SPA i Sopot – vårt besøk hos Balola SPA salong

Det viser seg at Sopot har i det siste blitt en meget populær by blant dere – stadig flere av dere spør oss om SPA i Sopot. Vi har funnet noe helt fantastisk til alle som vil ha en riktig SPA opplevelse i Sopot 🙂

Sopot = SPA!

Sopot er en herlig SPA-by. Flere av de hotellene har sine egne SPA-avdelinger. Men salongen vi skriver om i dag og anbefaler til dere på det sterkeste befinner seg ikke i en av de store hotellene i Sopot. Vi fikk en anledning å besøke Balola SPA selv og under det besøket hadde vi snakket med Marta som står bak ideen av Ballola SPA salongen.

Vi sammen men Balola ansatte 🙂

Balola er en SPA salong som ligger i hjertet av Sopot, bare ett minutt til fots unna velkjente Bohaterow Monte Cassino gata. Stedet er noe for alle som ønsker å slappe av i luksuriøse omgivelser. Det er noe til alle som letter etter noe intimt og uten masse hotellgjester.

Vårt inntrykk? Et flott interiør og nydelige spabehandlinger

Først og fremst må vi nevne at interiøret i Balola gjorde stort inntrykk på oss – alle rommene kunder blir mottatt i er lyse, rene og pene og utrolig sjarmerende. Atmosfære hos Balola er ganske intim. Salongen er liten, men eksklusiv, lys og koselig. Man kan se at Marta, eieren av Balola, hadde lagt merke til alle detaljer, bare se på bilder! Interiøret er ikke bare vakkert med også funksjonelt. Man har bare lyst til å bli tatt være på i slike omgivelser 🙂…Awesome, sikkert 😀

 

Kvalitet på toppen

Interiøret er flott, men uten dyktige folk er det uten mening. Heldigvis, er alle ansatte hos Balola SPA høyutdannet profesjonalister som utfører sine tjenester på høyest nivå. Alle de ansatte: Marta, Kasia og Ola er spesialister i sine felter. Dere kan lese om alle ansatte og deres rolle i salongen her på nettsiden.

Alle jenter i salongen snakker flytende engelsk, og dere skal ikke ha noe problemer med kommunikasjon. Det som er også verdt å nevne er at eieren av SPA, Marta, hadde prøvd på seg alle de produktene hennes ansatte bruker til daglig – neglelakker, kremer og utstyr. Hun fortalte oss at hun satser først og fremst på kvalitet, og det kan man se i Balola.

Massasje, manikyr, pedikyr og masse andre

Det som vi ville vite mer om når vi har snakket med Balolas ansatte var det som dere spør oss om som oftest, nemlig massasje, manikyr og pedikyr. Her er resultater av vårt undersøkelse 😉

Det er Ola som er ansvarlig for massasje-avdeling i Balola. De har utviklet sin unik massasje som finnes ikke i andre salonger i Gdansk eller Sopot. Det som er spesielt er at før selve massasjen brukes det kroppsskrubb laget av rav støv, en regional produkt fra Pommeren 🙂 I tillegg til dette skal deres hud nyte naturelle oljer. Bortsett fra Balola massasje kan dere velge fra flere tradisjonelle behandlinger, f.eks. California massasje, varm stein massasje, anti-age massasje og terapeutiske massasjer. Fysioterapeut hos Balola skal prøve å tilpasse seg deres ønsker og behov.Til manikyr og pedikyr bruker de Estée Lauder og Shellac neglelakk.

 

De utfører permanent make-up som ser meget naturlig og vakker ut! Vi skal ikke skrive om alle tjenester Balola tilbyr, men anbefaler å lese litt mer om det på nettsiden.

Skal dere på jentetur til Sopot?

Da er Balola et perfekt sted. Det er mulig å utleie hele salongen slik at den blir stengt for andre gjester. Dere skal få champagne, kjeks, frukt og masse gode spabehandlinger. Etter hver behandling kan man få make-up og gå rett til en av de fine partystedene i Sopot 🙂 Salongen har også wi-fi til sine gjester.


Bestilling og spørsmål

Hvis du lurer på noe eller vil vite mer om Balolas behandlinger det er bare å ta kontakt med resepsjonen. Du finner alle kontaktopplysninger på Balolas hjemmesiden.

 

Har noen av dere vært i Balola SPA før? Hva er deres erfaring? 🙂

 

Balola befinner seg på Tadeusza Kościuszki 4/1/B gate i Sopot, Polen.

Agnieszka og Marta

 

 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

19 thoughts on “SPA i Sopot – vårt besøk hos Balola SPA salong

 1. Hei! har dere noen andre salonger i Gdansk å anbefale som tar vippe exentions uten om de dere allerede har anbefalt? de lå et stykke unna hotellet vi skal på, så tenkte kanskje på noe som ligger nærmere?
  Har sett på Spameed ? Professional Health & Beauty Clinic, kjenner dere noe til dem?
  Vi skal på Aparthotel Neptun 🙂
  MVH Maja.

 2. Jeg har besøkt Balola etter å ha lest denne artikkelen, og er superfonøyd! Veldig proft og rent og lekkert. Vennlig betjening som la alt til rette for en herlig dag. Jeg fikk utført manikyr, pedikyr, zafiro og permanent makeup.
  Bloggen deres har vi brukt som veiviser hele tiden. TUSEN takk !

 3. Hei! Vi er 4 personer som drar til polen 26-30 desember. Hvordan er åpningstidene på kjøpesentrene? Hotellet vi skal bo på ligger 17 min fra flyplassen. Hvor langt unna ligger kjøpesentrene der og hvordan er shoppingmulighetene? Har dere noe å anbefale når det gjelder utflukter osv? 🙂

 4. Utrolig bra side!!! Men skulle ønske dere kunne skrive litt mer om hva ting koster osv når dere anbefaler steder og ting som spa og restauranter!! Veldig bra side!! Gleder meg til å dra til polen og besøke steder dere har anbefalt!

 5. Hei! Hvordan er det med spa og frisører i Warszawa? Jeg skulle så gjerne fått meg vippe extentions hvis det er muligheter for det! 🙂

 6. Hei,selv at jeg snakker polsk vil skrive norsk :)Kjare dere, profilen på fb er utrolig bra! Anbefaler til alle våre norske vener som besøker Gdansk 🙂 AB

 7. Hildegun Solheim: Hei! Vi kjenner desverre ikke Warszawa så godt og derfor kan ikke anbefale noe konkret. Vi kan likevel si at mange SPA salonger tilbyr vippe extensions og det bør ikke være problematisk å finne en.

 8. Hei 🙂 Vi er 6 jenter som skal til sopot 6.august og lurte på om dere hadde et tips til et bad man kan dra på som også har spabehandlinger. En type Farris bad, om dere har hørt om det. Et sted man kan tilbringe noen timer på solseng, ta et isbad, boblebad 🙂

 9. Hei
  Vil er to voksne damer som har tenkt oss noen dager i Gdansk eller Sopot i løpet av vinteren. Det vi ønsker er Spa, shopping og cafe/pub. Usikker på om vi skal bo på spa hotel eller velge dayspa, lettere å bo sentralt….Gdansk eller Sopot…? Har dere noen tips og råd?

 10. Hei! Vi er en gjeng på 5 som skal til Sopot helgen 27-30 nov. Ser dere anbefaler Balola. Litt fint om nettsiden funker😊 Hjemmesiden deres kommer ikke opp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top