God jul alle sammen!

Kjære lesere!

Vi ønsker alle dere som leser Besøk Polen og har vært med oss gjennom hele dette året en riktig god jul. Vi håper at dere skal kose dere masse og tilbringe tid på den måten dere liker best (kanskje på en tur i Polen).

Tusen takk for deres innstats, deres meldinger har alltid vært en stor oppmuntring for oss. Vi gleder oss til å skrive enda mer om Polen og lover at dere skal ha masse å lese i 2015.

En gang til ønkser vi alle dere mange reiser til Polen – ha det gøy her, bli kjent med kultur og spis bigos eller pierogi 🙂

Family meeting over Christmas table
Bildet: Fotolia

Agnieszka og Marta

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

8 thoughts on “God jul alle sammen!

  1. Hei! Digger bloggen deres. Alle land burde hatt en slik blogg ,så bra jobba! Men jeg lurte på en ting.. Meg og min venninne reiser til Polen i kveld og er det noe type for januarsalg eller nyttårssalg slik som i Norge?

  2. Noe dere kan anbefale å gjøre eller se i krakow. Vi er 4 ungdommer på 18år, så museum ogsånt er ikke noe for oss. Noen spisesteder og pub dere kan anbefale? Vil gjerne shoppe litt også, så hvordan er prisene ogsånt og er det bra med shopping muligheter? 🙂

  3. Silje: Hei! Tusen takk for snille ord 🙂 Salget i Polen begynner i midten av desember og varer frem til midten av janunar, men vi har ikke noe spesielle nyttårsalgene.

  4. Anonym: Hei! Spisesteder som vi anbefaler ligger i Kazimierz bydel, der kan dere finne masse gode restauranter med jødisk mat og prisene er ikke like høye som de er i sentrum. Dere kan f.eks. besøke Dawno temu na Kazimierzu, Ariel eller Galicja. Angående puber så i sentrum (på Florianska gata) finner dere mange av dem, det er bare å se hvilken pub dere liker å sitte inne 🙂
    Shoppingmuligheter i Krakow er meget store, de har minst tre kjøpesentrer (Galeria Kazimierz, Bonarka City Center og Galeria Krakowska). Det kommer an på hva dere vil kjøpe faktisk, men ofte er prisene lavere enn i Norge.

  5. Okei. Takk for svar!
    Skal bo på matejko hotel. Har dere hørt noe bra med det hotellet? Og hvordan kommer vi oss til konsentrasjonsleirene og hvor mye vil buss/taxi dit koste. Og hvor mye er det for inngang inn dit? Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top