Balola i Sopot – permanent make-up og øyevipperforlengelse

Innlegget er sponset

Høy kvalitet og naturlig utseende – det er en korteste beskrivelse av skjønnhetssalongen Balola i Sopot. For noen dager siden hadde jeg mulighet til å se hvor flink personalet i Balola er. 🙂

Balola ligger i sentrum av Sopot – rett ved siden av togstasjonen og Bohaterów Monte Cassino gate. Det gjør at besøk i salongen kan bli en forberedelse for fest og romantisk middag eller en avslapping stund etter intensiv ferie. Alle kan finne noe for seg selv!

Ja, men hva kan vi egentlig velge? I Balola salongen kan vi prøve ulike behandlinger: laserbehandlinger, hudpleie, manicure og pedicure, hårfjerning, massasjer, kroppspleie, podologi og mine favorittjenester: permanent make-up og øyevipperforlengelse!

Permanent make-up er en perfekt løsning for personer som meg: som ikke liker å stå opp tidlig for å sminke seg. 🙂 Hvis du vil se fint ut hver dag og ikke bruke tid på det, Kasia kan hjelpe deg – hun er en presis kosmetolog og lingerist som er veldig flink! Hun utfører permanent make-up av øyenbryn og dekorative linjer av øye og lepper. Når det gjelder permanent make-up av øyenbryn, er Balola veldig opptatt av en naturlig effekt. Hår trukket i microblading metode gjør at det er veldig vanskelig å se at det ikke er et virkelig hår. Den behandlingen gir komfort til personer som har få naturlige hår og må tegne dem hver dag. Bilder fra permanent make-up av øyebryn viser hvordan behandlingen foregår. Det er viktig å være godt forberedt – bedøvelse av hud gjør at behandlingen er komfortabel.
Og hvis du er en av personene som står opp hver morgen med øyer som ser trett ut, anbefaler jeg å prøve permanent eyeliner. Du skal føle seg vakker hver morgen uten å sminke seg. Kasia har en stor erfaring som er veldig viktig i dette tilfellet. Hvis du bestemmer deg for permanent make-up, får du ekstra pigmentering helt gratis senere – det er en garanti av langvarig effekt. 🙂




Og her kan man se effekter:

Fin make-up er en ting, men øyevipper er noe helt forskjellig! Vakre, lange og tykke øyevipper hver dag? Det er mulig! I Balola har dere mulighet til å forlenge øyevipper ved 1:1 metode eller så kalt volum metode 2-3D og… glede dere med komfort etterpå 🙂 Det som er viktigst er at effekter av øyevipperforlengelse er helt fantastiske – øyevipper ser veldig subtil og lett ut. Det er to flinke kosmetologer som kan hjelpe dere å få fine øyevipper i Balola – Marta og… Marta. 🙂


Balola salongen er ett av disse stedene hvor alle føler seg godt – interiøret er lyst og koselig, personalet er vennlig og veldig profesjonelt og effekter – bedre enn man kan forvente. Jeg anbefaler besøk i Balola med en stor glede, fordi salongen setter pris på naturlig skjønnhet og individuelt forhold til alle kunder. Det er viktig å huske at når vi velger skjønnhets- eller spasalong er det ikke pris som er viktigst. Billige tjenester veldig ofte betyr lav kvalitet. Damer som jobber i Balola studerte medisinske fag i 5 år og har fullført mange avanserte kurs. Kunnskap og dyktighet som de har gjør at du vil være veldig fornøyd med effekter og kan føle seg helt trygt og komfortabelt.

BCWIEs9TNq2

Vil dere besøke salongen? Husk å bestille time tidlig nok. Iløpet av sommer er det best å planlegge besøket ca. 3 uker tidligere – særlig hvis du vil komme sammen med en gruppe av venner. Det er veldig lett – man kan ta kontakt med Balola på Facebook, via e-post eller telefon – det er avhengig av dere!


Det er ikke første gang vi anbefaler å besøke Balola. Mer kan dere lese her: 
SPA i Sopot – vårt besøk hos Balola SPA salong
SPA i Sopot: Zaffiro-behandling hos Balola​

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

4 thoughts on “Balola i Sopot – permanent make-up og øyevipperforlengelse

  1. Witam, chcialabym zrobic mikroblinding na brwi. Jestem w Gdansku 10 i 11 sierpien i 28 i 29 wrzesnia. Czy to jest mozliwe i za ile?
    Pozdrawiam

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top