Et smil som er ideelt tilpasset for deg fra Perfect Smile Clinic Gdańsk

Kommer du jevnlig til Polen? Tiden går, og du fortsetter å utsette din time hos tannlegen? Finner du ikke en tannlege i ditt område som du kan ha full tillit til? Er dette grunnen til dine uregelmessige besøk og misnøyen med tilstanden til tennene dine? Leter du etter den beste spesialisten som vil tilpasse arbeidsstilen sin til din virkelighet og kan gi deg moderne og smertefrie behandlingsmetoder?

Bli med i gruppen av fornøyde skandinaviske innbyggere som regelmessig bruker Perfect Smile Clinic tjenester i Gdańsk. Takket være regelmessige og hyppige flyforbinelser med Gdańsk, og en flott beliggenhet til Perfect Smile Clinic i sentrum av byen, er våre tjentester også tilgjengelige for deg.

Erfaring og profesjonalitet

I over 14 år har vi samlet inn erfaring i omfattende behandling og gjør drømmene til innebyggere i Polen og Norge om et vakkert smil til virkelighet. Akkurat som deg prøver vi å svare på behovene til menneskene rundt oss. Vi skiller seg ut med de nyeste metodene for behandling og de høyeste standardene for service for våre pasienter. I Perfect Smile Clinic behandles hver pasient individuelt. Vår inspirasjon er verden rundt oss. Og fremfor alt, en verden som i hverdagen benytter seg av bilder. Derfor, under besøket viser legen pasienten på store skjermer, metamorfoser av smil som har vært utført i klinikken vår. På denne måten kan pasienten  allerede på konsultasjonsstadiet se hvordan hans/hennes nye smil vil se ut.

Det er verdt å merke, at det som skiller oss fra andre er høy arbeidkultur i henhold til filosofien ‘’slow dentistry’’, hvor først og fremst er direkte kontakt med kunden viktig, men også en omfattende og team-preget tilnærming til tannbehandlingen. I vårt arbeid legger vi stor vekt på høy estetikk, presisjon og nøyaktighet av behandlinger som blir utført i samsvar med den nyeste kunnskapen, støttet av vitenskapelige forskninger (evidence based dentistry).

Vårt mål er omfattende omsorg av pasienter, som bor mellom Norge og Polen, og oppfylling av deres drømmer om et vakkert og sunt smil. Vi er spesialister på implantologi, estetisk tannbehandling, prostodontikk og ortodonti. Vår egen røntgenlab lar oss ta raske og nøyaktige diagnoser. Vi er anbefalt av en uavhengig portal Leading Implant Centers som et implantatsenter som oppfyller verdens nyeste standarder i behandling. Sertifikater tildelt av International Congress of Oral Implantologists, Deuche Gasselschaft für Orale Implantologie eller Polsk Implantologisk forening , garanterer den høyeste kvaliteten på behandlingen.

Det er verdt å understreke at metamorfose av et smil ikke trenger å ende med bare tannbehandlinger, men tvert imot dens etterfylling er tilgjengelige hos oss behandlinger innen estetsik medisin. Utjevning av mimiske rynker, fylling og modellering av lepper og kinn er et perfekt etterfylling av estetisk tannbehandling, og de vil foryngre hver og en med 10 år.

Vi vil finne løsning på hvert problem og oppnå målet sammen ved hjelp av moderne løsninger tilgjengelige i vårt tilbud, for eksempel lite synlige ortodontiske apparater, dentalimplantater av topp kvalitet, meget estetiske kroner og tynne porselenfineer, som vil forandre hvert smil.

Kontakt med Perfect Smile Clinic

Du trenger ikke å planlegge en tur til Polen i forhold til din time hos tannlegen. Det holder med at du kontakter oss via e-post eller telefon, og mottakssteamet vil tilpasse planen til ditt første besøk på kontoret til din planlagte tur til Polen. Om nødvendig, hjelper vi også med å planlegge oppholdene i Polen.

Skriv til oss:
[email protected]

Eller ring: +48 58 573 25 33

Besøk oss på:

http://www.perfectsmileclinic.pl/en/

 

Første besøk

Når du besøker Polen kan du komme innom for hygenisering eller en stomatologisk undersøkelse. Vi finner alltid en praktisk dato for deg. Ditt første besøk på kontoret er veldig viktig for oss. Du får mulighet til å snakke med en lege og en hygienist. En klar og forståelig informasjon, basert på bilder, gir våre paseinter en følelse av komfort og trygghet. Behandlingene utføres i stille, intim atmosfære. Våre spesialister i pasienttjenesten er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg. De er i en fast kontakt med pasientene, og informerer om neste stadier av behandlingen.

Bekjempelse mot dentofobi

Moderne og vakkert interiør i Perfect Smile Clinic er designet med tanken på balanse og trivsel, og bidrar til hvile og pusterom. I kombinasjon med avslappende musikk i bakgrunnen vil det hjelpe selv de som ikke liker å besøke tannelge. Vi er for å hjelpe deg med å overvinne din frykt for tannlege. Perfect Smile Clinic er et sted som garanterer ikke bare utmerket behandling, men er også så vennlig at frykten for tannlege forsvinner her for alltid. Vårt team vil ta vare på din komfort og sørge for at du forlater oss fornøyd.  Det å gjenopprette glede og et vakkert smil er vårt oppdrag.

Enkel og rask reise

Klinikken Perfect Smile i Gdańsk Wrzeszcz på ul.Konopnicka 10 er perfekt kommunisert med hele Trippel-byen. Den ligger i umiddelbar nærhet av hoved kommunikasjonsrute i Gdańsk – aleja Grunwaldzka. Togstoppet Gdańsk Wrzeszcz ligger kun 5 minutters gåtur fra klinikken. På stasjonen stopper alle langdistanse tog, ekspress tog, og ‘’Pendolino’’. Dessuten, mellom denne stasjonen og passasjerterminalen på flyplassen Gdańsk Rębiechowo kurserer PKM toget. På minder enn 30 minutter kan dere i komfortable forhold kjøre ruten flyplass-klinikken, unngå trafikk og spare penger. I tillegg er det mange trikk og bussholdeplasser i nærheten av klinikken, og for bilister er det tilgjengelige offentlige parkeringsplasser.

Attraktiv Gdańsk

Husk at et besøk på vår klinikk kan finne sted i anledning av familiebesøk eller en felles tur til Trippel-byen. I Gdańsk kan du bare ikke kjede deg! Og dette uavhengig av årstid eller været bak vinduet. Antall gode spisesteder, moderne kjøpesente eller overnatting steder er veldig stor og tilpasset for behovene til alle.

Vi har mange års erfaring med pasienter som bor i utlandet. Allerede flere tusen pasienter som bor i land i den vestlige delen av Europa, og Skandinavia, forskjellige nasjonaliteter, har stolt på oss. Mange års erfaring gjør at vi kan planlegge behandlingsprosessen og de neste timene slik at våre pasienter kan spare både tid og penger, men også at de mest krevende blir tilferdsstilte.

Jeg inviterer hjertelig til min klinikk i Gdańsk Wrzeszcz, hvor i koselig innredning, med god kaffe, i en rolig og hyggelig atmosfære vil vi få mulighet til å bli kjent med hverandre og snakke om formålet med ditt besøk.’’

Tannlege Tomasz Zarański, implantolog
Ekspert ds. dentalimplantologi – Diplomate ICOI/DGOI
Eieren av Perfect Smile Clinic i Gdańsk

Skriv til oss:
[email protected]

Eller ring: +48 58 573 25 33

Besøk oss på:

http://www.perfectsmileclinic.pl/en/

Vi venter akkurat på deg!

Innlegget er sponset

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top