forskjellige deler av verden, som leter etter hvile og moro. Den pittoreske belligenheten, som befinner seg mellom en vakker, gyllen strand og høye skogomrpder skaper ideelle forhold for å nyte naturen og slappe av. Attpåtil er byen perfekt for dem, som søker et drømmested for et bryllup. Ønsker dere å ha bryllup og leter etter noe eksepsjonell? 🙂 Boutiquehotellet Rezydent kombinerer tradisjon og modernitet for å hjelpe dere feire Den store Dagen deres.

 

 

Hotel Rezydent kan skryte av en langvarig og bred erfaring innen organisasjonen av bryllup, og særlig – internasjonale bryllup 🙂 Dette betyr, at en betydelig del av brudepar er «internasjonale» 🙂 Et bryllup i Polen, selv om vi tar i betraktning priser for overføring og opphold, er veldig attraktivt når det gjeldes prisen – sammenlignet med andre europeiske land. Dessuten er kvaliteten ofte mye bedre, fordi et stort antall av polske hoteller og restauranter er forholdsvis nye og servicenivået er veldig høyt. Hotel Rezydent har en omfattende erfaring innen nettopp slike begivenheter 🙂

 

Hvorfor er det verdt å organisere et bryllup i Polen?

Flere og flere utenlandske par bestemmer seg for å organisere et bryllup i Polen. Her finnes det mange fantastiske bryllupslokaler, restauranter, hoteller og til og med slott hvor man kan feire bryllupet sitt. Det finnes bryllupsmenyer fulle av regionale, tradisjonelle retter. Polakkene er kjent for sin unike evne til å planlegge uforglemmelige fester med tradisjonelle leker og konkurranser 🙂 Dessuten er alt mye, mye billigere enn i andre land, fordi vi ikke har euro, selv om vi er  medlem av EU.

 

 

Fantastisk belligenhet

Hotellet ligger i badebyen Sopot, noe som tilbyr dere en fin mulighet til å nyte de omkringliggende strandene og byens forbløffende arkitekturen, som i stor grad har unngått de fleste ødellegelser under krigen. Takket være dette kan vi beundre den fortsatt i dag 🙂 Den er også et perfekt utgangspunkt for å reise til Trippelbyens andre byer (Gdańsk og Gdynia), og en behagelig området når det gjeldes direkte flyforbindelser fra hele Europa, inkludert Norge.

Om Sopot kan vi skrive mye, men man kan simpelthen slå byen opp i Google for å forstå hva vi snakker om 🙂 Innen 20 minutter kan dere komme til Gdańsks Gamlebyen (stasjonen til SKM befinner seg bare 100m unna hotellet), besøke stranden om ettermiddagen og se på solnedgangen, gå for en liten spasertur på den lengste bryggen i Europa eller rett og slett slå ut håret i en av de omkringliggende klubber 🙂 Alt dette bare 5 minutter spasertur fra hotellet! Høres det tikke ut bra?

 

Stil og interiør

Byens rike art nouveau-arkitektur og mange attraksjoner har alltid tiltrukket kremen av folket ​​til byen: kunstnere, forretningsmenn eller aristokrater, som tilbrakte dager på restaurantene eller kafeene. Atmosfæren av eleganse og uformell moro ble så karakteristisk for feriestedet at det begynte å bli kalt «Nordens Riviera». Hotel Rezydent, som ligger i hjertet av byen, fortsetter disse tradisjonene. Hotellet imponerer ikke bare med sine fasader, som er rik på detaljer, men også med sitt interiør. Det intime, stilige interiøret gjenspeiler sjarmen og tradisjonene til den kosmopolitiske Sopot på 1920-tallet, og skaper en atmosfære av eleganse, men er likevel intim og gir en følelse av privatliv.

 

 

I hotellet finner vi dessuten en restaurant, ideell for bryllupsfester, som heter „Pasjami…”. Der kan vi smake på de tradisjonelle polske rettene i en moderne versjon 🙂

 

 

Bortsett fra den regulære menyen kan gjestene velge retter fra en spesiell meny ,,Tastes of Poland”. Her kan dere oppdage hva, som er bak den 🙂

 

 

Et interesant tilbud er også såkalte «Søndagsbuffeter», som er en god ide for organisering av alle anledninge – familiesammenkomster, burdager, dåp eller andre høytider. Her kan dere lære mer om dette 🙂 Full informasjon om tilbudet og bryllupsorganiseringen finner dere på hotellets nettside.

Dere kan dessuten sjekke ut en eksemplarisk bryllupsmeny 🙂

Et bryllup i restauranten Pasjami… er en garanti for en uforglemmelig kveld i elegante omgivelser og en vennlig atmosfære… en kveld full av magi i den fortryllende Sopot.

 

 

Det er verdt å vite at arrangørene samarbeider med. Mange proffesjonalister, så at deres Store Dagen blir organisert i den minste detalj. De tilbyr hjelp i arrangering av profesjonelle fotosesjoner, reservering av bryllupskaker og valget av blomster og dekorasjoner.

 

 

Personalet vet godt hvor vesentlig er denne dagen for dere, derfor betrakter dere hvert bryllup med en spesiell, individuell tilnærming og fokuserer på sitt jobb.

De beste anmeldelsene kommer fra gjestene selv:

Feiret bryllupet vårt her 28.07.18.
Fantastisk mat, romantiske lokaler og flinke folk over hele linja. Polsk tradisjon med mat og drikke overgikk våre forestillinger over vårt bryllup, og våre gjester gikk mette og fornøyde hjem 🙂

~ TONE MERETHE R

 

For mer anmeldelser klikk HER

 

 

Vennligst kontakt 🙂
Planlegg deres unikt bryllup sammen med Hhotel
Rezydent 🙂

 

 

KONTAKT

Addresse: Konstytucji 3 Maja 3, 81-704 Sopot

E-post: [email protected]

Tlf.: +48 58 55 55 870 / +48 58 55 55 800

 

Nettside

Facebook

Dere kan også sende en direkt melding gjennom et spesielt skjema på hotellets nettside 🙂

 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

2 thoughts on “Hotell Rezydent i Sopot – et eksepsjonellt sted for deres bryllup

 1. Hei
  Jeg og kjæresten skal til Gdansk 3. oktober til 6. oktober.
  Jeg lurer på om dere vet om noe spesielt som skal skje i oktober som vi kanskje bør få med oss når vi først er der nede ?
  Jeg tenkte ta han med på Museum of the second world war samt St. Mary’s church.
  Er det mye turisme i Gdansk denne tiden av året?

  Veldig fin og nyttig blogg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top