Renuval – den enkleste måten å bestille tannlege i Gdansk

 

I siste uke tok jeg og Agnieszka en liten tur til Gdynia for å møte med Renuval skapere som representerer en innovativ tilnærming til tannturisme. Vi besøkte Renuval kontor i Gdynia for å fortelle dere hvordan applikasjon og nettsiden som hjelper å bestille tannlege i Polen virker.

Vi sammen med Renuval team 🙂

Hva er Renuval?

Renuval er en applikasjon og nettsiden som hjelper å bestille tannlege i Gdansk. Appen og nettsiden virker som booking.com. I stort sett bruker Renuval skapere sine innovative kunnskap og teknologier til å gjøre det lettere for deg å bestille tannlegebesøk i Polen.

Slik ser Renuval hjemmeside ut 🙂

Tannlegebesøk i Polen kan skaffe mye utfordringer. Pris på tannlegetjenester varierer mye avhengig av klinikken og material som brukes. Man må planlegge mye på forhånd, og det blir mye lettere når man bruker Renuval som samarbeider med de beste og erfarne klinikkene i Gdansk. Alle Renuval partnerene har erfaring med norske kunder, snakker godt engelsk og er spesialister innen sine felt 🙂 Dere kan besøke nettsiden for å lese med om klinikkene Renuval samarbeider med – klikk her.

En av de klinikkene som Renuval samarbeider med

Vi har snakket litt med de som jobber med Renuval, samt Ada som er merkedsfører hos dem. Visste dere at det ikke er bare tur til Gdansk dere kan planlegge med Renuval? De planlegger og organiserer også reiser til Thailand. Der kan man, i tillegg til å slappe av, bestille forskjellige slags behandlinger og til og med estetisk kirurgi behandlinger.

 

Agnieszka og Ada snakker om Renuval tjenester 🙂

Takket være Renuval kan du:

– Sammenligne priser på samme tjenester hos forskjellige tannklinikker i Gdansk

– Få en rask og profesjonell vurdering og prisantydning på behandling du trenger

– Stille spørsmål til lege 24/h, få svarene, og samle alle opplysninger på et sted

– Skaffe deg din egen, individuelt kalender med alle viktige datoer og frister

– Sende dine bilder og dokumenter til lege på en trygg og rask måte.

– Man betaler ikke for Renuval tjenester. Også pris på behandling sendes straks fra klinikken til deg.

 

Hvordan fungerer det?

Det er ikke noe enklere enn ta kontakt med din tannlege i Polen ved hjelp av Renuval. Du logger seg inn på Renuval nettsiden, oppgir viktigste opplysninger (navn, kjønn, alder osv.), velger behandling du er interessert i (f. eks. forskjellige typer tannkroner, implantater, tannbleking). Allerede nå kan du begynne å stille spørsmål til legen. Deretter får du prisantydning i de enkelte klinikkene.

Du kan nå fortsette til evaluering dvs. oppgi alle nødvendige opplysninger om helsen din, og velge dato du vil komme til Gdansk. Det tar ikke mer enn 5-10 minutter å oprette et konto og fylle ut skjemaene. På den måten kan legen din få alle de nødvendige opplysningene. I de fleste tilfellene ber Renuvals leger om å sende 2-3 bilder av tenner og kjeve. Du kan selvfølgelig ta disse selv, og sende til legen ved hjelp av Renuval appen.

De flinke programmerere som jobber til daglig med flere prosjekter, blant annet Renuval 🙂


Renuval passer på at du kaster ikke dine penger ut av vinduet. Noen behandlinger som tannimplantater krever at man besøker tannlege 2 eller 3 ganger. De informerer deg fortløpende om dine legekontroller ved hjelp av appen eller e-post. De tilbyr en kompleks tjeneste, og ordner alt fra flyplass transfer til tannlegebesøk.


Nøl ikke med å spørre dem om Besøk Polen rabatt! 🙂 E-posten er [email protected], og tlf. Til den snille Ada er +48 792 615 270. Alle Renuval ansatte snakker engelsk, og vil gjerne hjelpe deg med å ordne  din tur til Gdansk.

 

Og dere, bruker dere slike apper? 🙂

Marta og Aga

 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

5 thoughts on “Renuval – den enkleste måten å bestille tannlege i Gdansk

  1. Hei! Drar til krakow i januar og lurte på om dere kunne gi oss noen tips til hva vi burde få med oss, tips til restauranter og kjøpesenter. Vi er 2 jenter som drar og vi vil gjerne shoppe litt og lurte derfor på shoppingmuligheter! Vil gjerne besøke konsentrasjonsleieren,men har hørt at det er mest for skoleelever. Har aldri vært i Polen før, så setter utrolig stor pris på hjelpen! 🙂

  2. Lise: Hei! Shoppoingmuligheter i Krakow er store, de har mange kjøpesentrer, bl.a. Bonarka Centrum, Galeria Krakowska og Galeria Kazimierz. Jeg tror at det også finnes et Outlet senter på utkanten av byen. Konsentrasjonsleieren er ikke bare for skoleelever og mange byråer i Krakow organiserer turer til Auschwits fra 110 zloty. På plass finnes det masse av dem, de fleste har engelsktalennde guide.
    Angående restauranter, prøv gjeerne en som heter Dawno temu na Kaziemierzu, de serverer jødisk mat. Det er oså lurt å sjekke anbefalinger på Trip Advisor, vi gjør det slev hver gang vi er i en by vi ikke kjenner 🙂

  3. Har de tannleger som snakker norsk? Hvor Er det best å ligge på hotell hvor tannlege spa med billige priser og shopping er i samme sted?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top