Body & Mind Clinic i Gdansk – Et sted hvor kropp og sinn blir ett

Vi tror at kropp og sjel er en enhet og at de påvirker hverandre hele tiden. I Polen har vi et ordtak “W zdrowym ciele zdrowy duch” som betyr “i en frisk kropp finner sted en frisk sjel”. Til dette ordtaket vil vi tilføye “…og omvendt”.

~ Body&Mind Clinic

 

Har du noen problemer med ryggen din eller leddene dine? Stresser du mye og often har hodesmerter? Kanskje skjer det noe annet med kroppen eller sjelen din som er uvanlig? Med alle disse kan Body&Mind Clinic hjelpe deg! De ansetter terapeuter som har langvarig erfaring i behandling av fysiske eller psykiske smerter.

Body&Mind Clinic’s team

Har du hørt from noen at smerten din er “normal” og du må bare bli vant til dette? Fordi for eksempel arbeider du ved bordet og derfor har du problemer med ryggen og at det er normalt? Det er det ikke! Hvis det skjer noe uvanlig med kroppen din, betyr det bare at kroppen trenger en profesjonell hjelp som Body&Mind Clinic tilbyr. For eksempel:

  • en fysioterapeut som masserer stive muskler og finner årsaken til helseproblemet,
  • en trener som anbefaler passende øvelser for å styrke de svake punktene i kroppen og hvis du vil, skal han forberede treningsplan for deg.
  • en psykolog som hjelper med å finne et utløp for følelser og viser hvordan takle stress.
  • en ernæringsfysiolog som hjelper med et sunt kosthold. Efekter vil motivere deg!

Alle disse spesialistene samarbeide sammen. Hvis noen ser at du bør gå til noen som spesialiserer seg i et annet felt, vil han si det til deg. Det som er viktigst i Body&Mind Clinic er en riktig diagnose og gjøre alt for å hjelpe pasienten. De ser på kroppen og sjelen som på ett ting. Derfor er det lettere for dem å finne hva er en reell problem og derfor har de mulighet til å hjelpe med sykdommer som for eksempel: stress, menstruasjonssmerter, smertefullt samleie, halsbrann, irritabel tarm-syndrom, endometriose, overvekt og mange andre.

Markedsundersøkelser bekrefter at deres tilbud er nesten tre ganger billigere enn det i Norge! Derfor er det verdt å komme til Gdańsk for helg eller ferie. I tillegg kjenner vi noen som kan hjelpe deg med alt som trenges. Anita kan organisere turer – både rundt i byen og ut av byen. Hun kan finne en hotell som er plassert hvor som helst eller andre tjenester som frisør, kosmetolog, lege, tannlege og fertilitetsklinikk. Du kan ringe til henne hele døgnen: +46 764 076 713, +48 502 967 467.

 

Bestille en time!

Mandag – fredag fra 7:00 til 21:00 

Du kan gjøre det her

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top