Tannlege i Gdansk – Dental Travel Gdansk

Fra begynnelsen av denne bloggen skriver vi at tannleger i Polen er beste og at ved å bestille tannbehandling i Polen sparer du ikke bare penger men også får topp kvalitets behandling. Og her snakker man ikke bare om vanlig behanling men også om svart kompliserte tjenester, som f.eks. gjenoppretting av tenner.

For noen uker siden møtte vi Ewelina og Krzysztof Antoszewski som driver med Dental Travel Gdansk og Antoszewski Dental Laboratory. I dag kommer vi til å fortelle litt om deres tjenester.

 

Er dere livredde tannleger? Ingen grunn til det!

Både Ewelina og Krzysztof er utdanende ved Medisinske Universitetet i Gdansk. Ewelina har en doktorgrad, og hun skulle bli en vitenskapskvinne men istedet bestemte hun å drive med tannturisme. Grunnen til dette var at hun ville jobbe med mennesker. Krzysztof har sin egen laboratorium, hvor han forbereder og lager proteser, tannimplantater og skallfasetter. Hans hovedspesialitet er estetisk protetikk.

Dental Travel Gdansk tilbyr alt dere kan tenke på innen tannlege tjenester. De kan hjelpe deg å planlegge din tur til Polen og ta vare på deg rett fra begynnelsen og hente deg fra flyplassen. Ewelina og Krzysztof snakker flytende engelsk og er veldig profesjonelle. De svarer gjerne alle spørsmålene dine slik som de fortalte oss om sin jobb. Det var utrolig fin å se hvordan ser jobben av en tannprotetikk i praksis!

 
 

Hvorfor Dental Travel Gdansk?

På grunn av Ewelina og Krzysztof som elsker sin jobb, er pasjonerte leger og fantastiske mennesker! 🙂

Hvordan hjelper Dental Travel Gdansk med å planlegge og organisere din tur? Ewelina er din kontaktperson som henter deg fra flyplassen og kjører deg rett fram til hotellet eller tannlegen. De kjenner bransjen godt og samarbeider bare med de beste spesialister i feltet. Tjenester som Dental Travel Gdansk tilbyr er gratis, du betaler bare for behandlingen.

Er du allerede i Gdansk men ønsker å sjekke dine tenner hos en lege? Ingen problem. Tannlegebesøk avtales på forhånd og ved der er ikke noen ventetid. Ewelina og Krzysztof kjenner alle de beste tannlegene i Gdansk, og det er lett å tilpasse besøket til dine behov.

Det er også verdt å nevne at man kan få refusjon fra HELFO for tannbehandling i Polen og at Dental Travel fyller ut alle skjema for deg.

 

Hva er Dental Travel Gdansks spesialitet?

Det er alt som produseres i Antoszewski Dental Laboratory dvs. proteser, tannimplantater og skallfasetter, men også tannbleking og mange andre tjenester. Bildegalleri av deres jobber finner du her. Laboratorium ligger i et koselig område i Gdansk, bare ca. 5 minutter med bil fra Galeria Baltycka. 

Antoszewski Tannlege Laboratorium er det eneste tanntekniske laboratoriet i Gdansk og ett av få i Polen med prestisjetung anbefaling fra østerrisk ZirkonZahn, og står på listen av laboratoriene anbefalt av dette firmaet. ZirkonZahn produserer de beste og mest presise CAD-CAM systemer, det vil si 3D-skrivere. En slik maskin står i Antoszewski Laboratorium! Det brukes også originale materialer av høyest kvalitet ZirkonZahn som zirkonium og Crom-Cobalt. 
Antoszewski Laboratorium er også sertifisert punkt Digital Smile Design og spesialiserer seg i metamorfoser av smil. Før de begynner å jobbe i laboratorium, tar de profesjonelle bilder av pasienten. 


 

De beste implantater og skallfasetter i Gdansk

Det er Krzysztof som forbereder dine nye tenner, dvs. implantater eller skallfasetter. Det tar omtrent 5-7 dager å få skallfasetter forberedt og ferdig å sette på dine tenner. Det kan derfor hende at du skal reise til Polen to ganger. Den første gangen er for å støpe dine tenner, den andre gangen prøver du skallfasetter på og hvis du er fornøyd med resultater settes skallfassettene fast på plass. Om du vil endre skallfasettene litt må du vente en dag til.

Det som er best ved skallfasettene som forberedes i Ewelina og Krzysztof sitt laboratorium er et de er veldig tynne. Man oppfatter disse som sine naturlige tenner! Skalfasettene Krzysztof lager bør holde sin perfekt form i minst 25 år, men i nesten alle tilfeller fungerer de perfekt hele eiers liv. En skallfasett koster fra 1.200 til 1.600 zloty (ca. kr 2.4000 til kr 3.200). Hele prisliten på tannbehandling finner du på deres nettsiden. Prisene på en høystandard behandling er veldig rimelige.

 
 

Husk at Ewelina kommer til å hente deg slik at du ikke behøver å bestille en taxi. Du kan selv bestemme hvilken tannfarge du vil ha, Krzysztof blander materialer av høyeste kvalitet og kan skape din egen tannfarge eller lage tennene lysere, til og med Hollywood white 🙂

I tillegg til skallfasetter er implantater noe Krzysztof spesialiserer seg i. Implantatbehandlinger er utført av Adam Bielawski fra tannklinikken Dentineo, som samarbeider med Dental Travel Gdansk og Antoszewski Dental Laboratory. Mer om Dentineo kommer vi til å skrive snart.


 

Om dere drømmer om nye, vakre tenner er det på tiden å komme i kontakt med Ewelina fra Dental Travel Gdansk. Hun skal sikre deg tilgang til de beste tannlege tjenestene i Gdansk og skal sørge for din trivsel i Polen. Ewelina og Krzysztof er fantastiske og profesjonelle, vi anbefaler deres tjenester på det sterkeste 🙂

WY2N6GZH2c0

Tlf. til Ewelina er: +48 501 188 421

e-post: [email protected]

Du kan også sende et skjema på nettsiden. Her finner du også mange nyttige informasjon om Dental Travel Tjenester.

 

Krzysztof og Ewelina ønsker dere velkommen! Og vi anbefaler å ta kontakt med dem på det starkeste, de er super snille og profesjonelle! 🙂


 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

5 thoughts on “Tannlege i Gdansk – Dental Travel Gdansk

  1. Hei
    Kan dere skrive litt om det og gifte seg i polen.
    Jeg ønsker og gifte meg i Gdansk/Sopot. Enkelt giftemål med kun brudepar og et barn. Ikke noe selskap etterpå, kun en bedre middag for oss tre 🙂
    Er noe sånt mulig der?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top