Balola Sopot – En skjønnhetsoase i hjertet av Trippelbyene!

Hei kjære lesere!

 

Husker dere da vi for noen år siden delte vår opplevelse fra skjønnhetssalongen Balola i Sopot? På grunn av våre tidligere innlegg, valgte mange av dere å besøke dette stedet, som har blitt en skjønnhetsfavoritt for mange norske turister. Etter mange år gjennomgår Balola nå en transformasjon ved å legge til flere moderne og innovative behandlinger i sitt tilbud.

 

Trippelbyene, med Sopot i spissen, er et sted fylt med sjarm og magi. Vakre strender, varmt hav og en unik atmosfære. Ønsker du å slappe av i ferien med spa og velvære? Da er Balola det perfekte stedet.

 

 

Moderne behandlinger som forandrer alt

 

Balola har introdusert behandlinger som passer perfekt med deres konsept knyttet til personlig pleie, skjønnhet og velvære. 

En hudbehandling basert på infrarød teknologi, er en revolusjon innen naturlig foryngelse av huden. Ved å bruke varme for å stimulere kollagen fibre, kan man oppnå resultater som tidligere bare var tilgjengelige innen estetisk medisin. 

 

En annen hit er en behandling som bruker radiofrekvens-teknologi. Gjennom mikronål behandling blir huden stimulert til fornyelse, og resulterer med volumøkning, foryngelse og jevning blir nesten umiddelbart synlig. 

 

Hvis du leter etter en prosedyre som vil friske opp huden din og forberede den for videre skjønnhetsbehandlinger, anbefaler vi hydro dermabrasion – den perfekte kombinasjonen av eksfoliering, rensing og fuktighet.

 

 

For våre skandinaviske gjester

 

Balola forstår hvor viktig kommunikasjon og forståelse av kundens behov er. Derfor snakker salong-teamet flytende engelsk. Hvis du planlegger ditt første besøk hos Balola, har vi en overraskelse til deg! Nevn “BesøkPolenSkjønnhet” ved bestilling, for 10% kropps- eller ansiktsbehandlinger. Hvis du er nysgjerrig på våre tidligere inntrykk fra besøk i Balola Sopot, anbefaler vi å lese:

Artikkel fra juli 2015 

Artikkel fra september2015

Artikkel fra mars 2016

Artikkel fra juli 2017

 

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve det beste fra begge verdener: ferie ved havet og luksuriøs pleie hos Balola Sopot.

Adresse:

Kościuszki 4/1B

81-704 Sopot

Polen

Kontakt:

Telefon: +48 666 466 717

E-post: [email protected]

Nettsted

Facebook

Instagram

 

Hvorfor vil norske kvinner elske Balolas nye tilbud?

 

Skandinavias klima er unikt, og ofte tøft. Skiftende værforhold, lange vintre og korte, men intense somre kan utfordre huden vår. Videre, de individuelle hudbehovene til skandinaviske kvinner er ofte forskjellige fra de som er typiske for kvinner fra Sør-Europa. Derfor har Balola forberedt spesielle behandlinger skreddersydd for nordiske kvinners hud behov. Høy kvalitet på behandlingene, profesjonell service, og nøyaktig valgte produkter garanterer tilfredshet og synlige resultater. Kombinert med avslappende atmosfære og nærhet til havet, blir Balola Sopot et sted du vil returnere til – ikke bare om sommeren.

 

 

Tradisjon som inspirerer

 

Balola er ikke ny på markedet. Dette er stedet som gjennom årene har vunnet hjertene til mange kunder, inkludert nordmenn. Finn ut selv hvorfor Balola er så populær blant turister fra Norden ved å dykke inn i arkiv postene på bloggen vår. Dette er en suksesshistorie som fortsetter.

 

Vi inviterer deg til å besøke salongen og prøve de nye behandlingene som helt sikkert vil gi deg både avslapning og fremfor alt synlige resultater. La Balola Sopot være ditt sted hvor skjønnhet møter profesjonalitet.

I den kommende sesongen planlegger Balola enda flere overraskelser for sine kunder. Så det er verdt å følge deres sosiale medier profiler for å holde deg oppdatert med nyheter og kampanjer. Vi oppfordrer deg også til å dele dine inntrykk etter besøket i salongen. Dine meninger er verdifulle for oss og hjelper oss med å lage bedre innhold for samfunnet vårt. Takk for hver kommentar og anbefaling! Vi ses i Sopot og hos Balola Sopot!

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top